בעקבותייך
(או עקבותיךָ) נכנסתי אף אני לכרטיס האישי שלו. כזאת אני, חלק מעדר. ואז הבנתי שכנראה מקור הטעות הוא בפיסוק ולא בכתיב. כלומר, צריך להיות, "שאל לא מה מדינתך יכולה לעשות בשבילך, שעל. מה אתה יכול לעשות בשביל מדינתך?" (ג´ון פ. קנדי). זהו המשפט המפורסם שאמר בזמנו ג'יי-אף היקר לבנו של ידידו הטוב, שעל. כלומר, שמו של בנו של הידיד הוא שעל, לא של הידיד עצמו. לידיד עצמו קראו אורד, כמדומני, ואחר כך סירסו את שמו לאורט ופתחו על שמו רשת בתי ספר. אבל זה פרט שולי וחסר כל קשר לענין עצמו. וזה מוביל אותנו שתי שאלות. האחת היא האם עליו לעבור גם מבחן בהבנת הפיסוק. השאלה השנייה היא אישית יותר ותישאל יותר בלחש והיא כזאת: שמתי לב שיש בעיית טרנסג'נדריות פה בפורום הזה. מכיוון שאני מהשכנים ואני מכירה תרבויות אחרות, האם מישהו יכול להואיל לספר לי קצת איך זה קרה, העניין הזה? אולי אפילו ללחוש לאוזני מי פה בן ומי פה בת וממתי, אבל בלי שהלשון שלו תיגע לי באוזן, כי בכ"ז, אנחנו לא ממש מכירים? האם זה קרה תוך כדי השהות בפורום, או לפני? האם זה מדבק? האם עליי לצפות בעצמי להתפתחות כזאת אם אשאר פה די זמן? בקיצור, התואילו לנפק לי מעט אינפורמציה בנושא?