שאלה בקשר לסרט החומה

תודה רבה.. ועוד משהו

אני שמה לב שבהרבה מקרים כותבים שווטרס הוא קנאי ולא נעים לעבוד איתו.. מה זה עד כדי כך??!?!

One Echoe

New member
זה לא צריך להעציב אותך,

זה מה שעושה אותו לכזה אמן מוכשר ומיוחד...לדעתי. האופי הזה שלו. וכן, כנראה שזה עד כדי כך.. למרות שעם הפלויד, עד החומה העבודה הייתה יותר טובה, אני חושב.

חרטושה

New member
כן. הוא קצת פסיכי.

אבל זה רק בגלל שהוא אומן. ככה זה אומנים, הם נעשים מאד ריגשיים לפעמים, במיוחד כשזה נוגע לדברים שהם עושים. אפשר להגיד שיש לו אופי קשה. מצד שני, בגלל אותו אופי קשה, הלהקה המשיכה לפעול, ונשארה ביחד גם אחרי שהסולן שלהם סיד בארט הועזב. בכל מקרה אני חושבת שהוא בן אדם די רגיש. רגיש לעצמו, אבל בכל זאת רגיש...

One Echoe

New member
איזו עלילה כבר יש?

כלומר, איזה תסריט? כל העלילה היא השירים, והדיסק עצמו.

חרטושה

New member
כשהופכים משהו לסרט,

לא משנה מה: דיסק, ספר, קומיקס...כל דבר, חייבים להכין תסריט. התסריט הוא הבסיס של כל סרט, ויש ממש תבנית קבועה שעל פיה כותבים אותו. בתסריט גם כתוב הדיאלוג, כלומר אם השחקנים גם צריכים לדבר בסרט, אז התסריט הוא גם הטקסט של מה הם צריכים לומר. במקרה של החומה באמת אין ממש דיבורים, רק קצת פה ושם, אבל התסריט מכיל את התיאור של הסצנות. כלומר איפה כל סצנה מתרחשת בפנים או בחוץ, האם זה קורה ביום או בלילה, יש ממש תיאור של איך נראה המקום שבו מתרחשת הסצנה (נגיד איך נראה החדר בבית המלון) וכמובן מה הסדר של האירועים ואפילו איך נראות הדמויות (למשל איפה מגלח בוב גלדוף את הגבות שלו).

One Echoe

New member
את עוד פעם

מוציאה אותי מפגר:) חחח אני יודע מה זה תסריט... אני דיברתי יותר על העלילה. לא על הסצינות עצמן. ואין ממש עלילה. רוב(כל)ה עלילה היא השירים עצמם. ובקשר לסצינות, אני לא חושב שווטארס כתב את זה.

חרטושה

New member
מה אני לא אעשה בשבילך?

אתה מייחס לי כוונות שלא לייחוס. מה, מה, מה, עוד אני יכולה לעשות?! תראה מה אני לא אעשה בשבילך, אפילו את החתימה שלי שניתי בשבילך!

One Echoe

New member
סליחה..

אני לא מבין את הציניות שלך. אולי תסבירי לי במילים פשוטות?

One Echoe

New member
למרות שעכשיו..

אני שם לב שצדקת. כי לא ידעתי שתסריט זה כמו מחזה;שכותבים גם את כל הסצינות..ומה השחקנים צריכים לעשות, ואיך להראות. אבל עכשיו כשאני חושב על זה, זה הגיוני מאוד. בכל אופן, אני לא חושב שווטארס כתב את זה... את יודעת?

הוא אכן כתב

ווטרס תכנן את "החומה" מראש כמופע וכסרט. הוא הכין סקיצות מצויירות של כל הסצינות, הרבה לפני שהסרט הוסרט.

חרטושה

New member
מה שאני יודעת

בבטחון גמור הוא שהאופן שבו אתה לוקח את הדברים הוא לגמרי בחירה שלך ולכן אחריותך הבלעדית. חוץ מזה, טחנתי לפחות 50 שעות מחיי, בזבזתי קרוב ל- 10000 שקל מכיסי הפרטי וסבלתי את האדם הכי מעצבן ביקום (שזה היה המורה) שטרח להשפיל 25 איש באופן קבוע מידי שבוע (ואם אתה חושב שאני לא מכבדת אותך, אז אין לך מושג מה זה לחטוף עלבון, _כל_ שבוע_, ממישהו שנהנה להשפיל אחרים כי זה המקצוע שלו והוא אוהב את זה! ) - וכל זה בכדי לדעת, בין השאר, איך כותבים תסריט. זה היה הסיוט של חיי. אתה, לעומת זאת, קיבלת את האינפורמציה הזאת בחינם. אתה עוד חושב שאני מזלזלת בך?

למעלה