שאלה בעניני פיטורין

מצב
הנושא נעול.

shlompa

New member
שאלה בעניני פיטורין

שאלה בעניני פיטורין
עבדתי בחברה פרטית במשך שנתיים וכעת הודעתי על התפטרותי לצורך לימודים שבעקבותם אאלץ לעבור דירה לדרום הארץ משמועות ששמעתי כי ישנו חוק שמציין כי התפטרות המלווה במעבר דירה מעל לקמ מסויים מזכה בתשלום הפיצויים האם נכונים הדברים? האם ישנם חוקים אחרים שיכולים לעזור לי לקבל את הפיצויים? תודה רבה!!

שיר ורד

New member
נא פרט

שאלה בעניני פיטורין
עבדתי בחברה פרטית במשך שנתיים וכעת הודעתי על התפטרותי לצורך לימודים שבעקבותם אאלץ לעבור דירה לדרום הארץ משמועות ששמעתי כי ישנו חוק שמציין כי התפטרות המלווה במעבר דירה מעל לקמ מסויים מזכה בתשלום הפיצויים האם נכונים הדברים? האם ישנם חוקים אחרים שיכולים לעזור לי לקבל את הפיצויים? תודה רבה!!
נא פרט
היכן גרת, מקום מגורך המתוכנן, מקום העבודה, האם אתה מתכנן לעבוד במהלך לימודיך?

shlompa

New member
קודם כל תודה

נא פרט
היכן גרת, מקום מגורך המתוכנן, מקום העבודה, האם אתה מתכנן לעבוד במהלך לימודיך?
קודם כל תודה
אני גר כרגע בלוד עבדתי בחולון ואני עובר ללמוד בשדרות ולהתגורר בקיבוץ ליד אני בשלב הראשון לא מתכוון לעבוד אבל לאחר מכן כנראה שאצטרך

שיר ורד

New member
אתה זכאי לקבל פיצויי פיטורים

קודם כל תודה
אני גר כרגע בלוד עבדתי בחולון ואני עובר ללמוד בשדרות ולהתגורר בקיבוץ ליד אני בשלב הראשון לא מתכוון לעבוד אבל לאחר מכן כנראה שאצטרך
אתה זכאי לקבל פיצויי פיטורים
בין אם תעבור לגור בשדרות או בקיבוץ סמוך. במכתב ההתפטרות עליך לציין כי אתה אתה מתפטר עקב החלטתך לגור בישוב באזור פיתוח (שדרות) או עקב החלטתך לגור בישוב חקלאי (ולציין את שם הקיבוץ). תצטרך לשנות את כתובתך במשרד הפנים למקום מגוריך החדש. לאחר חצי שנה של מגורים במקום זה, תהיה זכאי לקבל את פיצויי הפיטורים. אין להזכיר במכתב ההתפטרות את כוונתך לצאת ללימודים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה