שאלה בקשר לאיידס

• פותח הנושא fuq
  • פורסם בתאריך

נריה_ה

New member
זיבה היא מחלת מין

שמועוברת בכל מיני דרכים של מגע מיני כולל מין אוראלי. לפי היודע לי היא גורמת ליציאה תמידית של זרע מאבר המין. היום אפשר לרפא אותה, ע"י שימוש בתרופות למחלה, אבל המחלה פיתחה עמידות לתרופות השונות, והיום יש סוגים של זיבה שקשה לרפא.

fuq

New member
אין לי את זה,זה אומר שאין לי זיבה?

בבקשה תגיד לי שכן

fuq

New member
יש דבר אחד שלא אמרתי כנראה

ואם היא לא חולת איידס?

נריה_ה

New member
כמעט לכל מחלה יש זמן דגירה בגוף.

וגם זמן שבו אי אפשר לגלות את המחלה בבדיקה. זאת אחת הסכנות, דרך אגב. אני לא מכיר את המחלה באופן אישי אבל אני מניח שיש זמן מסויים עד שהיא מתפרצת (ובדרך כלל בזמן הזה אפשר להדביק אחרים) הכי טוב ללכת לרופא להיבדק. אין ממש קשר בין אידס למחלות מין אחרות. באופן עיקרוני, אם לא היו לה פרטנרים קודמים לא אמורות להיות לה מחלות מין.

fuq

New member
אני מחר הולך לעשות בדיקות דם

אני מקווה שהיא לא עשתה את זה לפני היא אמרה שזה פעם ראשונה שלה ואני רוצה להאמין לה חוץ מזה שאני לא יכול לשאול אותה כי היא מאוסטרליה

djoren

New member
אחי כנס !

איידס מועבר גם בזרע , ובפה יש חרירים . ברגע שנכנס זרע נגוע לחרירים, מצטער.... סיימתם.... אוהב, אורנו´ש..

Byzee-D

New member
יש סיכוי אבל...

הסיכוי נמצא כמו שאמרו אם היה חתך אבל בזמן מציצה בפה וה*** משתפשפים ויכול להפתח מקום דם פתןח שאפילו לא מרגישים בו ןאז המגע הכי קל גורם להדבקות... אני מציע לך או לה לעשות בדיקה בכל מקרה!!! אלכס

Miri cohen

New member
נדמה לי ש... ../images/Emo36.gif

... אם אין לך חתך כלשהו באיבר המין.. אני חושבת שלא! אבל אני לא בטוחה.. (טוב שהוריך לא ידעים מזה) זה גם תלוי עד כמה אתה מחוסן מפני זה, אבל אני לא בטוחה!!!

fuq

New member
השאלה שלי היא כזאת

ואם לה אין איידס למרות שלא היה מעבר של דם פתח לא היה לי באיבר וזרע לא יצא לי מה אז? את הבדיקות עשיתי ומחר או מחרתיים אני אקבל תשובה

לה יש סיכוי להדבק יותר משלך!

איידס מועבר גם בזרע, ואפילו בדמעות (לא שזה קשור!) אם היא בלעה, או שאם היה לך חתך בפה אז היא יכולה להדבק! הסיכוי שאתה נדבקת ממנה בצורה כזאתי הוא פחות! עכשיו חלאס עם הדאגות לך ותבדק!

Miri cohen

New member
זה לא קשור... אבל... ../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif

א~ה~ב~ת~י א~ת ה~כ~י~נ~ו~י !~!~!

Miri cohen

New member
לך תבדוק זאת בבדיקת דם!!! ../images/Emo45.gif

אני ממליצה לך בכול מקרה, (לא משנה מה תחליט) ללכת לבדוק את זה... מבין? אתה מחר... הולך לבדוק את זה!!! בלי אבל... בלי לא... מחר!!!!!! כי.. כי.. כי.. אני לא רוצה שיקרה לך או למישהו משהו.. אז, בבקשה? לך מחר לבדיקות.. ואני גם ממליצה לך, לא לספר להורים, אוקיי? |אזהרה|__*אזהרה*__|אזהרה| = אני אישית שונאאאת בדיקות דם! יש לי סיוטים מזה.. גם כשאהיה בן 20, עדיין יהיו לי סיוטים...

בן 20??? את לא במקרה בת????

נו שיהיה... מה הקטע בדיקת דם זה לא כואב בכלל... דקירה קטנה, אח"כ מחברים לך צינור, ועוד שהאחות חיה (וכמו שקוראים לה ככה היא נראית!) רואים את כל הדם הבורדו שלי עובר במבחנה.... כמה נחמד :) מחכים את שימלאו איזה חמש שש מבחנות שלמות בדם היפה שלי! "תחזירו לי אותו!!!" ואח"כ מחכים חודשיים כדי שהרופא תגיד לי שיש לי הומוגלובין 13, ושזה בסדר גמור! כמה נחמד!!! ראו חדר בדיקת דם - ערפדיה!!!

fuq

New member
טוב כדי שיהיה ברור הנה הסיפור המלא

באיבר המין שלי אין שום חתך ולו הכי קטן שיש. לבחורה אני לא בטוח בכלל בכלל שיש איידס ואני אפילו כמעט בטוח שאין לה כי היא הייתה ספורטאית במכביה ולא יוציאו חולה איידס להשתתף בתחרות ספורט,את הבדיקת דם עשיתי כדי להיות בטוח שאין לי כלום ושאני יכול להמשיך לחייך.חוץ ממציצה לא היה שום מגע בין איברי המין שלנו רק הפה שלה והאיבר שלי.אני פשוט לחוץ מוות,מאז שאמרו לי את זה גם אם אני יודע שאין לי כלום אני עדיין יהיה לחוץ מוות,מאז שאמרו לי את זה אני בקושי מחייך,ואני בנאדם שכל החיים שלו צוחק,מחר או מחרתיים אני אקבל תשובה לגבי הדם שלי,אני מקווה לטוב,מקווה שאתם מקווים לטוב גם בשבילי.גם זרע לא יצא לי באותו רגע כך שאני לא יודע איך זה יכול לחדור אליי אם יש לה איזשהי מחלה.אני חייב שתעזרו לי אחרי שהבהרתי את הכל. מהמודאג אש

Miri cohen

New member
כן, אני בת! ואני בת 13

אני עומדת להקיא, יש לי בחילה.. בההההההההההההה!!!

למעלה