בוא נראה..
1. לא הבנתי כל כך את מה שהתכוונת פה עם ה shuffle. אתה אומר שבמקום שהוא ינגן לי שיר ואז יקפוץ לסוף וינגן שיר ואז יקפוץ לאמצע וינגן שיר, הוא פשוט מערבב את הסדר ומנגן שיר אחרי שיר ואז בפעם הבאה הוא מנגן שוב שיר אחרי שיר? אם הבנתי אותך נכון, אז זה בדיוק אותו דבר כמו shuffle רגיל, למרות שברור שעדיף shuffle רגיל כי אז השירים נשארים מסודרים... אבל עדיין לא כל כך הבנתי אותך, אולי תסבירי שוב? 2. אהההם, מה שאת מציינת כאן לא שמעתי על זה... אבל זה באמת מוריד מערכו של הנגן.... (במיוחד הפאק של הניווט בין שירים מסודרים בסדר מסויים) *לוקח הרבה זמן ללמוד איך להפעיל את המכשיר*, עזוב את זה, כל אחד וקצת הלמידה שלו. יש כאלה שבמבט חטוף על המכשיר ידעו לתפעל אותו, ויש כאלה שיקח להם שנה של קריאת החוברת שוב ושוב עד שילמדו איך להפעיל. *הניווט איטי ומעצבן*, לא ידעתי... הדרך היחידה היא לפי אלפביתי A-Z? או שיש אפשרויות מיון אחרות? כי אם כן אז אולי דרך ה A-Z זה יקח זמן, אבל לעומת זה בדרך אחרת, האלבום יהיה ראשון ואז זה צ'יק צ'אק.... נכון שזה בעייתי אבל זה מה שנקרא אילתור... מאלתרים דרכים... את בטוחה? זה פאק ממש מעצבן.... *הג'ויסטיק מסורבל*, שוב, כמו שאמרו פה, זה עניין של התרגלות... את מסכימה איתי שאם היו שמים כפתור בשביל כל אופציה, הנגן היה הרבה יותר מסובך והרבה יותר מסורבל כי כל שניה היית נוגעת בטעות בכפתור אחר ומפעילה בטעות אופציה אחרת... הענין הוא שבגל ריבוי הפונקציות שהמכשיר מסוגל לבצע, עשו שכל כפתור יכול להפעיל כמה דברים.... הגיוני ביותר... נוח אולי קצת פחות... אבל שוב, זה ענין של התרגלות.... זה לא יהיה הפאק שיגרום לי לא לקנות את המכשיר (ביגוד לפאק של הניווט שהוא מחדיר בי ספקות). *on the go playlists*, לא הבנתי.... מה זה הפונקציה הזאת? ומה היא עושה? למה היא משמשת ומה הפאק פה (ממש לא הבנתי)..... אבל בכל אופן הבנתי שאפשר ליצא פלייליסטים במחשב עם ווינאמפ, ונגן תומך בזה. אבל אני בטוח שלא דיברת על זה.. אז בבקשה תסבירי, תודה! *firm wares*, אוי נו, זה כבר קטנוניות לשמה... זה דבר ראשון שמועות, ודבר שני לכי תדעי, אני בטוח שגם באייפוד לא מתקנים את כללל מה שהמשתמשים מתלוננים עליהם ולא מדייקים בדיוק בתאריך! כל חברה מאחרת ודוחה את פרסומי העדכונים שלך... זה לא דבר חדש! אני מסכים איתך! צרכים של הצרכן במקום הראשון!! לא יעזור אם יש בנגן אופציות אין סופיות! אם זה לא עוזר אז בשביל מה לבזבז סתם כסף?? חוץ מיזה, אני לא איזה יחצן של אייריוור, כמו אלרונד לדוגמא שהוא יחצן של אייפוד (חחח), אני פשוט חוקר ומנסה לברר איזה נגן עדיף, ופשוט עוזר לאנשים לא לבחור טעות, בין אם זה אייריוור או אייפוד או כל אחד אחר... לדעתי הפאקים שהעלת, ברובם לא עד כדי כך קריטיים, אך חלקם קריטיים ביותר! וצריך לברר עוד לגבי זה! לגבי הבטריה שמחזיקה 16?,אין לי מושג.. כמו שאין לי מושג לגבי כל נגן אחר כי אין ברשותי שום נגן! האיש היחיד שיכול לענות על זה הוא איש שיש לו גם אייריוור וגם אייפוד.... לגבי התמיכה בפלייליסטים של ווינאמפ. ברור שזה שימושי! (אני חושב שיש את זה גם באייפוד, אני לא בטוח) לגבי הshuffle. כל אחד והעדפות שלו! יש כאלה שמעדיפים את האופציה הזאת ויש כאלה שלא! אני ביקשתי מקודם שזאתי שרשמה על הפאק של הshuffle, תרחיב בנושא הפאק כי לא הבנתי מה הולך שם, אז אני מחכה להרחבה שלה