מצצה לך (סליחה על הבוטות) אין לה או לך שום סיכוי להידבק באיידס. אלא עם כן, יש לך חתך ב*** ולה יש חתך בפה, אז יש סיכוי, אבל אם רק לאחד מכם יש חתך או פצע פתוח אז לא, אין סיכוי! רעות.
(מצטער,כל פעם יש לו שם אחר) ואני אישית לא ראיתי שום חתך אצלה. אבל אתמול אמרו לי שהרוק שלה יכול להכנס אצלי לשמשון ולהדביק. אבל אני בכלל לא חושב שיש לה כי זה היה כשהייתי במכביה במיאמי ואני לא חושב שהם היו לוקחים את הסיכון להוציא משהי עם מחלות. כי כמו שהבנתי עשו בדיקות רפואיות והצהרות בריאות לפני שהוציאו את המשתתפים מארצות אחרות. (לי לא עשו,הייתי צריך רק לחתום על הצהרת בריאות) המודאג רצח
(מצטער,כל פעם יש לו שם אחר) ואני אישית לא ראיתי שום חתך אצלה. אבל אתמול אמרו לי שהרוק שלה יכול להכנס אצלי לשמשון ולהדביק. אבל אני בכלל לא חושב שיש לה כי זה היה כשהייתי במכביה במיאמי ואני לא חושב שהם היו לוקחים את הסיכון להוציא משהי עם מחלות. כי כמו שהבנתי עשו בדיקות רפואיות והצהרות בריאות לפני שהוציאו את המשתתפים מארצות אחרות. (לי לא עשו,הייתי צריך רק לחתום על הצהרת בריאות) המודאג רצח
אם מישהי מצצה לך ..סליחה על הבוטות.. הסיכוי שיהיה לך אידס הוא אפסי ברמת העיקרון הכללית . אבל בעיקרון- רק אם היה לה פצע פתוח בפה < מדמם > והוא נפגש ממש במקרה אם פצע פתוח שלך... יש סיכוי לאידס.. וגם הוא אגב.. קלוש. שבוע טוב.. הילה.
לך להיבדק... הדרך הכי נוחה להוריד אבן מהלב.. תאמין לי ... כל העזרה שנציע לך פה לא תעזור .. פשוט לך תיבדק... זה דיסקרטי..אף אחדג חוץ ממך ומהאחות לא ידעו.. התשובות מגיעות חרי יומיים .. וזה הכי טוב והכי יעזור לך מהכול.. למרות שלדעתי.. אין סיכוי... כך שלהיות קצת יותר רגוע אתה בטוח יכול.
אני לא רופא אבל ממה שאני יודע איידס נימצא בנוזלי הגוף כמו רוק ודם. כדי להדיבק מנשיקה צריך לשתות כליטר רוק... אבל יש סיכון גדול להידבק ממציצה מאחר וכמעט תמיד יש פצעים בפה שדרכם הנגיף יכול לעבור. בכל אופן רוב הסיכון במציצה הוא ללקות במחלות אחרות כמו זיבה.