שאלה בקשר לליל המסכות....

ליאורנר

New member
שאלה בקשר לליל המסכות....

מייקל מיירס... מה הסיפור שלו? הוא איש מת חי? איש חי חי? ולמה הוא רוצה להרוג דווקא את ג'ימי לי קרטיס?

razkoller

New member
מייקל מיירס

אם אינני טועה, ליל המסכות הוא בעברית השם של ההמשך ל"ליל כל הקדושים". את ליל המסכות עוד לא ראיתי, אבל לפי מה שאני זוכר מליל כל הקדושים, מייקל מיירס חי מאוד. הוא לא זומבי בדומה לג'יסון וורהיס מ"יום שישי ה13", אלא פסיכופט שנהנה מרצח בני משפחתו באופן מיוחד...

VAMPhantom

New member
../images/Emo58.gif גם מעלי../images/Emo8.gif וגם בהודעתי:

ועד כמה שלי זכור, ג'יימי לי קרטיס במקרה, אחותו החורגת
לכן... במהלך מס' סרטים יש קרב-מוחות(קרב דמים ליתר דיוק) בין מייקל מאיירס לאחותו החורגת. (עוד פרט קטנטן בנוגע למייקל: הוא הפך להיות פסיכוטי בגלל שמשפחתו כלאה אותו במרתף והתעללה בו נמרצות)

europe1990

New member
למי שלא יודע-אבל שנה הבאה

עומד לצאת סרט נוסף בסדרה-(9 במספרו)-ואני לא מתכוון לסרט-לילה מסכות-תחיית המתים!!! הסרט כביכול, אמור להיות הפרק האחרון בסדרה!

europe1990

New member
כן נכון- בילדתו מייקל סבל מהתעללות

בלתי פוסקת, מצד משפחתו, הם סגרו אותו במרתף לימים שלמים, בלי אוכל בלי מים כבלו אותו בעזרת שלשלאות... וזה הסיבה שהוא גם לא מדבר. בגיל 13 או8 הור רצח את אחד בני המשפחה. סרט פשוט נהדר, ומומלץ!!!!

europe1990

New member
השם בעברית לליל כול הקדושים??

על מה אתה מדבר?!!! ליל המסכות זה השם של כול הסדרה-(שם הפצה בעברית)

razkoller

New member
אני צריך לבדוק את זה

בכל אופן לסרט המקורי קוראים באנגלית "holloween", כלומר ליל כל הקדושים, ואני עדיין זוכר שככה קוראים בעברית גם לסרט הראשון, אבל יכול להיות שאני טועה בזה.

europe1990

New member
נכון הפירוש המדויק של HELOOWEEN

זה ליל המסכות!!!! אבל שם ההפצה של הסרט בישראל הוא "ליל המסכות" אתה לא מאמין תכנס לתרגומן ונגמור את הסיפור!!!

europe1990

New member
תכנס לאתר הבא- ובחיפוש תרשום

ליל המסכות או HALLOWEEN ותראה שאני צודק!!!

europe1990

New member
אוקי תרשום בכתובת את האתר הבא:

http://www16.brinkster.com/targumon/seek.asp

europe1990

New member
כןצ כן אני יודע- אתה מכיר אותי ו..ו

והשגיאות שלי- אני יודע שרושמים HALLOWEEN- פשוט התבלבלתי

VAMPhantom

New member
תיקונצ'יק ....קטנטן...

איך תקרא לאדם שחזר מהמתים ומטיל אימה על החיים?

razkoller

New member
ג'יסון וורהיס

בלבל רבים כיוון שהתפיסה הקלאסית לזומבי היא מישהו שמת ויוצא בדיוק כפי שהוא היה. חוץ מזה, הם בדרך כלל יוצאים מתוך קבר כלשהו. אך ג'יסון מת בתור ילד וחוזר במראה של בוגר, והוא גם מעולם לא יצא משום קבר, אלא פשוט הופיע ועל פניו שק מכוער להפליא. (יום שישי השלושה עשר - חלק 2). לכן היו דיבורים תמיד שג'יסון הוא איזו רוח עצבנית שתפסה לעצמה צורה מוחשית באופן כלשהו. בסופו של דבר, ג'יסון הוא זומבי, אך זומבי קצת יותר מתוחכם מהזומבים של ליל המתים החיים. ברמת העיקרון הוא לא מדבר ולא חושב הרבה, והמוח שלו עובד ברמות נמוכות בדומה לזומבי קלאסי. אני תמיד האמנתי שמראהו הגדול של ג'יסון הוא אחיזת עיניים, זו המסיכה שהוא משתמש בה כדי להפחיד ולהרוג את קורבנותיו. הוא עדיין אותו ילד קטן, ודבר זה מתגלה בכמה מקומות, למשל ב"יום שישי השלושה עשר חלק 8 - גי'סון הולך לניו-יורק", כשג'יסון מת הוא הופך לאותו ילד קטן. ב"פרדי נגד ג'יסון", כשפרדי מצליח לשתק אותו בעזרת הפחד שלו ממים, הוא שוב הופך לאותו ילד. אחיזת העיניים נמוגה. אפשר שג'יסון הוא מעין הכלאה בין זומבי לרוח רפאים, אך הוא בהחלט הרבה יותר זומבי מרוח. אולי הוא יצור חדש, מיוחד במינו. הרי באותה מידה אי אפשר להגדיר את פרדי כ"רוח רפאים", אפילו שהוא איש מת שרוחו חוזרת לרדוף אנשים אחרים...

VAMPhantom

New member
בנוגע לפרדי...

הוא אינו רוח-רפאים, הוא לא מופיע בעולם המציאות, אך ורק בעולם החלומות

../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

בעקרון מוזכר ביום שישי ה13 חלק2 שג'יסון ניזון מחיות וצמחים, ז"א שהוא לא רוח, כי רוח לא צריכה לאכול... והוא לא בדיוק זומבי, כי זומבים זה לא אנשים שחושבים יותר מדי [או פחות מדי], אלא זה מישהו שחזר מעולם המתים, הוא ברובו עדיין מת, אבל עדיין צורך את צרכיו הטבעיים - אכילה. בעקרון, קשה מאד להגדיר את ג'יסון, כי הרבה פרטים אין עליו.. חוץ מאשר אומרים שהוא יצא מן המים כדי לנקום את מות אימו, ו..זהו בעקרון לפי מה שאני הבנתי מסידרת יום שישי ה13, ג'יסון הוא בן אדם רגיל, עם יכולות גופניות מיוחדות במיוחד... זהו בעקרון.

למעלה