שאלה בקשר לאיידס

• פותח הנושא fuq
  • פורסם בתאריך

fuq

New member
שאלה בקשר לאיידס

אתם אומרים שאפשר לקבל איידס רק על ידי מדע של דם וחום. אם משהי מצצה לי(מצטער על הבוטות),יש סיכוי לאיידס?

לא!!! אם מישהי .....

מצצה לך (סליחה על הבוטות) אין לה או לך שום סיכוי להידבק באיידס. אלא עם כן, יש לך חתך ב*** ולה יש חתך בפה, אז יש סיכוי, אבל אם רק לאחד מכם יש חתך או פצע פתוח אז לא, אין סיכוי! רעות.

fuq

New member
לי אין חתך בשוקי שלי

(מצטער,כל פעם יש לו שם אחר) ואני אישית לא ראיתי שום חתך אצלה. אבל אתמול אמרו לי שהרוק שלה יכול להכנס אצלי לשמשון ולהדביק. אבל אני בכלל לא חושב שיש לה כי זה היה כשהייתי במכביה במיאמי ואני לא חושב שהם היו לוקחים את הסיכון להוציא משהי עם מחלות. כי כמו שהבנתי עשו בדיקות רפואיות והצהרות בריאות לפני שהוציאו את המשתתפים מארצות אחרות. (לי לא עשו,הייתי צריך רק לחתום על הצהרת בריאות) המודאג רצח

אם אין לך שום חתך אז אתה....

יכול להיות רגוע. כי גם אם יש לה איידס וגם אם יש לה חתך, בכל זאת אין סיכוי שתדבק ממנה באיידס. רעות.

fuq

New member
לי אין חתך בשוקי שלי

(מצטער,כל פעם יש לו שם אחר) ואני אישית לא ראיתי שום חתך אצלה. אבל אתמול אמרו לי שהרוק שלה יכול להכנס אצלי לשמשון ולהדביק. אבל אני בכלל לא חושב שיש לה כי זה היה כשהייתי במכביה במיאמי ואני לא חושב שהם היו לוקחים את הסיכון להוציא משהי עם מחלות. כי כמו שהבנתי עשו בדיקות רפואיות והצהרות בריאות לפני שהוציאו את המשתתפים מארצות אחרות. (לי לא עשו,הייתי צריך רק לחתום על הצהרת בריאות) המודאג רצח

fuq

New member
אמרו לי שאם יש לה איזה פצעי חום

בתוך הפה אז יש סיבה קצת לדאוג. יש איזה מחלת מין אחרת שיכולה לעבור מדברים כאלה?

הילה100

New member
הסבר קצר ומדויק על אידס

אם מישהי מצצה לך ..סליחה על הבוטות.. הסיכוי שיהיה לך אידס הוא אפסי ברמת העיקרון הכללית . אבל בעיקרון- רק אם היה לה פצע פתוח בפה < מדמם > והוא נפגש ממש במקרה אם פצע פתוח שלך... יש סיכוי לאידס.. וגם הוא אגב.. קלוש. שבוע טוב.. :) הילה.

fuq

New member
טוב לא היה לה שום דימום ולי לא היה

פצע פתוח באיזור השבי משמע אתם אומרים אין סיכוי לאיידס? מצטער תעזרו לי כנראה שמה שאני יודע זה רק לתקוע בלי לחשוב

הילה100

New member
בואי אני אציע לך פשרה קלה ונוחה ..

לך להיבדק... הדרך הכי נוחה להוריד אבן מהלב.. תאמין לי ... כל העזרה שנציע לך פה לא תעזור .. פשוט לך תיבדק... זה דיסקרטי..אף אחדג חוץ ממך ומהאחות לא ידעו.. התשובות מגיעות חרי יומיים .. וזה הכי טוב והכי יעזור לך מהכול.. למרות שלדעתי.. אין סיכוי... כך שלהיות קצת יותר רגוע אתה בטוח יכול.

ברור שאפשר........./images/Emo29.gif

אתה לא צריך להיות פצוע ב"שוקי" שלך.. כמו שאתה קורה לו... מספיק שלה יהיה פצע בפה.... בהצלחה

911

New member
למה להעביר מסר מוטעה ולהכניס אנשים

ללחץ? זה לא נכון מה שאמרת לו וזהו. כמו מה שאמרת על מי ששאלה על הקטע עם הבריכה.

911

New member
אבל זאת לא האמת.....

וזה סתם מלחיץ אותם. ואני בת דרך אגב.

נריה_ה

New member
איידס

אני לא רופא אבל ממה שאני יודע איידס נימצא בנוזלי הגוף כמו רוק ודם. כדי להדיבק מנשיקה צריך לשתות כליטר רוק... אבל יש סיכון גדול להידבק ממציצה מאחר וכמעט תמיד יש פצעים בפה שדרכם הנגיף יכול לעבור. בכל אופן רוב הסיכון במציצה הוא ללקות במחלות אחרות כמו זיבה.

למעלה