שאלה בקשר למדצלמת וידאו דיגיטלית...

בוא נעשה את זה פשוט יותר

תכתוב איזו מצלמה יש לך ואני אגיד לך אם יש לך את האופציה של הצמצם. ברוב המצלמות הביתיות אין אפשרות לשלוט בצמצם והוא אוטומטי. הIRIS הוא הצמצם והוא חלק בלתי נפרד מכל מצלמה. כמו שהאישון בעין הוא חלק בלתי נפרד. הצמצם הוא "אישון מכני" ופעולתו זהה לפעולת העין. כשכמות האור מסביב רבה, האישון מצטמצם (מכאן שמו של הצמצם), וכשכמות האור קטנה האישון נפתח למקסימום כדי לאפשר כניסה של אור. לגבי תוכנת כיווצים. עזוב שטויות קנה זכרון גדול יותר, היום זה לא עולה הרבה. נגיד כונן של 60G. יש גם כוננים חיצוניים ש"יושבים" מחוץ למחשב, נוח יותר לעבודה אבל יקרררררררר

edddie

New member
אוקיי יש לי מצלמת CANON 500I

בישראל או ZR40 בארה"ב מצאתי את האפשרות SHUTTER וזה עמד לי על AUTO והאפשרות הכי נמוכה זה 1/50

berko666

New member
שלום!

אני כמעט בטוח שזה בגלל תאורה.... תבדוק אם זה קורה שאתה מחוץ לבית

edddie

New member
זה לא רוקא מחוץ לבית...

הישתמשתיב SUTTER וזה עבר 1/50 זה טוב ???? מצאתי גם כפתור AE ונירא לי שזה בהירות אז תודה על העזרה לכולה

באיזה מוד

אדי, באיזה מוד אתה משתמש במצלמה ? העפתי מבט במדריך של המצלמה ואכן AE מעלה ומוריד את הבהירות אבל הוא מתפקד רק במצבים מסויימים. זה נמצא בעמוד 52-55 בספר ובעמוד 65. במידה ואין לך את הספר צירפתי את הקישור לצפייה באקרובט

באיזה מוד

אדי, באיזה מוד אתה משתמש במצלמה ? העפתי מבט במדריך של המצלמה ואכן AE מעלה ומוריד את הבהירות אבל הוא מתפקד רק במצבים מסויימים. זה נמצא בעמוד 52-55 בספר ובעמוד 65. במידה ואין לך את הספר צירפתי את הקישור לצפייה באקרובט

בשורה התחתונה

בהגדרות של המצלמה כתוב שהמינימום המומלץ מבחינת תאורה זה 100LX לבושתי אני לא זוכר לתרגם את זה לכמות אור. מישהו....

edddie

New member
יש לי את הספר וזה באמת בע"מ 65

תודה ולא עניתם לי איך אני יודע שיש לי IRIS??????????????? ובגלל שב23 לחודש יש לי יום הולדת ואני רשום בפוקוס הם עושים לי 40% הנחה אז אני יקנה את הספר של ה פרימייר

יש לך שם משהו אחר

כמה אופציות לצילום בתנאים שונים כמו : צילום בתאורה חלשה (LOW-LIGHT), או צילום בלילה (NIGHT) וכו... על כל אלו אתה מוסיף את ה AE וזה "כאילו" סוגר ופותח צמצם. אם אני טועה אשמח שתתקן אותי...

למעלה