שאלה בנושא צורב דיסקים

הנסיך.

New member
הערה בקשר למשכפלים למיניהם (נקרא

לילד בשמו...) אני מסכים לחלוטין עם סטן...DECK שמשכפל מוגבל לחלוטין מבחינת יכולת ההשמעה שלו ומבחינת שדרוגים בעתיד...וההוצאה...היא מעבר לכל פרופורציות. במחיר של DECK משכפל ראוי אפשר לקנות מחשב שלם עם צורב איכותי ביותר. בתחום הצורבים אני ממליץ (לאחר נסיון של כ200 צריבות אצלי ועוד כ200 בסך הכל בין חבריי) על הRICHO אם זה ה-8*8*32 עם 2 MB באפר, או 10*12*32 עם 4MB באפר. בכל מקרה תמנע מHP - הם גרועים. והערונת קטנ לביקו - הרבה פעמים אנשים קוראים דברים שגורמים להם להטען בגש \ אימפולס \ יצר תגובה והם כותבים דברים בצורה שלך, מהכסא שלך עלולים להראות אולי מעט מתפרצים...אני חושב שהערה כזו, כמו הכותרת של ההודעה שלך היא אמנם פוגעת אך מחטיאה את המטרה לשמה היא נכתבה..חומר למחשבה... הנסיך.

7stan

New member
לאחר אלפים בודדים של צריבות

אני מצטרף להמלצה על RICOH ומוסיף גם TEAC, YAMAHA, PLEXTOR. (ולא HP!) כל מה שכתבתי, למרות הסגנון הילדותי, אמת צרופה. CDR DRECK - לאידיוטים גמורים בלבד. וכדי שזה לא יישמע ילדותי אפרט מעט: מחיר כונן: 150-300$. דרעק - 500-1000$. מחיר מדיה רגילה: 2.5 ש"ח. מדיה "מיוחדת לאודיו" (מיוחדת לאידיוטים): 10 ש"ח. פורמטים שנתמכים במחשב: 90 דקות, CD+G, VCD, MPEG, CDXA. אף לא אחד נתמך בדרעק. איכות: המחשב עושה העתקה ב-OFFLINE תוך הפעלת אלגוריתמים לתיקון שגיאות שאפשר להוריד מהאינטרנט בחינם. הדרעק נשען על DSP (רק ביקרים! בזולים אין בכלל תיקון מעבר לתקן CDDA) אשר אינו ניתן לשידרוג.

לא סובל את סגנון הכתיבה שלך ../images/Emo46.gif

לא ברור מדוע אתה צריך להוסיף שמות תואר לא נדרשים להודעות שלך. גם אם ( על דרך המשל ) אתה הכי צודק איש כבר לא קורא את תגובתך לגופו של עיניין. די כבר עם הסגנון הזה נמאס ממך

gofish

New member
צודק,תשובות כאלה מקומם לא כאן ../images/Emo46.gif

הגיע הזמן מר STAN/סתם,שתמתן קצת את התשובות שלך, זכותך לחשוב אחרת אבל מכאן ועד הטלת רפש על חברים יקרים בפורום, שחושבים אחרת ממך הדרך ארוכה. הסגנון לא מתאים ולא יאה. אני מכיר הרבה אנשים שקנו CDR ואף אחד מהם לא אדיוט,איש איש וטעמו. וגם אם אתה לא מסכים,זו בטח לא סיבה ללכלך עליהם. ועוד דבר תמוה בתשובות שלך הוא חוסר האמינות,איך יכול להיות שמצד אחד אתה ממליץ על מגבר שהיה לך(puccini) ומצד שני החזרת אותו אחרי חודש!!! וגם הרמקולים שאתה ממליץ Q35 KEF אתה מנסה זמן מה למכור ללא הצלחה. אכן תמוה העניין ומוזר?

דרור א

New member
כאילו לקחת את המילים מפי

גם אני עוקב מזה זמן אחר תשובותיו של STAN והן בהחלט תמוהות בעיני. זו באמת זכותו נרי לשם כך נועד הפורום, לא ? אבל מכאן ועד הטלת רפש והדבקת כינויים לחברי הפורום הדרך עוד ארוכה. אנא השתדל להמנע מכך. למרות שלא ניראה לי שזה מזיז לו את קצה האצבע , אני את אשר על ליבי אמרתי. ירצה יקח, לא ירצה , שלא יקח. דרור.

7stan

New member
כתב הגנה

א. מעולם לא לכלכתי על אדם ספציפי אלא על קבוצות אבסטרקטיות (בעלי CDR-DREK). מחובתי לשכנע את השואל, תוך שימוש בכל אמצעי העומד לרשותי, לא לרכוש CDR DREK. במקרה זה בחרתי בשפה ירודה, והיות ומטרתי נאורה ונעלה האמצעי מקודש על ידה, כיוון שלא פוגע אישית באף אדם. ב. החזרתי את המגבר אחרי חודש והחלפתי אותו בדגם זהה עם שלט רחוק. אני ממשיך להמליץ עליו. ארנון, גוטמן וש.פ.ד שמעו אותו אצלי ומוזמנים לחוות דעתם. ג. הרמקולים אינם למכירה. בזמנו התעניינתי בהחלפה ספציפית מול אדם ספציפי ולאחר שהבנתי שאין שום סיכוי למכור אותם במחיר סביר ירדתי מהעניין. אני ממשיך להמליץ עליהם. ארנון, גוטמן וש.פ.ד שמעו אותם ומוזמנים לחוות דעתם. ולסיכום: אני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי, תמוהה ככל שתהיה. CDR DREK = מוצר של אידיוטים, פרדיים = פיחסה. :)

סטן למה שלא תירה בו עם כל אמצעי

כשר בעינך. וכאשר אתה עונה לתגובה של מי מחברי הפורום שיש לו מכשיר כגון זה במילים אידיוט הרי שאתה פוגע ואם לא הבנת זאת סימן שאתה ......... קצת עדנה לא הרגה איש. האם צריך להדליק כבר נרות נשמה לחברי הפורום שלא מוצאים חן בעינך

לפני שאנחנו מבעירים את הצלבים...

אם תקראו את כל הפתיל (ת´רד), תראו איך משימוש אולי לא מחוכם של שפה, שבאמת צריך להתאמץ כדי להפגע ממנו, התחילה כאן אווירת לינץ´ שאני לא יודע מאיפה הגיע. סטאן הוא חבר פורום כבר די הרבה זמן, שתרם הרבה ומשתתף פה באופן פעיל. כמוני, גם הוא ניסה תקופה מסוימת למכור מוצר יד שניה שיש ברשותו, וכמוני, גם הוא מתלהב מהרכישות אודיו שלו. מכאן ועד לרמוז לסרחון, רק בגלל שהוא אומר "מטומטמים" זו הגזמה פרועה. לכל אחד יש החלקות לשון, או ניסוחים גרועים, גם אם הוא עומד מאחוריהם. so fucking what. אפשר לחשוב שכולנו עשוים מסוכר - כל עוד לא הייתה כאן כוונת פגיעה אישית (והרי לא היתה, בוא נודה בזה), למה להפגע? ולמי שתוהה, סטאן הוא לא סוחר או משהו כזה. אני מכיר אותו אישית שנים, והוא איש טוב שאוהב אודיו כמו כולנו. האפור, מ

ביקו

New member
"שימוש לא מחוכם בשפה" ../images/Emo35.gif

גוטמן, תעשה לי טובה... התבהמות זו לא הגדרה מדוייקת יותר ? ידידי, הסגנון הזה מאד צורם וכפי שאתה רואה לא רק לי... ישנן דרכים אחרות להביע דעות

gofish

New member
אדון גוטמן היקר

א.אף אחד לא האשים את סטאן שהוא סוחר, ב.אני רוצה לראות איך ההיית מגיב,אם משהו היה יוצא בהצהרה "פרואק זה רמקולים חרה" (עד כאן סביר וזכותו המלאה) ו-"כל מי שיש לו אותם הוא אדיוט ומטומטם" גם אתה לא ההיית את אוהב את זה. אני בהחלט חושב שהתוספת לא במקום,וגם אתה יכול לראות את הפגם והטעם הרע שמשאירה התוספת בתשובתו של סטאן. (גם אם אתה מכיר את סטאן ואפילו שתית איתו ברנדי). הנושא סגור,רק נקווה שסטאן הבין את המשמעות. דרך אגב,שים לב שבכמה הודעות של מר סטאן,ארנון צינזר עקב שימוש בשפה מכוערת.

דרור א

New member
GOFISH ידידי, היום הייתי לי ממש

לפה. כאילו ניכנסת לראש שלי והתישבת על המקלדת שלי. כול מילה בסלע ! מקווה שעתה תישקוט הארץ 40 שנה (או לפחות 40 הודעות
) דרור.

gofish

New member
כנראה זה מדבק ../images/Emo13.gif

אני לא הראשון, ראה מקרה הצפוני מנענע

גוטמן איש אינו מבעיר דבר למעט חברך

סטן שאינו בוחל במילים ושמות תואר שלדעתי אינם הולמים את המקום. וכחבר המיטיב לנסח ולהתבטא אני מניח שהיית מוצא מספר מילים נרדפות ויותר עדינות על מנת להעביר מסר. האיש יכול שלא לאהוב רמקולים מסוימים בדיוק כמוני אן להעדיף צורב במחשב ולא כדק הכול טוב ויפה אך בין זה לבין שרשור הודעה של אחר החברה והוספת שמות תואר הרי שאתה מנסה ולא באופן מוצלח להגן על חבר . ככזה אתה ראוי להערכה אך לו הייתה מוסיף גם מילה של מתינות לידידך הרי שאז הייתה הופך גדול באמת. היחיד שמתמש במילים נחרצות ללא כל ספק הוא אחד - סטן. ולכל זה הוא מוסיף תבלינים שהביעשו את טעמו של המאכל. אינני נגד דעותיו יהיו אשא יהיו לו הם נאמרו בלשון אחרת ובטון אחר יתכן ואף תוכן ונושא דבריו היה זוכה לדיון. לשם דוגמא לו היה עונה עינינית לביקו ומשווה בין צורב דק לבין צורב במחשב כיתרונות וחסרנות אני בטוח שהיה מתקיים דיון לגופו של עינין ולא לגופו של חבר. אין זו הפעם הראשונה שכך נראות הודעותיו וחבל הוא אינו מעביר מסר בבוטות.

ביקו

New member
ידידי הנסיך

אין לי בעיה עם תוכן ההודעה של קודמי, אלא עם הסגנון. יש דרכים להעביר דעה ומסר, מבלי להשתמש בניסוחים בוטים ופוגעים וזו לא פעם ראשונה, האמן לי... אנשים ביקשו בשאלתם חוות דעת והמלצה (כפי שנעשה בהודעות הקודמות לשלו ולא שיטיחו בהם עלבונות.

gilads

New member
chillout people- it´s just fun ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif

למעלה