שאלה בעניין דמי הבראה וחופש.

מצב
הנושא נעול.

SHUTTLE

New member

שלום רב : אני עובד החל מ : 01.06.02 בחברה פרטית גדולה. עדיין לא קיבלתי דמי הבראה. אמרו לי שאקבל בסוף שנה זו את דמי ההבראהף עבור שנה אחת בלבד. האם זה חוקי ? . בנוסף האם אני זכאי לדרוש את ימי החופשה השנתית [16 ימים לשנה] שלי : בכסף ? תודה מראש א.מ.

r66

New member
דמי הבראה- המעביד היה צריך

שלום רב : אני עובד החל מ : 01.06.02 בחברה פרטית גדולה. עדיין לא קיבלתי דמי הבראה. אמרו לי שאקבל בסוף שנה זו את דמי ההבראהף עבור שנה אחת בלבד. האם זה חוקי ? . בנוסף האם אני זכאי לדרוש את ימי החופשה השנתית [16 ימים לשנה] שלי : בכסף ? תודה מראש א.מ.
דמי הבראה- המעביד היה צריך
לשלם לך 5 ימים ב- יוני 2003 ו- 6 ימים ביוני 2004. לגבי החופשה השנתית- בעקרון על המעביד להוציא אותך לחופשה. המצב המצוי הוא שבמקומות עבודה שאין כל-כך אפשרות להוציא את העובד לחופשה רצופה, פודים לו את הימים בכסף (זה לא המצב החוקי)

שיר ורד

New member
תברר אצל העובדים הותיקים בחברה

תברר אצל העובדים הותיקים בחברה
באיזה חודש הם מקבלים דמי הבראה. אתה היית צריך לקבל דמי הבראה באותו חודש לאחר שעברה לפחות שנה מתחילת עבודתך. כלומר , אם מקבלים במאי, היית אמור לקבל במאי 2004. אם מקבלים ביולי, היית אמור לקבל ביולי 2003. אם מקבלים בדצמבר (כפי שנרמז מתשובת המעסיק) היית אמור לקבל בדצמבר 2003. ואז היית אמור לקבל דמי הבראה עבור כשנה וחצי. בכל מקרה היית צריך לקבל דמי הבראה לפחות פעם אחת. פדיון ימי חופשה לעובד קבוע, נעשה רק בסיום יחסי עובד מעביד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה