זו פשוט אני והקליטה המאוחרת שלי...
G gavan New member 6/8/06 #26 ../images/Emo6.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif זו פשוט אני והקליטה המאוחרת שלי...
../images/Emo6.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif זו פשוט אני והקליטה המאוחרת שלי...
H Hieros Gamos New member 5/8/06 #11 נצל"ש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היום ב22:00 בBBC פריים כל עונה 4 של בלאקאדר. אל תגידו שלא אמרתי
נצל"ש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היום ב22:00 בBBC פריים כל עונה 4 של בלאקאדר. אל תגידו שלא אמרתי
ק קדחת בצנצנת New member 5/8/06 #14 להקפיץ! ../images/Emo13.gif להקפיץ! ../images/Emo13.gif לא לפספס, הצפייה חובה אולי אני גם אראה שוב, במילא אין לי שום דבר יותר טוב לעשות. אבל מה עובר עליהם, לשדר את כל העונה באותו ערב? מי שיכול להקליט לעצמו, מומלץ לעשות את זה. אה, ותודה לגל
להקפיץ! ../images/Emo13.gif להקפיץ! ../images/Emo13.gif לא לפספס, הצפייה חובה אולי אני גם אראה שוב, במילא אין לי שום דבר יותר טוב לעשות. אבל מה עובר עליהם, לשדר את כל העונה באותו ערב? מי שיכול להקליט לעצמו, מומלץ לעשות את זה. אה, ותודה לגל
H Hieros Gamos New member 5/8/06 #17 ../images/Emo9.gif גם את עונה שלישית הם שידרו את הכל באותו הערב. מוזרים אין בעיה =)
ק קדחת בצנצנת New member 6/8/06 #18 אחת הקומדיות הבריטיות הטובות ביותר שיש. יו לורי (וסטיבן פריי ורואן אטקינסון ועוד כל מיני אנשים מעולים) משחק שם במשך שתי עונות מתוך ארבע.
אחת הקומדיות הבריטיות הטובות ביותר שיש. יו לורי (וסטיבן פריי ורואן אטקינסון ועוד כל מיני אנשים מעולים) משחק שם במשך שתי עונות מתוך ארבע.
K Koki Girl1 New member 6/8/06 #21 איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדד יו איזה מצחיק לראות אותו שם הוא שחקן מדהים! זה כיאילו בן אדם אחר לגמרה
G gavan New member 6/8/06 #24 עכשיו אני רואה...../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif הוא כ"כ חמוד ומצחיק וצעיר!
B Benjamin Turner New member 6/8/06 #20 תודה רבה, ארגנתי הקלטה../images/Emo45.gif למרות שאני לא סגורה על איך יו ממשיך לשחק שם אחרי שהנסיך החליט סופית שהוא מת ב306
תודה רבה, ארגנתי הקלטה../images/Emo45.gif למרות שאני לא סגורה על איך יו ממשיך לשחק שם אחרי שהנסיך החליט סופית שהוא מת ב306