שאלה בקשר לדפי זהב...

שאלה בקשר לדפי זהב...../images/Emo63.gif

בעד ונגד, לפרסום בדפי זהב לעסק שלכם. מי בעד ולמה? מי נגד? פרטו נמקו והסבירו. לגביי באופן אישי, אני מתלבטת. מצד אחד, אני די מלאה בעבודה, לא חסר לי. מצד שני, נראה לי מכובד שהשם שלי יופיע בדפי זהב כראוי למישהו שעובד בתחום וכי "צריך לראות אותי שם"... אולי זה פולני מצידי...
אבל זה תמיד נותןלי תחושה שאם אתה שם, אתה בין "הגדולים". ואגב, לא, אין לי פרסום בדפי זהב. עדיין לא. מה אתם חושבים על הנושא?
 
כן ../images/Emo45.gif

אני צרכן של אתר הבית של דפי זהב ונעזר בו הרבה. ראשית יש לכל עסק שורת חינם וברגע שאת מופיעה אפילו בשורת החינם ניתן למצוא אותך באינטרנט בקלות. האתר הוא דרך מעולה לאתר את הטלפון שלך במהירות
 
מוטי, איך אני מוסיפה את עצמי שם?

גם אם אני רוצה, אין אפשרות להזיז נתונים ולהזין נתונים, נכון? או שצריך לשלוח לך במסר ואז אתה מוסיף... תעדכן אותי ותודה.
 

יונית א

New member
עד שתגידי ג'ק רובינזון בפולנית

מוטי יעלה אותך לרשימה, אם תשלחי לו במסר את הפרטים שלך. פשוט למדי. בעניין דפי זהב התהייה שלי- למה את צריכה את זה חוץ מעיניין הגנים הפולניים?
 
רק הגנים הפולניים, יונית....

אני העלתי את השאלה כי עניין אותי מה דעתם של אנשים כאן על פרסום בדפי זהב ורציתי לראות אם כמוני, רוב האנשים לא מפרסמים את עצמם או כן מפרסמים. אבל רק שניים וחצי אנשים ענו עד עכשיו... מעניינות אותי דעותיהם של אנשים בנושא.
 

mstern

New member
יש לי פרסום באתר האינטרנט של דפיזהב

כבר חודשיים. הטלפון לא מצלצל, ורק שולחים אלי קו"ח במייל שמפורסם שם. אני אישית חושב לבטל כי חבל על הכסף. לעניין רשימת הפורום, תוסיף אותי בבקשה. יום טוב, מוטי
 
מוטי אופטימי...

אלי לא להתקשר אף אחד במשך יותר משנה, או ליתר דיוק היו שני טלפונים שחשבו שזה "מסאג' שבדי" (עם דגש בבי"ת
) אני כבר לא מפרסמת בדפי זהב. אני חושבת שהפרסום הכי טוב הוא המלצה של אדם אבל... את חושבת שמי שזקוק לשירות שאת מיצרת, יפתח דפי זהב? לדעתי דפי זהב מתאים ל"איציק אינסטלטור" יותר... מה שכבר מעלה אצלי רעיון חדש! שושי, מה את אומרת על עיצוב כריכה של ספר טלפונים חדש שבו יהיו מקצועות יצירתיים בלבד? הא? ספר הטלפונים היצירתי של עולם היוצרים"
 

relax

New member
|רעיון נפלא אביבה! רק עכשיו הגעתי..

נשמע כמו משהו שכדאי להריץ.
 
יאללה! מעולה, לי זה נראה כמו משהו

שמאוד יעזור ליוצרים, ואני מחוברת לזה חזק... אז כתבי במסרים או במייל, ויש לי עוד שאלה, האם כדאי לי לפנות אליך בנושא של נייר עם לוגו? איך תמכרי לי את עצמך באופן כדאי?
 
מה אני עשיתי...

פרסום חינם בן שורה אחת קיבלתי כמו כולם. פרסום משמעותי יותר, אפילו של אינצ'ים בודדים מאוד מאוד יקר. אולם, דפי זהב מציעים בניית דף מידע לעסק. מי שמחפש עסקים מאותו סיווג ברשת - העסק שיש לו אתר מידע יופיע מהראשונים. דף המידע הוא עמוד אינטרנט המכיל פרטים על העסק, לוגו ועוד מידע רלוונטי. אני עשיתי את זה לפני חודשיים. איני יכול עדיין להעריך את היעילות, אבל במחיר של 150 ש"ח +- לחודש הנסיון שווה.
 
מקווה שתצליח...

אחרי חצי שנה ה"עלות" הזאת נראית אחרת... ואחרי חצי שנה זה עלול להקרא "בזבוז"... והלוואי ואני טועה ויהיו המממוון הזמנות!
 

adgr

New member
לדעתי - טעות לפרסם

בדפי ... מסיבה פשוטה. רוב הגולשים ברשת (וכיום יש יותר מ 2.2 מיליון איש ) מאתרים מידע או נושא אחר במנועי חיפוש כגון גוגל יאהו,ובאינדקסים של וואלה נענע תפוז כליום נטקס ועוד. עלות לדעתי האישית: לא מצדיקה את הפירסום בדפי זהב. חשבון פשוט : כמה פניות היו אליך עבור כל שקל שהשקעת ? כמה לקוחות גייסת אליך פר שקל שהשקעת? הסתייגות : דעתי מבוססת על התגובות הנ"ל מנתונים שטח של לקוחות שביקרנו ותגובתםובנוסף אין ברשותי נתונים סטטיסטים של דפי זהב .אם מי מהאנשים מדפי זהב יוכיחו לי כי אני טועה אני אתנצל. בעלות נמוכה יותר הנך יכול לקבל אתר מושקע שיופיע במנועי חיפוש במידרג גבוהה . אצלנו במאגר. הכתובת סיומת com לשנה שלמה - חינם שווי כ 50$ האחסנה 30M לשנה שלמה חינם - שווי כ 120$ . 3 תיבות דואר עם שם הדומיין - חינם. 5 דפים דינאמיים ועוד... דף סטטיסטיקה מפורט כולל: כמה ביקרו, באילו שעות ,כמה דפים ניצפו, מאילו מנועי חיפוש ו/או אינדקסים הגיעו לאתר,מה הדפים הניצפים ביותר... מלבד זאת אנו מכשירים את בעל האתר לנהל להוסיף לשנות לעדכן את האתר. אנו גובים רק עלות ,ללא רווח.שכר התכנתים הוא לפי שכר מינימום במשק. העלות היא 1370 שח סך הכל. דוגמה לאתר שהוקם וכעת מנוהל ע"י בעל האתר.אתר זה מופיע במנועי חיפוש של נענע נטקס ומככב בגוגל: http://www.bitlee.com כל המעוניין מוזמן להתקשר לבעל האתר ולקבל חוות דעת. המשק נימצא בתקופה של רוח מידברית חזקה,ואין שום סיבה לשלם לתכנת מעל 17.9 ש"ח לשעת עבודה.מי שלא יכול לעמוד בתחרות,יכול לפנות ולקבל יעוץ כיצד ניתן להתייעל. כרגע אנו עובדים על הקמת חנות וירטואלית לאתר.כולל עגלת קניות... עם אפשרות לחיוב כרטיסי אשראי מאובטח SSL . מחיר משוער לתוספת חנות הוא כ- 900 ש"ח בלבד ולא כ- 2700 שח שגובים אחרים. בעל האתר\עסק יכול להוסיף כל מוצר ותמונת מוצר,פירוט מוצר מחיר ועוד תוך פחות מדקה. === חשוב להדגיש === אופצייה זו מיועדת אך ורק לבעלי עסקים קטנים בקשיים !!!.מתוך אמונה שהוזלת פירסום וחשיפה של חברה תוזיל עלויות ותגרום באופן ניכר לגידול מכירות דבר שימנע קריסת העסק.ע"פ סטטיסטיקה 50,000 עסקים קטנים בסכנת סגירה.כיום מחוברים לאינטרנט כ 2.2 מיליון גולשים והחשיפה היא גדולה הרבה יותר מאשר לעיתונות הכתובה.זו המדיה הזולה ביותר לפירסום. ליזמים חדשים ללא הון ראשוני,נידרש אימות ובדיקה.אנו מאמינים במשק הישראלי בהגדלת התל"ג והתמ"ג. למנהל הפורום: אנו בודקים אפשרות שיתוף פעולה עם מט"י,או כל גורם וולנטרי אחר ואשמח באם מנהל הפורום יצור קשר בדואר אלקטרוני.
 
שלום לך, הנה אני פונה אליך בפורום

מוכרחה לומר שהתבלבלתי...ואני מוכנה לקחת את מלא האחריות עלי. התחלת בחוות דעתך על פרסום בדפי זהב,והסברת "למה לא". אח"כ פירסמת אתר, מה שאסור כאן בפורום, וגם נתת כל מיני מספרים שאינם ממש מדויקים אלא רק מסתברים. עד כאן אמרתי נניח, כשקראתי, אבל...כשקראתי שאתה בעצם פונה לעסקים קטנים בקשיים!!! הגעתי למסקנה שממש ממש אין מה לפנות אליך. אמור לי בבקשה, מה לא אטרקטיבי אצלך לעסק שאינו בקשיים? אני גם מבינה שהחנות הוירטואלית עם כל ההטבות שלה עדיין לא קיימת. וכך גם השיתוף פעולה עם מט"י... אז בעצם על מה אנחנו מדברים? איזה שיתוף פעולה אתה מבקש דרך הפורום? האם אתה עובד באופן "וולנטרי"? אשמח לקבל תשובות, ושים לב, ההתכתבות בפורום אינה למטרות פרסום.זוהי כתיבה לגמרי נקייה על כל נושא שתרצה ושקשור בעבודה מהבית. כל סוג של פרסום בהודעה שלך ואפילו רמיזה,לינק, כתובת או טלפון יגרמו למחיקת ההודעה שלך. את ההודעה הזאת אני משאירה, מתוך נתינת קרדיט שלא ידעת... אם אתה רוצה לפרסם את עצמך בתפוז, צור קשר עם הנהלת תפוז ושלם עליו, או כתוב הודעה בלוח הפורום ללא תשלום. ערב טוב
 

adgr

New member
שלום אביבה.

ראשית הנני מתנצל . לא זו היתה כוונתי. ותגובתי: א. אני ועוד כמה תכנתים מובטלי הייטק - לשעבר. ב. הכנסה לא תחסר לנו כקבלני משנה של חברות אחרות "הבונות אתרים". ג המיספרים הם אמיתיים ויותר 2.2 מיליון איש בישראל מחוברים לאינטרנט. בבקשה קישור לכתבה של צורי דאר. ד. המאוכזבים : סוכן ביטוח פירסם במשך שנה בדפי זהב,לקוחות 1 סה"כ. אביזרי רכב פירסם שנה, תוצאה מס טלפונים ,מכירה -אפס מוצרים. יבואן מוצרי סניטצייה כנ"ל שנה - תוצאה אפס קונים.יש עוד.... ה. אני ועוד אחד בוגרי קורס יזמים .מניסיון ראינו מספיק יזמים עם רעיון ענק שאחד מהם הוא ........ליולדת.אנו מתכסים עצה כיצד לעזור לה להגיע למשקיע וכל זאת מתוך רצון כנה לעזור.לא דרשנו אגורה מעבר לעלות. ו.כרגע כל העוסקים במלאכה -רשומים כעוסק פטור-מוגבלים בגודל הכנסה שנתי ללא תשלום מיסים.ניתקלנו בהמון עסקים שקיומם הוא גבולי,ואנו מעדיפים לעזור להם .גידול במכירות של עסק כזה מאפשר המשך קיומו,וגם המשך העסקת העובדים. הסיבה שהעלנו את נושא עלות בניית אתר וחנות כי רצינו לקבוע רף למחיר נמוך במיוחד לחברות בוני אתרים ,תאמיני לי שאתר כזה משווק ללקוחות במחיר כפול,משמע הלקוח התמים משלם מחיר מופקע לסוכני שיווק ממולחים,ויש כאלה "טובים מאוד". החנות בבנייה , אנו עמלים עליה ואתמול עבדנו עד שעה 2 בלילה.תוך מס ימים תעלה לרשת.ואנו שוקלים לתת לכל חברה לפרסם בחנות את המוצר כולל תמונה ומחיר - ללא תשלום גם אם הוא עדיין לא חברה אלא יצרן תכשיטים או מעצבת ביגוד או תופרת מהבית. בעתיד אנו עדיין לא החלטנו אם להפוך לחברה , או להרשם כעמותה העוזרת לפירסום וקידום מכירות של עסקים קטנים.
 
למעלה