שאלה בענייני מתנות לחתונה

*שיר

New member
שאלה בענייני מתנות לחתונה ../images/Emo12.gif

בן דודי החמוד מגיע מאנגליה לכבוד החתונה ורוצה להביא לנו מתנה (הוא לא יכול לתת שק!) הוא חשב אולי להביא משהו חשמלי לבית.
יש לכם רעיונות למשהו שהוא יכול לסחוב במזוודה?!

*שיר

New member
זו לא מתנה נורא יקרה? ../images/Emo77.gif ../images/Emo77.gif

שכחתי לציין שהכסף לא שופע אצלו, אני לא רוצה משהו מאוד יקר.

אתי@

New member
יכול להיות... DVD עולה בארץ

בממוצע 1500 ש"ח, אני לא יודעת איך המחירים שם... רסיבר זה באמת יקר מידי. אולי מכונת קפה???

*שיר

New member
זה רעיון מעולה אבל יקר מדי בשבילו ../images/Emo10.gif

עוד רעיונות?

*שיר

New member
../images/Emo62.gif נשמע רעיון טוב

אבל אני לא יודעת על זה כלום - את יכולה להסביר לי מה זה בעצם?

הילית*

New member
יש לנו בבית...

בעקרון זה עושה לך לחם בלי שאת צריכה לעשות כלום כמעט.. יש בפניפ מגש שעומד בצורה מאונכת שאליו את מכניסה את החומרים לפי סדר מסוים (יש מתכונים. אם הוא יקנה לכם מה שיש לנו ואני אבדוק בבית את השם, נדמה לי מרפי משהו אז אני אשלח לך מתכונים בעברית) והוא לש, מטפיח ואופה לך את הלחם. יש מתכונים עם אגוזים, עם גרעיני חמניה... יוצא משהו משהו (וזה משהו שגם גברים יכולים להתעסק בהם (אצלנו רק ישראל מתעסק עם הלחם....) זמן האפיה הוא בערך 3 שעות אבל אפשר לתכנת ככה שהוא יתחיל לפעול 3 שעות לפני שאתם מגיעים הביתה או במהלך הלילה כדי שיהיה לכם על הבוקר ואם יש אורחים אז אפשר לכוון שיצא חם חם לפני שהם מגיעים. אני חייבת לציין שכבר חודשיים לא השתמשו בו (דיאטה....) והגיע הזמן לחגוג עליו !

*שיר

New member
ווי, רק מהפנטזיה על הריח של הלחם |שף

מתחיל לרדת לי ריר... זה נשמע אחלה ביותר. אנחנו די משוגעים על לחם (יש לנו מנוי ב"תושיה" וב"לחם ארז"). |
|
זה נשמע לי רעיון ממש טוב. THANX!

הילית*

New member
תאמיני לי ... לבוא הביתה ללחם חם

וטרי זה ישר עושה לי חשק להכין שקשוקה או מטבל אבוקדו... הריח של השמרים פשוט משכר...

*שיר

New member
say no more!!! שכנעת אותי!! ../images/Emo66.gif

נראה לי שאם הוא לא יביא לי את זה אני אבקש מאחותי
יש לך מושג מה המחירים של זה ?

אינצה

New member
שיר,

אופה לחם זה דבר ענק!!! גם לנו יש וזה מעולה. אבל, לא נראה לי שכדאי שהוא ייסחב עם זה במטוס, כי זה קצת מסורבל (לא ממש גדול בערך בגודל של טוסטר אובן, אבל בכל זאת). חוץ מזה נראה לי שבארץ זה יהיה יותר זול. שם החברה זה מורפי ריצ´ארדס. וניתן לקנות אותו בזול (יחסית לחנויות חשמל) באתר של אולסייל. לנו עלה כולל משלוח עד הבית (תוך פחות משבוע) 400 ש"ח. הקניה היא בצורת מכרז, אבל זה המחיר שמגיעים אליו. בקיצור, מומלץ! אבל אולי כדאי שהוא יביא משהו אחר? עוד אין לי רעיונות, אני אחשוב על משהו.

*שיר

New member
אין כמוכן בנות! נראה לי שאתן צודקות

זה די עונש לבקש ממנו לסחוב את זה - אני כבר אבקש ממישהו מהאורחים שבארץ שיקנה לי את זה.

הילית*

New member
אנחנו קנינו במכרז של אול סייל

ב- 400 ש"ח. אולי בחול אפשר למצוא יותר זול. אני יודעת שבסתם חנויות בארץ זה יותר יקר

msb

New member
אופה לחם - מעולה !!!

אנחנו קנינו אופה לחם + חוברת מתכונים ועד עכשיו כל הלחמים יצאו מצוין - אם את צריכה את המתכונים אשלח לך ב- mail.

נועה8

New member
בקשר לאופה לחם:

קניתי אחד מתנה ב450-500. הלחם לא יוצא ממש פריך ו´אמיתי´ כמו שאולי ניתן לצפות. לעצמי לא הייתי קונה.הטעם לא שווה את ההשקעה,וגם תופס מקום על השיש

מה עם דולרים / פאונדים / מרקים...

לא חייב להיות צקים למרות שאפשר לעשות העברות דרך רשויות הדואר בעולם במיוחד מאנגליה ומקסימום הוא יכול להביא מזומן כי הוא עלול להיתקל בתשלומי מכס על ציוד שמובא בנמל תעופה לא??? בהצלחה אייל...

למעלה