אוקיי, אני מתכוון על שיטה עסקית שמשדרגת את הליסינג ... יש איזהשהוא עורך פטנטים שאתה מכיר/ממליץ?
N NuniZ New member 26/3/08 #7 אוקיי, אני מתכוון על שיטה עסקית שמשדרגת את הליסינג ... יש איזהשהוא עורך פטנטים שאתה מכיר/ממליץ?
א אדנדום New member 27/3/08 #8 יש המון אולם אין זה המקום להמלצות על בעלי מקצוע. מציע לך לקבל המלצות ממכריך.
N NuniZ New member 24/3/08 #1 שאלה בקשר לפטנט האם השכרת רכב בשיטת "ליסינג תפעולי" נחשבת לפטנט? זאת אומרת העם השיטה עצמה (ליסיניג תפעולי) נחשבת לפטנט?
שאלה בקשר לפטנט האם השכרת רכב בשיטת "ליסינג תפעולי" נחשבת לפטנט? זאת אומרת העם השיטה עצמה (ליסיניג תפעולי) נחשבת לפטנט?
א אדנדום New member 24/3/08 #2 פטנט על שיטות עסקיות פטנט על שיטות לעשיית עסקים, תכנוני מס, מוצרים פיננסיים וכיוצא מעין אלה, ניתן כיום לקבל רק בארה"ב. לגבי ליסינג תפעולי - אין לי מושג אם מאן דהוא ביקש או קיבל פטנט על כך בארה"ב.
פטנט על שיטות עסקיות פטנט על שיטות לעשיית עסקים, תכנוני מס, מוצרים פיננסיים וכיוצא מעין אלה, ניתן כיום לקבל רק בארה"ב. לגבי ליסינג תפעולי - אין לי מושג אם מאן דהוא ביקש או קיבל פטנט על כך בארה"ב.
N NuniZ New member 26/3/08 #4 הבנתי. האם אתה מכיר חברות שמחפשות פטנטים בארה"ב ודרכן אני יכול להיעזר בכל התהליך עד הרישום עצמו? תודה רבה.
הבנתי. האם אתה מכיר חברות שמחפשות פטנטים בארה"ב ודרכן אני יכול להיעזר בכל התהליך עד הרישום עצמו? תודה רבה.
N NuniZ New member 26/3/08 #6 אני רוצה לרשום את הפטנט בארה"ב, אבל לפני זה צריך לחפש אם הרעיון קיים כבר ,לא? שאלתי הייתה האם אתה מכיר חברה שמחפשת עבורך פטנטים בארה"ב.
אני רוצה לרשום את הפטנט בארה"ב, אבל לפני זה צריך לחפש אם הרעיון קיים כבר ,לא? שאלתי הייתה האם אתה מכיר חברה שמחפשת עבורך פטנטים בארה"ב.