שאלה בקשר להחייאה

FathomTR

New member
שאלה בקשר להחייאה

צריך 2 הנשמות ו-15 עיסויים? מה שערער את דעתי בקשר לעיסויים זה האתר הזה. לפני שנה הפסקתי להתנדב ולכן אני לא כ"כ בעניינים,אבל לעשות החייאה זה משהו שאני רוצה שתמיד יהיה לי בראש.

אממ

דבר ראשון פורום זה מיועד לעוסקים ברפואה דחופה ואין למצוא בו מענה לבעיות רפואיות. המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו. דבר שני במד"א מקובל כיום להדריך ולבצע 2:15, איגוד הלב האמריקאי ממליץ כיום לעשות 2:30.

shimonbl

New member
ואם כבר אז כבר

אתה תמיד יכול לברר איפה עושים קורסים להחייאה בסיסית, בהרבה ערים קיים פרוייקט נאמני החייאה חינם לקהל הרחב.

FathomTR

New member
אני יודע איך עושים החייאה כבר

עברתי קורס מער"ים ,אבל רק רציתי להיות בטוח בקשר למספר העיסויים כי האתר כתב 30 ואני יודע 15.

Lydo

New member
מה עניין שמיטה להר סיני

אני לא מבין למה לכל תשובה חייבים לדחוף את המשפט הזה הוא רק שאל מה התול של מדא לגבי החייאה..... ואם כבר ענית לו....

shimonbl

New member
גנאדי../images/Emo88.gif

יש אנשים שבגלל מי שהם ומה שם עשו אפשר איכשהו לעבור לסדר היום על תגובה כזו. אתה לא אחד מהם . תירגע מהר ותתחיל לחשוב על מה שאתה כותב לפני שאתה מוציא את זה בכתב!

New member
שמעון../images/Emo31.gif

אני מציע לך לפני שאתה קם "להרגיע" אנשים- תרגע בעצמך. אין שום קשר בין השורה שבראשית הפורום לשאלה שנשאלה כאן, ואין מקום לכתוב את אותו הנוסח כל פעם שמישהו לא יודע משהו אבל מתעקש להגיב לאיזושהי הודעה. וגם לו היה קשר, זכותו של כל בר דעת להביע אותה בלי שיקומו "להרגיע" אותו באמתלות כאלה ואחרות כמו מה הוא עשה, לא עשה או מי שהוא. לכן, אמליץ לך לקרוא היטב את עצתך ולפעול על פיה, ולהרגע מעט לפני הוצאת קולמוסך מכסת הדיו הויראוטלית. בברכה, אבירם

shimonbl

New member
אבירם אני בדיוק למי אני מגיב ולמה

ואם פתחתם את הדיון למלחמה על גבי הפורום אתה וסלבו אז יש אנשים שלא יודעים את המקום שלהם ואתם כרגע הצטרפתם לרשימה

New member
לא

א. אני יודע בדיוק את המקום שלי, אני פה. ב. אין לי שום כוונה להתווכח איתך, במיוחד לא פה, במיוחד לא על שטויות. ג. לא נראה לי שסלבו ישמח מזה שאתה סתם מערב אותו בעניין. ד. להזכירך, אנשים קיימים גם מחוץ לאינטרנט. אני במקרה מכיר אותך גם במציאות, ואפילו משני צידי המתרס. אבירם

סלבו לא ישמח

אבל סלבו גם לא מתרגש מטיפשות של אנשים או מרגשי הנחיתות שלהם (ורק למען הסר צל-צילו של ספק - אבירם, הדברים לא מכוונים אליך).

shimonbl

New member
למען הסר כל צל של ספק

אין אני מתכוון לרשימה שחורה אלא לרשימה של אנשים שלא יודעים את המקום שלהם. פורום זה מוגדר כפורום המיועד לעוסקים ברפואה דחופה . כל תגובה להדיוטות (לא אידיוטים סלבו) בנושא פנייה לעזרה בנושאי רפואה/רפואה דחופה/ רפואה משלימה ורפואת אלילים חייב להיות מלווה בהפנייה " פורום זה ... " וכו כולל הפנייה לגורמים היעודיים. רגשי נחיתות אין ואני לא חושב שצריך שיהיה לי עקב השכלתי ,מעמדי והאישיות שלי בכלל. מה שבדרך כלל עולה בראש כשנשאלת השאלה הזאת היא התשובה הידועה של " המריח הוא המסריח " מישום מה יש לכם משהו כנגד ההתוויה של הפורום (ראו ערך התגובות של שניכם לכל ההודעות שמתחילות ב " פורום זה ..." . לגבי לדעת את מקומכם כדאי היה לכם גם להיות בהרצאה של ד"ר דונכין במחלקה בר"ג ביום שישי בבוקר כדי לקבל קצת פרופורציה על מקומנו בשרשרת המזון . ולדעתי עמית פשוט תמחוק את כל השרשור הזה וזהו.

אויש מספיק

וההודעה הזו מכוונת לכל משתתפי השרשור (חוץ מרומן
) בזמן האחרון הפורום נראה כאילו אתם משחקים בלמי יש יותר ארוך במקום לענות לאנשים כמו שצריך. לכל אחד יש הערה על התגובה של השני ובמקום להיות מקצועיים ובמקום שהפורום הזה יהפוך למקום מפגש חברתי לכל אנשי צוותי החירום מאשר הם הפורום הזה הפך להיות בדיחה. הפורום עצמו מיועד לאנשי צוותי החירום, כל אדם אחר שעבר הכשרה זו או אחרת אך לא נכלל בין צוותי החירום ומחפש יעוץ רפואי אין זה המקום בשבילו! תפוז לא מעוניינים לקחת עניין משפטי בזה מעבר לעובדה שלהסביר מעל דפי האינטרנט יגרום יותר נזק מאשר טוב. נכון המשפט הזה קר אך לעיתים הוא מחייב, במקום להעסק באיך להגיב תתחילו להגיב כמו בני אדם בעצמכם ושוב, תפסיקו למדוד של מי יותר ארוך כי זה כבר נהיה מוגזם ופשוט מגעיל לבוא לפורום הזה שפעם היה כל כך חם ונחמד.

למעלה