שאלה בנושא כשרות: לחברי הפורום

שאלה בנושא כשרות: לחברי הפורום

איזה הכשרים אתם אוכלים? והאם יש הכשרים שמוחזקים בציבור לכשרות מוסכמת שאינכם אוכלים מסיבות מסויימות, א"כ ציינו את הסיבות .. תודה לכל המגיבים

לצערי יש רק הכשר אחד שאני אוכל

ההכשר היחיד שאני סומך עליו זה ``וועדת הרבנים לעניני תקשורת`` מה נעשה אבל הכי מחמירים בכשרות /tapuzforum/images/emo8.gif

ישנם כאלה שנוהגים

לגרוס כמה מכשירים ביום. עדיפ להוסיף תבלינים אבל זה לא חובה.

השיסער

New member
אני אוכל את כל הכשרויות `למהדרין`.

מי שלא עושה כמוני, פשוט פראייר!

לפי הסדר

שחיטה רק רובין, מוצרים גם לנדא, עדה, אגודה, (בלז) בשו``א לא שארית לא חת``ס, וח``ו לא אוירבך, כמובן לא בית יוסף ולא רוב ההכשרים מחו``ל, יש ענין לחנך בית לגבולות, הנ``ל אחר בירור מקיף ויסודי ובלי פוליטיקה

אני לא אוהב ז`בעס (העדה לנדא)

ובעופות, של לנדא לא נקי בלשון המעטה, לוקחים יקר ומוכרים לך ברמה של בסטה בשוק, העדה יש בעית כשרות מכיון שבליין (ייצור) יש או כשר או טרף לכן מאד מקילים ומתפשרים יותר מכולם, וחמור מכך בבשר בהמה, (שאלו על המסומנים של הרב ברנדסדופר) מי זוכר את עוף ירושלים של הרב וינר? רובין מתקרב אליו,

למה תלא אוכל שארית..

אם לא בגלל פוליטיקה...אני אוכל בבשר רק בדצ שארית ורובין,ובשאר דברים רוב ההכשרים הנורמלים..

בלי פוליטיקה ולא אוכל שארית?

אם כך כדאי שתעשה בדק בית ב"בדיקות" שלך. גם החסיד הכי שוטה שלא אוכל שארית יודע שזה מסיבות פוליטיות בלבד. האחרונים שאפשר לחשוד בהם בבעיות הלכה בשחיטת הבשר זה הליטאים.

אוכל את כל הכשרי המהדרין האשכנזיים

כולל כמובן מהדרין ירושלים ואת הכשרו המהודר של הרב אוירבעך (שמבדיקה ובירור אישי, ר` שלמה זלמן סמך עליו לכתחילה ללא כל ספק). לגבי הכשרי מהדרין ספרדיים תלוי ספציפית באיזה הכשר מדובר.

לייקה10

New member
2 הכשרים לכל הדעות לא מסחריים

ורק עליהם אפשר לסמוך % 100 והם:בדץ העידה החרדית והרב לנדא.

את טועה טעות קשה!

הם מסחריים ועוד איך! בעיקר הבד"צ שמונע בעיקר משיקולים כספיים!

צודק לחלוטין

אין הכשר שהוא לא מסחרי. השאלה היא כמה יר``ש יש לעובדים שם. והיות ובלנדא עובדים חסידי גור אז יש לבדוק היטב מה קורה שם.

למעלה