שאלה בקשר לכתב תביעה קטנה

אסףדיין

New member
שאלה בקשר לכתב תביעה קטנה

אני מעוניינת להגיש מכתב לתביעה קטנה בבית המשפט. התביעה היא כנגד יזם שלאחר שקיבל ממני מקדמה של 20,000 שח להתחייבות לקניית דירה בתוך שבוע,החליט למכור את הדירה לאדם אחר מאחר ולא חזרתי עם תשובה לאחר שבוע אלא כמה ימים אחרי.ובנוסף לכל,לא הסכים להחזיר את כספי המקדמה שנתתי עבור רכישה הדירה. אני מעוניינת לתבוע אותו לאחר שסירב להחזיר את הכסף ואף לקבל פיצוי על כך או לפחות כספי מקדמה+ריבית צמודה. אינני יודעת כיצד להתחיל לכתוב את כתב התביעה ואשמח מאוד לקבל כאן עזרה. בתודה מראש, יעל

MontBlanc

New member
תשובה

פשוא מאוד.... להדפיס על מחשב הדף וורד כתב תביעה (כותרת) ולרדת סעיף סעיף ולספר בדיוק מה קרה. 1. בתאריך...... חתמתי על הסכם.... 2. שולמה מקדמה על סך ...... 3. נקבע כי עלי להודיע תוך ...... ימים על ביטול ו/או רכישת הדירה 4. הודעתי לקבלן בתאריך ...... כי איני מעוניינת ברכישה 5. הקבלן סרב להחזיר את המקדמה למרות שהובטח לי בפרוש כי הסכום יוחזר לי. כך להמשיך ולבסוף לגשת לביהמ"ש לתביעות קטנות ולמלות טופס שנותנים שם או מורידים באינטרנט , מצלמים הכל 3 פעמים ומגישים

tiger11112

New member
תביעה קטנה

בתביעות קטנות יש סכום מקסימום שלמיטב זכרוני הינו 18,700 אז חשוב לדעת מהו הסכום הנתבע על מנת שתוכל להגיש בתביעה קטנה.

למעלה