שאלה בקשר לפורום.

שאלה בקשר לפורום.

הי, אני חדש פה ורציתי לדעת אם הפורום נועד לאנשים מגלומנים או לשיחה על אנשים מגלומנים, או שאתם סתם פה כי משעמם לכם......

א י ל ה

New member
אני

בכלל מהשכנים. אתה שואל כי לצורכי שימוש אישי, או שאתה סוקר מטעם כלשהו? ואם כן, אז איזה? אני אישית שואלת מתוך התעניינות כנה ואכפתיות אמיתית.

אנחנו פה כי אין לנו חיים אחרים

פרופסור. אנחנו סתם תוכנות בינה מלאכותיות.

קפת

New member
מה פתאום פרופסור?

קוראים לו פרוספר. צ'מע פרוספר. כמו אצל סינפלד, גם פה לא קורה כלום. יושבים על סלע ופוצרים ציפורניים. אחד על גבה של השנייה. באנו בגלל השעמום, נשארנו כי אנחנו לא יודעים איך יוצאים מפה...

סדהרתא

New member
לא מתקשר לי פרוספר עם גלר.

דרך אגב יש קטע חדש של סיינפלד עם סופרמן. תחפשי seinfeld and superman

קפת

New member
בטח שמתקשר

זה קטע פוסטמודרניסטי כזה, שמבטא את הקונספט של ריבוד חברתי ומזוג תרבויות. אבל אתה, סדהרתא, עוד תקוע בעידן הרומנטי. הרמן הסה זה מ-ז-ה פאסה. תתחיל לקרוא את אדוארד סעיד ואת מישל פוקו במקום. אולי תצליח להתחבר.

סדהרתא

New member
../images/Emo3.gifאני יודע שבעדה שלך

קל יותר להתקשר לסעיד ולמישל אבל אצלינו הסה ישאר תמיד הסה.

קפת

New member
זה היה סוג של פטרונות?

יאמי. אני מתה עליך. גזענות תמיד מחרמנת אותי נורא. מאוד. לגמרי. אפילו.

סדהרתא

New member
קפת זה היה בצחוק

ואפילו הוספתי סמיילי מתאים. אז יאללה, אל תהיי לי רגישה...

קפת

New member
היי! אתה!

אל תשתפן לי. תהיה גבר. תשפיל את עצמך, עד הסוף. אחרת זה נורא מדכא לי את החרמנות. וזה לא טוב. לגמרי. מאוד. נורא. אפילו.

אל תדאג סדהרתא

שומדבר לא ידכא לה את החרמנות. היא ג'ינג'ית. וזה נורא. מאוד. לגמרי. אפילו.

קפת

New member
הקיץ הזה תלבשי ורוד, אודי

כי ורוד מדכא לך * את החרמנות. אפילו, כאילו, לגמרי. נורא. או מנומר. *ראית? ככה עושים הדגשות. את צריכה שאני אפתח לך קורס להדגשות ואמוטיקונים?

קפת

New member
תגיד, פרוספר

השאלה שלך קשורה לזה שיש לך מחר מבחן בהבנת הנקרא (כתוב בכרטיס האישי שלו. לא נגענו, כמו שאומרים), ואין לך מושג קלוש איך להבין את הנקרא? תגיד, זה נכון שחשבת שהבנת הנקרא קשורה לראש הנקרה?

בעקבותייך, נכנסתי גם אני לכרטיס

האישי שלו. אז מה אם הוא כותב שעל בע' במקום בא'? זה לא אומר שהוא צריך לעבור מבחן גם בהבנת הנכתב. קטנונית אחת.

קפת

New member
אם אני קטנונית, אז את...

גדלולית? אני חושבת שמצאתי חלופה נאה למילה מגלומניה.

א י ל ה

New member
בעקבותייך

(או עקבותיךָ) נכנסתי אף אני לכרטיס האישי שלו. כזאת אני, חלק מעדר. ואז הבנתי שכנראה מקור הטעות הוא בפיסוק ולא בכתיב. כלומר, צריך להיות, "שאל לא מה מדינתך יכולה לעשות בשבילך, שעל. מה אתה יכול לעשות בשביל מדינתך?" (ג´ון פ. קנדי). זהו המשפט המפורסם שאמר בזמנו ג'יי-אף היקר לבנו של ידידו הטוב, שעל. כלומר, שמו של בנו של הידיד הוא שעל, לא של הידיד עצמו. לידיד עצמו קראו אורד, כמדומני, ואחר כך סירסו את שמו לאורט ופתחו על שמו רשת בתי ספר. אבל זה פרט שולי וחסר כל קשר לענין עצמו. וזה מוביל אותנו שתי שאלות. האחת היא האם עליו לעבור גם מבחן בהבנת הפיסוק. השאלה השנייה היא אישית יותר ותישאל יותר בלחש והיא כזאת: שמתי לב שיש בעיית טרנסג'נדריות פה בפורום הזה. מכיוון שאני מהשכנים ואני מכירה תרבויות אחרות, האם מישהו יכול להואיל לספר לי קצת איך זה קרה, העניין הזה? אולי אפילו ללחוש לאוזני מי פה בן ומי פה בת וממתי, אבל בלי שהלשון שלו תיגע לי באוזן, כי בכ"ז, אנחנו לא ממש מכירים? האם זה קרה תוך כדי השהות בפורום, או לפני? האם זה מדבק? האם עליי לצפות בעצמי להתפתחות כזאת אם אשאר פה די זמן? בקיצור, התואילו לנפק לי מעט אינפורמציה בנושא?

ג'יזס, א י ל ה עם רווחים,

אם קפט היתה מקשיבה לעצה שלי, את לא היית פה היום כדי לשאול שאלות קשות כל-כך. מאחר והשאלה נשאלה, לא נותר לי אלא לספק את התשובה ואת סקרנותך. אנחנו, א י ל ה, נמצאים עדיין בשלב שבו אנו מחפשים את הזהות המינית שלנו וזהות מינית היא לא דבר של מה בכך, זהות מינית היא דבר מאוד רציני וחשוב הכי חשוב. יותר חשוב מסושי. אפילו. ולכן, כדי שנוכל לאמץ לעצמנו את הזהות המינית המתאימה לנו, בלי שיתעוררו אח"כ בליבנו ספיקות מכל מין וסוג, אנחנו דואגים לעשות את |הדגש |זה עם כולמכולמכולם. כל יום כל היום. עכשיו תתפשטי.

למעלה