שאלה בקשר לחיסונים...

וואלה??? את זה לא ידעתי....

נחמד מאוד לשמוע שהמלך למד עיברית... הוא בכלל דמולת מאוד נערצת שם... זה מדהים איך לפני הקרנת סרט יש תמונה של המלך וכולם קמים זה מאוד יפה ומביע הערכת כבוד עצומה.... זה עוד דבר יפה מאוד בתרבות התאית... ברי

ירדן 29

New member
תשובה לשאלת החיסונים של BEN

מייד כשסיימתי לשרת בצבא קבע,לקחתי איתי תיק קטן,בו בגדים,כסף ודרכון וטסתי לתאילנד,חייתי שם בהתחלה שנה,התבססתי,ואחרי שמצאתי עבודה קבועה,אחרי שהשגתי דירה נורמלית ואחרי שביררתי כל דבר שהייתי צריך לברר,חזרתי לחודשיים לארץ,לטעום שוב מהארץ הנפלאה שלי,וחזרתי לשם שוב,בפעם השנייה,ומצאתי לי שם חברה,מצאתי לי שם חיים חדשים,מצאתי לי שם משפחה שנייה,ובכלל,מאוד ניהנתי שם. בקשר לשאלת החיסונים שלך,אני יכול לומר לך,שזה רק יועיל לך,אבל לא יזיק בכלל,אם אתה חושש ממחלות,זיהומים וכאלה,אני יכול לומר לך שהייתי בכל הכפרים,הייתי בכל הערים,והסתובבתי שם חופשי,ולא חליתי בכלום,ולא הבאתי איתי לארץ שום מחלה,נכון,צריך להישמר מהדברים שאתה אוכל,שותה,או טועם,אבל אין שם משהו שירעיל אותך,או ימית אותך,חוץ מזה,תמיד תמצא בסביבה אדם כזה או אחר,והם תמיד ישמחו לענות ולעזור לך בכל בעייה,תקלה או צרה שתיתקל,הם עם מאוד סימפטי,עם מאוד חם,עם מאוד אדיב ונדיב,וזו אולי אחת מהארצות היחידות במזרח,שכ"כ מחבבות תיירים. בכל אופן,מי שאמר לך שעלייך לקחת חיסונים וכדורים ואמר שזו חובה,לא דיבר אמת,זו רק הצעה,לא חובה,וגם אם לא תיקח כדורים וחיסונים,זה בסדר גמור,ואתה יכול לצאת לטייל בראש שקט,ומצפון נקי

למעלה