שאלה בנושא צורב דיסקים

yaromarad

New member
שאלה בנושא צורב דיסקים

הי לכולם, אני נוסע בשבוע הבא לגרמניה ואני מתכוון לקנות צורב דיסקים. אני חושב על כזה עם שני טרנספורטים להקלטה מאחד לשני. איכות ההשמעה לא כל כך מענינת אותי כי אשתמש ב CD הרגיל שלי להשמעה(ARCAM 7SE שיהפוך העתיד הקרוב ל-9). אני מחפש את איכות ההקלטה הטובה. יש למישהוא המלצה למכשירים כאלה? האם מניסיונכם האישי אפשר להגיע לעותק זהה באכותו למקור? תודה מראש.

אהלן יורם ! ../images/Emo45.gif

אני בדיוק עושה כאן מחקר קטן בנושא ולדעתי המרנץ 6050 הוא הכי טוב למרות שתמצא את ההצעות של פיוניר, זולות יותר ואולי מפתות יותר. בכל אופן הינה הרשימה של המועמדים הסופיים: מרנץ 6050 DR דנון 1500 CDR-W הרמן קרדון 30 CDR בתמורה אבקש שתעדכן אותי בבחירתך ובמחיר הסופי.... בהצלחה, מיקי

ביקו

New member
יורם, מכשירי ה CDR של מראנץ

מצויינים ואמינים, כך גם אלו של פיוניר. יחד עם זאת, אני מסתייג קלות מהחלטתך לקנות מכשיר משולב, אני לא בעד לדחוס שני מכשירים לקופסא אחת, מה גם שיש לך כבר נגן תקליטורים מוצלח. ראה גם קישור לתשובתי מלפני מספר ימים.

gilads

New member
c - 660 review ל - ׁ R750 ../images/Emo26.gif

אם עוד לא קראת - למטה קישור לסקירה על המוצר. אגב נדמה לי שהמוצר מאוד חדש בארץ, וכמעט שלא שווק (במחיר של שקרוב למספר הדגם כפול 10). לפני חודשיים הוא עוד לא היה בתצוגה של החנות בה קניתי את ה c - 370 (ששש. אני נזהר מפרסומות, כשרק הגיע ארצה עם מבטא אנגלי (בעצם -סיני) כבד. גלעד

R750-Girl

New member
אל תדאג. יש לי ארכיון שלם בבית

של כל הPDFים והכתבות על NAD.... אבל תודה בכל מקרה.

Holograph

New member
אולי יש משהו שאני מפספס כאן...

מצטער מראש אם זה נשאל מאות פעמים, אבל אין ארכיב: סה"כ, מה רע לך בצורב תקליטורים למחשב? ניתן להשיג צורב מעולה במחיר שללא שמץ של ספק נמדד באחוזים בודדים ממחיר צורב set-top, האיכות לחלוטין זהה (בהתחשב בטבע הדיגיטלי של דיסקים ו-DAE של כונני תקליטורים למחשב) ובסה"כ מה הייתרון בצורב חיצוני?

ביקו

New member
אני חוזר ואומר ../images/Emo8.gif אין שום רע בצורב

של מחשב. צורב של מחשב איכותי (לדוגמא הצורבים של YAMAHA עם SCSI ) יתן תוצאות זהות לצורב אודיו DECK . בדוק. לא תמיד יש הגיון בשגעון

gofish

New member
חחח... ../images/Emo8.gif דרך אגב ביקו ידידי

מה קורה מחר? להכין את הביטוח,למקרה שהכתום יתחיל להשתולל מחר על המסלול

ביקו

New member
../images/Emo6.gif מה באמת קורה מחר ? ../images/Emo12.gif

יהיו החלקות ? שיפשופים ? מי יראה את האגזוז של מי ? האם השתפנו כולם ? והכתום.... מי יוכל עליו

רון ו

New member
בעיקר הנוחיות

מבחינת אמינות, מחשב עם צורב scsi או עם buffer גדול + כונן cdrom איכותי, הוא איכותי ומהיר אף יותר. לצורך צריבה המחשב חייב להיות פנוי לגמרי ממשימות אחרות. את הצורב העצמאי ניתן למקם בכל מקום נוח והוא זמין תמיד.

Holograph

New member
המחשב לא חייב להיות פנוי.

גם צורבי SCSI הם כבר לא שיקול של ממש בגלל טכנולוגיות כמו BurnProof ו-JustLink. זה לא המקום לדיון על זה, אז אפנה אותך לביקורת שלי על הYamaha CRW8824 ולשני אתרי החומרה מובילים בארץ. לינקים להלן:

רון ו

New member
לא מומלץ לקבל פקס בזמן צריבה

ביחוד במודם המבוסס על תוכנה מנסיון שלי זה תוקע את הצריבה ב 100 אחוז בנוסף יש ענין של משאבים וכמוכן נא לא לשכוח שיש מחשבים יותר ופחות מהירים.

Holograph

New member
זה נכון, אבל --

אם אני יכול לצרוב דיסק במהלך משחק Quake 3 על המחשב הישן שלי (פנטיום 2 350 עם RivaTNT ו128 מ"ב זיכרון) אז אני לא חושב שיש יותר מדי בעיה בעניין הזה
אה, הצורב הוא Yamaha CRW8824S (צורב SCSI).

Amiram_e

New member
הרמן קרדון בלבד!!!

ישנו מכשיר שמכיל שני כונננים של הרמן קרדון. לא זוכר את הדגם. אבל הם המובילים. בארץ הוא עולה 4000 שקלים. (אופיס דיפו).

ביקו

New member
על סמך מה אתה יוצא בהצהרות...

כאלה גורפות ? זהו מכשיר בינוני לגמרי שקיבל חוות דעת פושרות בכל מקום, מה גם שאיכות נגן התקליטורים בקומבו בינונית במקרה הטוב.

7stan

New member
חס ושלום ביזבוז כסף נוראי אל תקנה!!

המכשירים האלו, כולם, בהכללה גזענית אך נכונה, הם גרועים. לא רק גרועים אלא גם נורא יקרים. כדי להשיג איכות של צורב למחשב אתה צריך לקנות CDR DECK יקר נורא, שיעלה לך יותר מצורב ומחשב ביחד!!!! אז במקום לקנות רכיב מטופש, יקר, לא איכותי, לא אמין וכזה שאי אפשר לשדרגו, קנה לך מחשב וצורב. מחשב ב-2000 ש"ח יתאים, וצורב עולה בין 150 ל-300 $. צורב למחשב, בשימוש נכון, עושה עותק 1:1 אשר שום אוזן או ציוד מדידה בעולם לא יכולים להבחין בינו למקור. CDR DECK זה מוצר לפראיירים מטומטמים ואין לי שום מילה אחרת עבורם. ובעניין כונן CDR - המומלצים: yamaha, teac, plextor, ricoh. אל תיפול במלכודת ה-CDR DREK! כשתצטרך FEATURE חדש (למשל צריבת DVD) אתה יכול פשוט להחליף את ה CDR בעלות 200-300$

למעלה