שאלה בנוגע לנקודת המאסף

נ ו ל י ה

New member
וחוץ מזה...

כבר הודעתי באחת משאלותי שאני לא 'יוקש', ופה כולם שולחים לי הודעות עם עקיצות, על מנת שאני אצוד את עצמי. היש היגיון בדבר? אני 'חולם' באופי שלי, והיקוש רחוק ממני מאוד, ופה יש כמה אנשים שרוצים שאני אלמד 'יקוש' און-ליין. יש היגיון בדבר?, כבר כתבתי פה, שמה שכתוב בספרים של דון חואן על 'יקוש' הוא מאוד מעורפל לי, ועדיין יש פה בפורום כמה שרוצים ללמד אותי יקוש בכוח, היש היגיון בדבר?. נוליה

סלחה שחכת?

ביקשת? שום דבר לא בכוח!!!! "מאחר ואני חולם מטיבעי (החלימה קלה לי מאוד), יש לי בעיה רצינית מאוד עם ה "יקוש", יוקשים אותי על ימין ועל שמאל, נשים וגברים, ואין לי את היכולת להתנגד. האם אתם מכירים קורס טוב על "יקוש", או אולי ספר טוב שנכתב על הנושא, או אולי מי שמדריך באופן פרטי "יקוש". תודה מראש: משה עכשיו אתה בקורס מזורז של "יקוש" החברה רצינים יותר ממה שאתה חושב בתקווה שתפנים

נ ו ל י ה

New member
קבל קצת..

אם אתה חושב שיש לך עסק עם אידיוט, אתה טועה(אתה מהסיפריה העירונית בר"ג)

נ ו ל י ה

New member
קבל עוד קצת..

האם כשאתה למדת יקוש, עקצו אותך?, העליבו אותך?, לעסו אותך?, האם זוהי שיטת הלימוד הנהוגה בפורום הזה, אני לא חושב שאדם שלא יודע את כללי היקוש, יכול ללמוד משהו דרך עקיצות, האדם הזה פשוט יכנס יותר לתוך עצמו, ויגיב כשם שאדם רגיל מגיב, הוא יעקוץ בחזרה. קודם כל, אדם צריך ללמוד את כללי היקוש ולהבין אותם, על מנת לישם את הידע הזה, ועל מנת לצוד את עצמו, וללמוד משהו מעקיצות. כל זה מזכיר לי, ניסיון של 2 אנשים, דוברי שפה זרה, האחד לא מבין את השני, ואחד מהם, מנסה ללמד את השני לדבר בשפתו דרך תנועות ידים, והשני חושב שהאחד עושה לעומתו תנועות מגונות. זוהי שיטת לימוד לא מקובלת למתחילים כמוני, ואני לא חושב שאני לומד משהו מכל זה. בכל אופן, לא נראה לי שיש פה חברה רציניים כמו שאתה אומר, רק כמה חברה שחושבים שהם מעל לאחרים, ואני חושב שהם צריכים להפסיק להתנשא מעל כולם. נוליה

מכה על חטא?

מה זה אומר? אתה מלקה את עצמך עם שלשלאות? מתעטף בשקים ? קובר את עצמך באדמה? אם אתה לא לוקח אנשים אחרים בצורה אישית... אז אל תיקח את עצמך בצורה אישית. רק תתבונן ותפנים. " אהה פה מישהו הרגיז/ העליב אותי - טוב אז שמתי לב ואני אנסה בפעם הבאה לתקן" אם אתה מתחיל לבקר ולשפוט את עצמך אז זה אותו דבר כמו לבקר ולשפוט אחרים. אז למה זה נראה אחרת? כי כשאתה שופט אחרים ומישהו שומע - אז כולם יודעים מה עשית .. ואם אתה שופט את עצמך בראש - אז רק אתה שומע. ואז זה לא כזה נורא וגם לימדו אותנו שהענשה עצמית זה דבר טוב- זה גורם לך להרגיש קדוש מעונה... "אוי איך צדיק כמוני כשל???!!" רחמים עצמיים... אם נלמד לקחת את עצמנו בקלות..... וואלה פיקששתי פה.. אז ניקח גם אחרים בקלות... ואאלה הוא פיקשש פה. אני מתנצלת מראש כי אני יודעת שלא שאלת אותי. סליחה.

אשכר

New member
המיקום של נק המאסף הוא יחסית לגוף

אני לא מכיר מודל שמתאר את היחסיות הזאת, כי כנראה מדובר פה על יותר מ-3 המימדים שאתה מכיר. תחשוב על רדיו ועל בורר תחנות (למשל) לכל רדיו יש בורר תחנות, ואנטנה שיודעת להקשיב לעולם אחר בכל מצב שהיא נמצאת בו: זה לא משנה אם תזיז את הרדיו במרחב התלת מימדי (טוב, לא רק), כי בורר התחנות משפיע לפי פרמטרים אחרים, או מימדים אחרים.

מה שמוזר לי בכל ההתייחסות של כולם

היא שמצד אחד אומרים לא להניח הנחות, או להיות אמן בהנחת הנחות ומצד שני אנחנו לגמרי "מאמינים" כדוגמא - שנקודת המאסף נמצאת באופן וודאי יחסית לגוף ושיש בכלל דבר כזה נקודת מאסף. כל זה מבלבל אותי... האם אנחנו לא נתפסים ומתקבעים בעצם זה שאנחנו משוכנעים כל כך שההגדרות החדשות האלה שסיגלנו לעצמינו "אמיתיות" ו"קיימות". אני כן רואה איך יש בזה כדי לשנות תפיסה, אבל איך יש בזה כדי להיות חופשי מתפיסה ולא מקובע בתפיסה אחרת? הכל בסימן שאלה כמובן, נדמה לי כי אני מקבע את התפיסה שלי ו"מאמין" לכל ה"פילוסופיה"/ "תאוריה"/ "דרך" הזאת. זה מטריד... איך אפשר לענות בוודאיות כל כך על שאלות כשנקודת ההנחה היא שאין וודאיות?

roigr

New member
זה לא אותו הדבר,

משום שרדיו "מיירט" שדרים שמעופפים להם בעולם - הוא זה שבוחר בתוך המוני התדרים. אבל נקודת המאסף (כפי שהבנתי) היא זו ש"מתיישבת" על תדר-אנרגטי. היא הניידת, והאנרגיות הם הנייחות.

נ ו ל י ה

New member
יחי ההבדל הגדול..

בתדר רדיו, את צריכה אנטנה על מנת לקלוט. ובתדר אנרגטי, את האנטנה בעצמך.

ניחא.

קשה מאד לענות לשאלה שלך, כי לפי עדותם ונסיוני שלי, אף אחד בפורום עוד לא ר א ה את הקווים האנרגטיים ואת נקודות המאסף, כך שכל תשובה (אולי למעט תשובה של זיטנר שטוען שהוא כן ר ו א ה) מבוססת בעצם על איך כל אחד מדמיין את מיתרי העולם ואת נקודות המאסף. כמו שאני מבינה ומדמיינת, תדר הוא תדר, וזה לא משנה באיזה אנטנה משתמשים כדי לקלוט אותו. נראה לי מוזר לדמיין שקווי האנרגיה "קבועים" כי "אנרגיה" ו"קבוע" הם שני מושגים שדי סותרים זה את זה בעיני. לפי העדויות של דון חואן וקסטנדה, קווי האנרגיה נמצאים בכל מקום אבל לא מסתבכים זה בזה, לכן כפי הנראה הם גם מצליחים לעבור דרך כל נקודות המאסף בלי ליצור פלונטר רציני מדי ב"מרכזיה". או אולי ההסבר שלך הוא הנכון. נחכה, ונ ר א ה. תודה על תשומת לבך אחת בדרך

ראית פעם כלבים מזדווגים?

ושפתאום הם מסתובבים תחת אל תחת ונתקעים? אז זה מה שקורא לנקודת המאסף רק שתדמיין את זה עם הרבה כלבים.

למעלה