אם הבנתי נכון, את זו שהתפטרהשאלה בקשר לדמי אבטלה
שלום, התפטרתי מהעבודה לפני כשלושה שבועות לפי האתר של ביטוח לאומי מגיעים לי דמי אבטלה ל 100 ימים לאחרונה עלתה הזדמנות לפתוח עסק קטן ועצמאי העסק לא דורש השקעה כספית גדולה השאלה שלי האם יש דרך לקבל את דמי האבלטה בשילוב עבודה חלקית ?
אני אכן התפטרתיאם הבנתי נכון, את זו שהתפטרה
ככלל, מי שמתפטר ללא הצדקה יהיה זכאי לדמי האבטלה רק לאחר תקופת המתנה של 90 יום. לכן, אלא אם כן התפטרותך נבעה מהרעת תנאים מוחשית, או אלא אם המעסיק סיפק לך מכתב פיטורים למרות שאת זו שהתפטרה, הרי שלא תהיי זכאית לדמי האבטלה בשלושת החודשים הקרובים. האם זה משפיע על החלטותייך? כעיקרון, גם אם תעבדי בעבודה חלקית אחרת, תהיי זכאית לדמי אבטלה, אולם, הכנסתך מהעבודה החלקית תנוכה מסכום דמי האבטלה שתקבלי. בהצלחה.
את יכולה לשאול בביטוח הלאומיאני אכן התפטרתי
אבל לפי מה שהבנתי מקריאה פה בפורומים יש סיכוי שזה ייחשב התפטרות מוצדקת ילדתי לפני כשנה, לפני חצי שנה חזרתי לעבודה ב 75% משרה, והתפטרתי בעקבות דרישה לחזור לעבוד המשרה מלאה, וזה אומר 10 שעות ביום אין לי מכתב פיטורין מה שאת אומרת על עבודה במשרה חלקית במקביל לזכאות לדמי אבטלה, באמת משנה את המצב איך אני יכולה לברר את הפרטים המדוייקים ולדעת האם זה מתאים למצבי ?
בהחלט יתכן שזה יאושר אבל לאו דווקאאני אכן התפטרתי
אבל לפי מה שהבנתי מקריאה פה בפורומים יש סיכוי שזה ייחשב התפטרות מוצדקת ילדתי לפני כשנה, לפני חצי שנה חזרתי לעבודה ב 75% משרה, והתפטרתי בעקבות דרישה לחזור לעבוד המשרה מלאה, וזה אומר 10 שעות ביום אין לי מכתב פיטורין מה שאת אומרת על עבודה במשרה חלקית במקביל לזכאות לדמי אבטלה, באמת משנה את המצב איך אני יכולה לברר את הפרטים המדוייקים ולדעת האם זה מתאים למצבי ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.