שאלה בקשר ליום עבודה ביום שישי

מצב
הנושא נעול.

טלוי

New member

אני לא באה לעבודה היום וכמובן שלא משלמים עבורי ויש משלמים לאנשים עובדים שלא באים יותר מ3 ימים, זה נכון? אם כן אם לא אבוא מחר גם אבל יום שישי זה לא נחשב של יום עבודה איך להגיע ל3 ימים???

שיר ורד

New member
השאלה לא ברורה

אני לא באה לעבודה היום וכמובן שלא משלמים עבורי ויש משלמים לאנשים עובדים שלא באים יותר מ3 ימים, זה נכון? אם כן אם לא אבוא מחר גם אבל יום שישי זה לא נחשב של יום עבודה איך להגיע ל3 ימים???
השאלה לא ברורה

טלוי

New member
בקשר לימי מחלה

השאלה לא ברורה
בקשר לימי מחלה
יש אנשים לוקחים את הימי מחלה כדי שיביאו את האישור שלהם אחרי 3 ימים שלא באו לעבודה אז אני שואלת מה עם יום שישי אני לא עובדת אבל איך להגיע ל3 ימי מחלה.?? גם לא ללכת ביום ראשון הזה??

שיר ורד

New member
עדיין לא הבנתי

בקשר לימי מחלה
יש אנשים לוקחים את הימי מחלה כדי שיביאו את האישור שלהם אחרי 3 ימים שלא באו לעבודה אז אני שואלת מה עם יום שישי אני לא עובדת אבל איך להגיע ל3 ימי מחלה.?? גם לא ללכת ביום ראשון הזה??
עדיין לא הבנתי
ימי המחלה - הם בהתאם למה שרשם הרופא באישור המחלה. הרופא לא נותן אישור ל 3ימים אלא למחלה בין תאריך א לתאריך ב.

טלוי

New member
טוב אסביר לך יותר ברור

עדיין לא הבנתי
ימי המחלה - הם בהתאם למה שרשם הרופא באישור המחלה. הרופא לא נותן אישור ל 3ימים אלא למחלה בין תאריך א לתאריך ב.
טוב אסביר לך יותר ברור
אני מדברת על משלימים בשכר של עבודה והם יכולים לשלם עבור אחרי 3 ימים נכון. ולא משלימים פחות מ3 ימים.

שיר ורד

New member
לא נכון

טוב אסביר לך יותר ברור
אני מדברת על משלימים בשכר של עבודה והם יכולים לשלם עבור אחרי 3 ימים נכון. ולא משלימים פחות מ3 ימים.
לא נכון
על פי החוק: על יום המחלה הראשון בכל תקופת מחלה , לא מקבלים תשלום. על היום השני והשלישי 37.5% מהשכר הרגיל (לכל אחד מהימים). מהיום הרביעי ואילך 75% מהשכר הרגיל. יש מקומות בהם משלמים לחופשת מחלה יותר מאשר מחויב על פי חוק, אבל את זה צריך לברר עם חשב השכר של מקום העבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה