שאלה בנושא פגיעה באדם כשהנהג היה ללא ביטוח:

ריק11

New member
שאלה בנושא פגיעה באדם כשהנהג היה ללא ביטוח:

שאלה בנושא פגיעה באדם כשהנהג היה ללא ביטוח: שאלתי היא מה דינו של אדם שנהג בכלי רכב ונאשם בדברים הבאים: אי מתן אפשרות להולך רגל לחצות מעבר חצייה בבטחה, עברה על תקנה 67א לתקנות התעבורה נהיגה בקלות ראש/רשלנות עבירה על סעיף 62)2(, בקשר עם סעיף )2( 38 התנהגות שגרמה נזק לרכוש וחבלה בגוף עבירה על תקנה 21 ב 2 נהיגה ללא ביטוח בר תוקף עבירה על סעיף 2 א לפקודת ביטוח רכב מנועי רב תודות על התשובה.

תשובה

לדעתי האישית דינו של הנאשם לבלות זמן מה בכלא כדי להרהר על מעשיו. וכמובן שלא יעלה שוב לכביש. מה החוק אומר על זה אינני יודע כיוון שאינני מתמחה בפאן הפלילי של תאונות הדרכים (דיני תעבורה).

ריק11

New member
תודה על התשובה. אבל מה אם

‫המקרה הוא שחברת הביטוח החלה לחייב את חשבוני‬ מכרטיס האשראי על ביטוח החובה מאוחר וכך היה נדמה לי שיש לי ביטוח חובה כשלא היה לי. האם טיעון כזה יכול לעזור לי בטענה שנהגתי ללא ביטוח? אני מניח שזה יפתח חזית חדשה מול חברת הביטוח והנפגע שינסה לתבוע אותי קודם, אבל בטח לא יעניין את השופט כי הביטוח לא שולם בזמן.

ריק11

New member
תודה רבה על העזרה. אני מבין שאתה מתעסק בדיני

נזיקין ולא בדיני תעבורה, וכרגע אני מבין שאני עומד בפני תביעה של המדינה שהיא קשורה לתעבורה. האם אתה יכול בבקשה להמליץ על עו"ד שעוסק בדיני תעבורה באיזור שבין נתניה לחיפה (המשפט בחדרה)? רב תודות.

למעלה