שאלה בעיני הצהרה רפואית בטוח לאומי

jhon86

New member
שאלה בעיני הצהרה רפואית בטוח לאומי

שאלה למשפטנים עובד עצמאי העומד לוודעה רפואית על תאונת עבודה שהוכרה כתאונת עבודה לקביעת נכות כפי שאני מבין עיקר עינינה של הוועדה לקבוע את הפגיעה ביכולת ההשתכרות אולם כיצד יכול עובד עצמאי להוכיח את אייכולתו לעבוד במששרה מלאה או לא שהרי הוא עובד עצמאי אין דוח דעות וגם זו לא תמיד פונקציה של ירידה בהכנסה השאלה האם בעת עומדו בוועדה הגשת תצהיר עצמי בו הוא מצהיר על אי כושר או אובדן כושר הוא פתרון טוב לעצמאי יחיד ההאם יש משמעות או חשיבות להצהרה אישית בכתב שכזו בדבר כמה שעת הוא הוא עובד בפועל או אם יש דרך אחרת להצהיר כעצמאי על אובדן כושר תודה

מציעה לך לפנות לעורך דין

חישוב אובדן כושר העבודה הוא שאלה רפואית ולא עובדתית: הוכחה על ידי תצהיר מתאימה בבית המשפט, אולם בוועדה הרפואית עדיף להגיע מצוייד בחוות דעת רפואית מתאימה. מציעה לך לפנות לעורך דין על מנת שיכוון אותך בתהליך, אחרת זו עשויה להיות "בכייה לדורות". בהצלחה.

בכייה לדורות - ביטוי

כאשר כתבתי "בכייה לדורות" התכוונתי לכך שמנסיוני, כאשר אדם אינו מכוון את צעדיו נכונה בוועדות הרפואיות אחר כך קשה לתקן את מה שהתקלקל, לכן עדיף מראש לעשות את זה נכון. כאשר אני כותבת "נכון" אני מתכוונת תוך קבלת הדרכה מעורך דין. הביטוי "בכיה לדורות" מכוון לכך שקביעת שיעור הנכות הוא קביעה חשובה, שמלווה אותך לאורך זמן, לכן כדאי להשקיע.

jhon86

New member
הועדה לא מבוססת על ממצאים רפואיים?

ראשית תודה על התשובה אני לא הלכתי לכל מיני רופאים שנותנים חוות דעת על אובדן כושר עבודה אלא הממצאים עצמם MRI וכו ותיק ניורולוג האם זהלא מספיק?

jhon86

New member
להשקיע??? במה זה נשמע כמו בורסה

סליחה על ההומור הרע

קשה לענות ...

יש שאלות שקשה לענות עליהן "בשלט רחוק" וזו אחת מהן: על סמך המידע שהעברת לי באינטרנט לא אוכל לקבוע אם זה מספיק או לא. זוהי בדיוק הסיבה בגללה המלצתי לך לפנות לעורך דין כדי למנוע בעיות בעתיד.

למעלה