שאלה בקשר להחייאה

אוקי

1. אני יודע מה ההבדל בין הדיוט לאדיוט. אם היית טורח לקרוא הודעות חוץת מהלשמיע את קולך (יותר נכון לעשות "קופי" "פייסט"), אז היית רואה כמה פעמים הזכרתי הדיוטות. 2. אכן, הפורום מיועד לעוסקים ברפואה דחופה וכו'. מאידך, לא חייבים לדחוף כל פעם את המשפט הזה. אפשר לענות בצורה תרבותית (כמו שגם אתה ידעת לעשות לפני מספר ימים - רק חבל שעדיין טרחת לעשות את ה"קופי" "פייסט" הקבוע...) ואפשר גם להפנות למקורות/פורומים אחרים רלוונטים (אם מישהו שואל על מצבו הרפואי-לבבי של אביו שאתמול עשה אוטם, במקום לגלות חוסר רגישות ולענות לו כמו שבד"כ עונים פה בפורום, אפשר להפנות אותו לפורום קרדיולוגיה, למשל). 3. אגב, "הפוסל במומו פסול" הוא משפט יפה שבד"כ מצטטים אותו אנשים שאין להם ממש מה להגיד (התחליף במתורבת יותר ל"המריח הוא המסריח" שלך...)

בכירה

New member
סלבו ../images/Emo13.gif

אני לא מכירה אותך קרבי כזה, למה בתחנה אתה שותק ? יאללה אם אתה צריך הכוונה תתקשר
חחחחחחח

shimonbl

New member
../images/Emo3.gif

יאלה די הבנו בוא נעבור הלאה... אם פגעתי במישהו אני מתנצל וכולי... השעה מאוחרת מידי ליותר מזה. ואם בא לך אתה תמיד מוזמן לקפה בתחנה שלי .

אממ בגלל שזה קשור להודעה שלי

וכל המלחמה התחילה מההודעה שלי...תקרא מה שעניתי לגנאדי

תגובה

דבר ראשון הוא אינו עוסק ברפואה דחופה, למרות שהוא עבר קורס לכן הוא מבחינתי אדם מן המניין ששואל פה שאלה. דבר שני אני אומר לו נתון שאולי חס וחלילה יצא לו להשתמש בו על מישהו ברחוב ואם חס וחלילה משהו לא יהיה בסדר הוא יגיד "קראתי את זה בתפוז בפורום צוותי חירום ומישהו בשם עמש"צ שבור כתב את זה". השתי שורות שהעתקתי מלמעלה יכולות למנוע בעיות במצבים כאלה

למעלה