שאלה בענייני מתנות לחתונה

שרונס

New member
שיר, יש לי הצעה קצת דודתית... ../images/Emo77.gif

כל הדודות שלי מגיעות מאנגליה לחתונה ושאלו מה להביא וגם הציעו, ולכן הצעתי היא בהשראת הדודות שלי. מה שהאנגלים יודעים לעשות הכי טוב זה מגבות, מצעים למיטות, וילונות ועוד כל מיני דברי טקסטיל לבית. אני מבינה שהבן-דוד הציע משהו חשמלי, אך כל דבר שניתן לקנות באנגליה במחלקה הזו אפשר לקנות גם כאן. לעומת זאת, סט מגבות עבות ורכות להפליא כמו שעושים שם קשה למצוא כאן. אם את סומכת על טעמו ועל כך שיקנה דברים איכותיים, הייתי הולכת על מתנה מפנקת כזו. שרון.

*שיר

New member
תודה, אני לא כלכך מכירה את הטעם שלו

אבל אני בהחלט יכולה להציע לו את זה כאופציה.
למרות שנראה לי שיותר בכיף שלו לקנות משהו חשמלי...
ודרך אגב, זה בכלל לא דודתי!! אני חולה על מצעים ומגבות. אני מסוגלת להסתובב בכיתן שעות ..

שרונס

New member
גם אני יכולה להסתובב שם שעות על גבי

שעות, אך אין כמו המצעים והמגבות באנגליה, מנסיון! למרות שאנחנו ממש צריכים כסף לחתונה אני נוטה להתפתות להצעה של הדודות שלי... איך בא לי לצאת בחורף מאמבטיה מהבילה ולהתכרבל בתוך מגבת רכה וגדולה כזאת... תקחי בחשבון בקשר למכשיר חשמלי שאם תקבלו חמישה מכשירים כאלו לחתונה, לא תוכלי להחליף את המכשיר שהוא הביא. תמיד כולם מקבלים לחתונה חמישה מיקסרים, עשרה בלנדרים ושלוש מכונות אספרסו.
שרון.

הילית*

New member
לא נכון !

אנחנו קיבלנו רק מתנה אחת - קערה מנירוסטה (!) וכל השאר כסף... אפילו מכשיר חשמלי אחד לא היה. נראה לי שאנשים כבר הבינו שלהביא כסף זה הכי קל !!!

*שיר

New member
קיבלתם רק מתנה אחת? זה מדהים!!

אצלנו נהוג שהקרובים מאוד (אחיות, חברים מאוד טובים) קונים מתנות.
אני דווקא אוהבת את הקונספט הזה
כי לא הייתי רוצה שחברה שלי תביא לי שק. זה נראה לי לא לעניין.

Sharon_1

New member
סדין חשמלי?!

מין דבר כזה ששמים על הכסא ועושה מסאז´? קחי בחשבון שאם הוא הציע לקנות מכשיר חשמלי, הוא בטח לקח בחשבון שזה לא יהיה פצפון...

Sharon_1

New member
נראה לי יקר מדי בשבילו,

מצלמה טובה או מג´ימיקס טוב עולים בסביבות 200-300 $.

לימורי

New member
קשה למצוא משהו חשמלי ושמיש וזול

אולי רק מסחטות למיניהן, מגהץ, קומקום וכאלה- בטח יש לכם, לא ? אולי סדין חשמלי למיטה.. אני מנסה..

sharon_bn

New member
בקשר לאופה לחם

אל תעשי את הטעות הזאת אם את לא רוצה לעלות ב-10 קילו! מאז שיש לנו את זה אני אוכלת כיכרות שלמים פשוט כיכרות לחם בלי לשים לב, כבר ניסיתי להחביא אותו, אבל מהר מאד מצאתי..... זה כל כך טעים חם ופריך.........ומשמין אבל יש פתרון, יש דיאטה חדשה בשוק דיאטת לחם.... ואני הולכת לנסות אותה אחרי שאקנה את הספר אולי אז אני אוכל כן להמליץ לך להגיד לו להביא ומהר, אחרת תצטרכי להשתמש בכסף של החתונה לדיאטות או לחילופין למלתחה חדשה....

*שיר

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

נשמע לי קשה מאוד לעמוד בפיתוי של לחם חם וטרי... אבל מצד שני, נשמע לי מעולה לבוא הביתה לריח של לחם חם וטרי... אוי, החיים קשים!!

הילית*

New member
איך בא לי לחם עכשיו...

אנחנו חודשים לא נגענו באופה בטעמי דיאטה... אולי כדאי שנתחיל להשתמש בו...

הילית*

New member
את חושבת?

ירדתי עד החתונה 4 קילו בלי דיאטה (מהריצות ומזה שויתרתי על טוסטים...) ומאז עליתי כשני קילו (כנראה בגלל ה- 3 ארוחות ברודוס) ואני קצת מבועסת מזה... אבל נכון שפעם ב- זה בסדר לאכול לחם מהאופה לחם !?

*שיר

New member
בטח שמותר לאכול לחם! ../images/Emo21.gif

פחמימות זה דבר מאוד חשוב לגוף! (ועכשיו אני רצינית - פחמימות הן מקור אנרגיה מאוד חשוב לגוף)

למעלה