שאלה בקשר לסרט החומה

Silvernaor

New member
שאלה בקשר לסרט החומה

מכיוון ואמרו לי שאני צריך לשאול את זה בשרשור חדש, אני אשאל שוב מישהו יודע למה הורידו את הסצנה של השיר Hey You בסרט החומה? (נ.ב- למי שלא יודע, הסצנה מופיעה בתוספות בדי וי די)

oribarak

New member
2 סיבות, לא יודע מי מהן, תקנו אותי

הסיבה שאני שמעתי היא, שהשיר לא כל כך קשור לסיפור של החומה, לכן הבמאי של הסרט החליט להוריד אותו, או שזה היה ווטרס כבר לא זוכר.. סיבה שניה שאמרו לי במפגש פורום שכחתי מי, גיל או אבקי, שהסרט נעשה ונערך לפני שהדיסק יצא, ואז העורך של הדיסק הרגיש שמשהו חסר ואז הוסיפו לדיסק את hey you

הסרט צולם אחרי הדיסק

אני לא זוכרת כרגע מדוע השיר לא נכנס לסרט המקורי, אבל מן הסתם הוחלט שהקטע פשוט אינו מתאים.

zaltsthebass

New member
../images/Emo13.gif

יש דברים ללא סיבה בעולם... זה דווקא מאוד מתאים לעלילה, אבל כנראה שרוג'ר ווטרס לא רצה אותו בסרט. הוא גם שינה את רצף השירים במעט, עם goodbye blue sky, והעדיף את הגרסא של what shall we do now על פני empty spaces. אז אני לא יכול לחשוב על סיבה שנראית לעין

ווטרס לא היה מקבל ההחלטות בסרט

למרות שהוא ניסה. זה היה הבמאי, אלן פארקר, שקבע בסופו של דבר.

ניצול שרשור החומה

שכן שלי השאיל לי את ההוצאה המיוחדת של החומה לייב מ80-81 עם ארבעת הפרצופים ויש שם ספר ענק על הבמה ועל ההופעות ויש אפילו מפה על המאחורי הקלעים ותמונות מהאנימציות פשוט מטורףףף

skinner

New member
נכון

לידידה שלי יש הדיסק עם הספר הזה פשוט גדול מה שחברי הלהקה אומרים על ההופעה ועל מוסיקה בכלליות. הספקתי לקרוא רק את של ווטרס וגילמור אבל יש שם גם של מנסון וריאט.

One Echoe

New member
בדיוק קראתי על זה,

ב "שאלות נפוצות" בפורום, על הדיסק הזה. שנקרא "is there anybody out there?"(ע"ש השיר...)

Perfect sense

New member
תשמע משהו מגניב על המסיכות..

בכלי זמר חדרה- יש על הקיר את ארבעת המסיכות האלו <ז"א, ממש קופי כמו שיש תמונה בדיסק- עם תווי הפנים של חברי הלהקה> וכתוב מעל זה is there anybody out there? berlin 81' אני כ"כ מקנא בדבר הזה

בקשר לסרט...

אני יודעת שלרוג'ר ווטרס היה חלק שם.. אבל לא הבנתי בדיוק מה הוא עשה.. הוא כתב להם את העלילה או משהו? כי אחרי הכל לפי מה שהבנתי שזה סיפור הילדות שלו. אם תענו לי אני אשמח..

Silvernaor

New member
בערך

חלק מעלילת החומה קשורה בהסטוריה של רוג'ר, כמו למשל הקטע שאבא שלו נהרג במלחמת העולם השניה, המשך הסיפור כבר לא כל כך קשור אישית בו נראה לי שרוג'ר הוא זה שכתב את התסריט לסרט, אני לא בטוח

חרטושה

New member
אחלה שאלה.

ממה שהבנתי היה ככה: הסרט המלא בעצם התחיל מאיזשהו רעיון של המשכיות של מופע החומה שרץ אז. כלומר הפינק פלויד (ווטרס) רצו קטעים מצולמים שילוו את ההופעה. בהתחלה ווטרס חשב שהוא יהיה הכוכב הראשי בסרט, אבל מהר מאד התברר ששחקן גדול הוא לא. בכל אופן, ווטרס הזמין בכבודו ובעצמו את אלן פרקר לביים את הסרט, כמובן תחת עינו הפקוחה של רוג'ר. ווטרס ופארקר יחדיו כתבו תסריטים לסרט והכינו את מה שידוע כ- storyboard (שזה בעצם הסיפור של הסרט שמצויר כמו מן קומיקס כזה, כך יכולים התסריטאים, המפיקים והבימאי לדמיין איך בדיוק יראה הסרט מבחינה חזותית). כמעט מיותר לציין שהשמועות אומרות שווטרס נעשה מאד קנאי ורכושני כלפי הסרט ושהעבודה איתו לא הייתה נעימה.

למעלה