שאלה בקשר לליל המסכות....

ליאורנר

New member
ספויילר וכנסו שנייה.. מי שראה הכל..

אתמול ראיתי את '20 שנה אחרי2[ראיתי את זה גם שזה ממש יצא לוידאו אבל לא זכרתי כלום] בכל מקרה בסוף היא קרתה לו את הראש.... ועכשיו יש יאני בספריות הוידאו סרט חדש על זה..... אז לא נראה לי עכשיו שהוא כל כך אנושי והוא אנושי ושרד את כל מה שעשו לו בסרטים[ראיתי רק את 2 ו 20 שנה אחרי]. אני חייב לציין שהוא בן אדם ממש חזק.... בכל מקרה אני חייב לראות את הראשון כי אמרו שהוא הכי טוב

pertal

New member
אתה מתבלבל בין מייקל לגיסון?

כי מייקל הופיע בליל המסכות (הבחור הנחמד עם המסכה הלבנה) ולפי מה שאמרו פה נראה לי שהוא אנושי בהחלט חוץ מזה אם אני וזכר נכון (מייקל לא גיסון) מת ב20 שנה אחרי כשכרתו לו את הראש אבל קם לתחיה בתוך האמבולנס אחרי שדקרו אותו בבטן (וחשבו שהוא מת) וזה דבר טיפוסי לרוצחים (חחח סתכל על צעקה :) ) אני לא בטוח אם ערפו לו את הראש בשאר הסדרה כי לא יצא לי לראות אותה (חוץ מסרט אחד אבל לא זוכר מה הוא) אבל לדעתי הוא בהחלט אנושי.. נב. אהבתי את האדישות שלו, את האטיות שבה הוא הולך, את התגרותו בגימי לי קירטיס וכו..... עכשיו בגלל שאני לא בטוח אם כבר ערפו לו תראש (די מוזר שהוא מת ככה ולא אחרי עשרות דקירות בבטן) אני לא יכול להגיד לך אם הוא כבר "קם לתחיה" וזה מה שיקרה בסרט הבא או שהוא פשוט יקום באמת לתחייה.......

ליאורנר

New member
אני לא מתבלבל.....

אבל אחרי כל מה שהוא שרד הוא אנושי?... טוב נו סרט אימה... לא ציפיתי להגיון בסרטים האלו.... מה שאהבתי שהסרט השני מתחיל בדיוק מאיפה שמסתיים הראשון[לפחות ככה זה נראה]

europe1990

New member
מה פתאום!!!!!!!!!!!!!!!!!! ספויילר

אם היית רואה את הסרט השמיני בסדרה-(שאגב יש אותו בוידיאו ודיודי) רואים שלא את הראש של מייקל ערפו אלא של אחד נהגי האמבולנס!!!!

ליאורנר

New member
לא נכון....

בסוף הסרט 'ליל המסכות - 20 שנה אחרי' היא עורפת את הראש למייקל בנסון ועכשיו ראיתי יש עוד סרט.... לא ראיתי את הסרט החדש אבל כנראה עכשיו הוא כבר לא כל כך אנושי

europe1990

New member
אתה לא מבין מה אני אומר לך!!|ספוילר

יצא סרט נוסף -אחרי 20 שנה אחרי!!! ובו מסברים- שלא את הראש של מייקל ערפו אלא של אחד נהגי האמבולנס- מייקל פשוט שם את המסכה שלו על הראש הערוף!!! ועומד לצאת סרט נוסף!!

ליאורנר

New member
מה לא ממציאים בשביל להוסיף סרט...

לסדרה...... אלו הקטעים שאני הכי שונא.... אתה רואה שזה הוא אתה רואה על ההבעת פנים שלו שזה הוא.... ואם זה היה נהג אמבולנס אז הוא היה מוריד את המסכה או לפחות אומר לה משהו...... אבל שיהיה.... עוד סרט לסדרה... לא נגיד להם לא

europe1990

New member
אתה שוב לא מבין!!!!! מייקל עוד ..

הספיק להחליף את המסכה. זה אולי לא היה ברור בפרק השביעי אבל בפרק השמיני זה מוסבר בפירוט!!!

europe1990

New member
כמו שומפאיר אמר-"יאני" זה בהחלט זמר

מוצלח-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח(המבין יבין). בקשר למה שאמרת- אז כן אפשר להגיד, אני קצת שכחתי מה קרה, אבל אני יכול להגיד לך ב100 אחוז שהוא הספיק להוריד את המסכה!!

זה רק מראה..

ספוילר !! כמה שסרטי אימה לא הגיוניים במידה מסוימת.. למה לעזאזל בסוף של 7 [20 שנה אחרי], לפני שהיא עורפת לו את הראש, הוא כזה שולח יד ונוגע בה, במקום להגיד לה שהוא הנהג אמבולנס. . . ?!

europe1990

New member
אם אני זוכר נכון-ספוייילר

אני לא בטוח אבל אולי מייקל חתך לו את הלשון????? אני זוכר משהו - אבל לא במפורש!

לא..... ספוילר

ממש לא זכור לי משהו כזה אני זוכר רק שחשבו שמייקל מת, אז שמו אותו בשק, שמו אותו באמבולנס, ואז לורי [ג'יימי לי קרטיס] גנבה את האמבולנס, התחילה לנסוע, חיכתה שמייקל יצא מהשק [מה שכמובן קרה] פה הוא ניסה לרצוח אותה תוך כדי נסיעה.. מה שכמובן מראה שבסרט הזה לא חשבו על המשך... אח"כ היא שמה ברקס פתאומי, האוטו התהפך לתהום, הוא נתקע בין עץ לאוטו [אם אני זוכר נכון..], היא ערפה לו ת'ראש.. נגמר הסרט.

europe1990

New member
טוב יש לי את הסרט מוקלט בבית

אני אצפה בו פעם נוספת!! יכול להיות הקטע שכביכול חתכו לו את הלשון-מוסבר בפרק השמיני- אני לא זוכר. אבל בכול אופן- מייקל הוא אנושי לחלוטין!!!!!!!!!!!!! ספויילר למשל בפרק השמיני הצליחו לשרוף את מייקל- ואחרי זה שהרופאה רצתה לעשות לו ניתוח- הוא התעורר. ודווקא בסרט הזה- יש שני מייקלים- קטע אידיוטי לדעתי!!!

pertal

New member
נראה לכם שהם חשבו על הרעיון אחרי

סוף הסרט 20 שנה אחרי? או שלפני?

pertal

New member
גם אם הוא חתך לו את הלשון הוא היה

יכול לעשות משהו ללכת אחורה או משהו ואם אני זוכר נכון הוא תקף אותה... לא?? (זתומרת שחשבו שזה מייקל) ואם זה נהג המונית למה בסוף הוא ניסה לתת לה יד??? כאילו שתרחם עליו?

למעלה