אלטרנטיבה של כשרות טובה ואמיתית. מה, אתה מעדיף שחיטה שהעומד בראשה זה אדם שמאמין שאדם שהלך לבית עולמו הוא עדיין חי וקיים, ולא רק חי אלא גם המשיח? נו, לא מתאים... טוב, אבל אתם החבדצקרים תעדיפו לאכול חזיר מאשר שארית...
שארית נתנה הכשר למיונז ללא קטניות ובסוף ממש בערב פסח אחרי שבכל הבתים של האשכנזים זה נכנס התברר שזה לאוכלי קטניות בלבד לצערינו רובם לא ידעו מזה ונכשלו ולכן החלטנו לא להכניס שארית כדי שלא ניכשל ח"ו בדברים נוספים
יודע היטב ש 2 ההכשרים הנ"ל אפשר לסמוך עליהם.ולצערינו לא הרבה יהודים מכירים ויודעים מה הולך בתוך מערכות הכשריות האחרות וסומכים עליהם אולי זה המקום לעורר יהודים שיבדקו היטב מה שהם מכניסים לביתם ובינתיים מי שרוצה להיות רגוע ב % 100 שיכניס לביתו בד"צ העידה החרדית והרב לנדא ועל שאר ההכשרים שיברר היטב היטב על כל אחד ואחד .בהצלחה
אין בזה כל רע. אישית אין לי בעיה אם שומרי כשרות יש לי בעיה עם המסחרה הזאת בכל הכשרויות הללו. עושים כסף על חשבונכם ואת פרייאירם.. תאכלו מה שכשר לפי התורה והתלמוד. מי המציא את כל זה שכשרות א' טובה מב'... שטויות במיץ עגבניות. לפני 500 שנה לא היו את כל הכשרויות המוזרות הלו שיש היום - בחייאת חבל על הכסף
הרב לנדאו והעדה החרדים אני אוכל אפילו אם יגידו לי שזה דבר אחר, מחפוד ורבנות מהדרין ירושלים ורחובות אני אוכל חופשי, שארית אני לא אוכל בכל מקרה, לא בגלל שאני לא סומך אלא כי אין להם מוצרים טעימים, איכס קריסטל.... בעלז אני אוכל אבל לא בשר,