שאלה בקשר להחלטת שופט (דחוף בבקשה)

nahyr

New member
שאלה בקשר להחלטת שופט (דחוף בבקשה)

קניתי רכב והמוכר עבד עלי אז לא רציתי להעביר בעלות ותבעתי את המוכר השופט החליט שאני מקבלת מהניתבע 2000ש''ח שחולקו לשמונה חודשים תוך 14 יום ולי אמר השופט שאני צריכה להעביר בעלות תוך 14 יום ששאלתי אך אני יצור קשר עים הנתבע הוא אמר שהוא יודע היכן אני גרה והוא יצור איתי קשר .עברו 4 חודשים וחצי והניתבע לא יצר איתי קשר היום אני מצאתי קונה לרכב ושלחתי אותו להעביר בעלות והניתבע אומר שאים לא נבטל את התביעה הוא לא מוכן להעביר בעלות ושאנחנו ניתראה בבית מישפט ושהוא תובע אותי על שלא העברתי בעלות בזמן שהשופט קבע האים הוא יכול לתבוע אותי כי הניתבע אמר שהוא יצור קשר ולא יצר אז מה אני אשמה בברכה נורית

nahyr

New member
המשך לשאלתי

ראשית תודה לך על התשובה הוא לא נוכל הוא האבא של הנוכלים וזה שלא יצרתי איתו קשר לא יהיה בעיה בשבילי? האמת שלא רציתי איתו שום קשר וחכיתי לו שהוא יזום כי זה מה שהוא אמר במשפט יש לי סיוטים רק מהמחשבה שאני צריכה להגיע לבית משפט אני בחיים שלי לא ההיתי במשפטים זה הראשון

hutc10

New member
אני לא מבין משהו

את קנית את הרכב. בשביל לקנות את הרכב סביר להניח שהתקשרת לזה שמכר לך את הרכב. אין לך את הטלפון שלו? יש לך את השם ושם המשפחה שלו ות.ז. שלו שמופיעים ברשיון הרכב ואפילו כתובת. מה הבעיה להתקשר ל-144 ולברר את הטלפון וליצור קשר?או אפילו לשלוח דואר רשום לכתובת שמופיעה ברשיון הרכב? לא חסרות דרכים לאתר אנשים. זה נחמד מה שהשופט כתב אבל זה גם היה אינטרס שלך לדאוג שהבעלות תעבור כדי שתוכלי למכור את הרכב. ואחרי הנזיפה-אני לא חושב שהוא יכול לתבוע אותך. ואת יכולה לבקש מביהמ"ש צו שמורה על העברת הבעלות ברכב גם בלי הסכמתו.

nahyr

New member
שלום hutc10

אתה צודק ב 100 אחוז אבל המצב שהיה בנינו היה כל כך מגעיל שאפילו לא נסתי לבקש את הכסף שהשופט פסק לי. ושהוא איה אמור לבוא אלי . אבל ברגע שמצאתי קונה אני חייבת את העברת בעלות על הרכב .בבית מישפט שאמרתי לשופט שאני רוצה לעשות את ההסדר בבית המישפט הנתבע קפף ואמר שהוא ימצא אותי ושהוא יודע איפה שאני גרה וכך זה ניסגר אני מודה לך מאוד על התשובה בברכה ויום טוב

את לא צריכה להגיע לבית משפט

אולי תגידי לו שאת מוכרת את האוטו והוא העובדה הזו תגרום לו לשיתוף פעולה

nahyr

New member
לדוקטורית לאהבה שלום

אני שלחתי לו את הקונה והוא אמר לו שביגלל שלא העברתי בעלות הוא מוכן להעביר בעלות רק אים אני יבטל את התביעה. הניתבע אדם שרוט אני הולכת היום לבית מישפט לבקש מהשופט שיגיד לו לעשות עברת בעלות ואני מקווה שיהיה טוב תודה רבה ויום טוב

תבקשי בקשת הבהרה מהשופט

והוא יורה לו על העברת בעלות במקביל את יכולה להגיד לו שאם לא יעשה כן והשופט יורה על כך הוא עלול להגרר להוצאות משפט הוא ישמע זאת יבהל ומיד יעשה העברת בעלות

למעלה