שאלה בקשר לדפי זהב...

motyka

New member
גם זו צורה לפרסם עסק

דומיין COM עולה היום כ 10 דולר לשנה. כניסה למנועי חיפוש זו טכניקה שניתן ליישם בהדרכה קצרה. סטטיסטיקה כזו ניתן לקבל חינם או בתשלום זעום. אתר של חמישה דפים הוא אתר צנוע שעלות הקמתו ואיחסונו לא מגיעים לסכום המדובר. יש בשוק הצעות מסחריות זולות יותר (כן, גם אצלי) לא רק לעסקים במשבר אלא לכל מי שרוצה.

motyka

New member
אפילו בפחות

http://www.goddady.com אם אני רוכש אצלם דומיין עבור לקוח שלי זה עולה לו 25 דולר (2 דולר מעמ ותשלום עבור הזמן והמיומנות שלי). אבל אין מניעה שיקנה לבד ויחסוך את העמלה.

motyka

New member
אפילו במחיר נמוך יותר

http://www.goddady.com אם אני רוכש אצלם דומיין עבור לקוח שלי זה עולה לו 25 דולר (2 דולר מע"מ ותשלום עבור הזמן והמיומנות שלי). אבל אין מניעה שיקנה לבד ויחסוך את העמלה.

adgr

New member
לא ממש מספיק

ואגב סעיף מס 2 , אפשר לוותר עליו (מילות הקישור ) יש עוד כמה טריקים וטיפים. האיכות קובעת את המחיר.

adgr

New member
לכבוד חנוכה - טיפ שלא תמצא בשום אתר

ישנו אתר חדש יחסית שניקרא אול ביז http://www.allbiz.co.il מתחרה, אבל אני אוהב אותו. תוסיף שם את האתר שלך. היתרון : תיאור האתר נישאר כמו שרשמת להבדיל מאינדקסים אחרים. הטריק : עוד לפני שגוגל אינדקס את האתר שלך הוא ידע לשלוף ולהציג אתר האתר שלך לפי מילות התיאור שרשמת באולביז. אם ברשותך דף סטטיסטיקה המאתר מאילו מנועים ואינדקסים הגיעו לאתר שלך,תתפלא כמה זה מועיל. יש עוד עשרות טריקים. את ה META מכירים כמעט כולם .

adgr

New member
וואי איזו זריזות,נירשמו הרבה כניסות

לאתר אולביז תוך פחות מ - 12 שעות. את הצעד המשלים ברישום לאולביז לא הספקתי לרשום.למה לא המתנתם? ולכל הטוענים שהם זולים יותר :אמר פעם דן בן אמוץ " בערב ריקודים אני אני מביט בחולצות המזיעות,ויודע את הגובה של כל החזיות. חישוב העלות של האתר שלנו נעשה לפי שכר מינימום לשעה הקבוע בחוק, כבוגר טכניון בתעו"נ וסטודנט לכלכלה ומינהל עסקים מי שגובה עבור בניית אתר כמונו כולל התוספות פחות ,הדבר מעיד על התמורה. טיפ קטן זה הוא ה46 ברשימה שלנו,והוא אחראי לכניסות לאתר בשיעור של פחות מרבע אחוז מהכניסות(0.23 % ליתר דיוק)=והטיפ שווה כמה מאות מבקרים בשבוע. לאור ההיענות לבוני אתרים :יש בבית חולים העמק במחלקת כירורגיית ילדים יחידה למחקר עבור כל תרומה --נא לסרוק קבלות על תרומה-- תקבלו טיפ נוסף מהרשימה. יש ברשת המון חברות שההיתמחות שלהם היא לשפר מיקום במנועים ובאינדקסים תמורת עלות גבוהה. בדקנו את חלקם,מה שהם מציעים אנו כבר הספקנו לשכוח. כעת לעינייננו:לכל העובדים מהבית וגם אלו שמיתכוונים לעבוד מהבית אנו רוצים לעזור.בין אם את תופרת שמלות כלה בבית ,או קיטרינג של ארוחת צהריים מהבית,או מספקת שרותי חשבונאות מהבית או מייצרת תכשיטים בבית או... אנו עובדים על בנייה של משהו שבו תוכלו להחשף ולפרסם ללא תשלום. ולא זה לא יהיה אתר שבו המבקרים הם בעלי העסקים בלבד,(תארו לעצמכם כנס של מוכרים באולם מפואר ללא קונים ,אלא רק המוכרים המציגים את מרכולתם הטובה ). ס..סב...סבל..סבלן..סבלנו..סבלנות.

מוכרחה להגיד שמה שאתה כותב

מרתק ומתקתק לי בראש כמשהו חדש...וטוב... גם החלק של התרומות הוא נהדר בעיני... איך אתה יוצר שיתוף פעולה איתנו? מה בעצם אתה רוצה להציע לנו? ו...סבלנות, זה השם השני שלי... אגב, אני לא מתפלאת ממספר הכניסות. לפורום הזה יש המון קוראים שאינם כותבים... נ.ב., שים לב למסר ששלחתי לך...

motyka

New member
האוייב של טוב הוא מושלם

מעולם לא טענתי שיש לי את כל הפתרונות לכל השאלות. העיצות הרשומות בדף שצרפתי הן עיצות כלליות, הנכונות תמיד (כולל סעיף 2 - אם כי לא לגוגל). מי שימלא אחרי העיצות האלו לא יפסיד. ובשלב זה - הכל בחינם. גם לי יש כמה טריקים השמורים בשרוול לטובת לקוחות משלמים (אחרת למה שיגיעו וישלמו?).

adgr

New member
תגיד למה אתה מפריע...

באמצע העבודה ? ואגב אתה מהצפון לפי הבנתי,יש בעל מיפעל שביקש לפרסם מודעה של מכירת המיפעל,יש לך רעיונות איך לעשות זאת? הוא לא מעוניין לפרסם מס טל. לא שם המיפעל,ואינו משתמש בדואר אלקטרוני. פרש ונמק - אוייב.

למעלה