שאלה בקשר לרעיון למוצר חדשני

mamanation

New member
שאלה בקשר לרעיון למוצר חדשני

רציתי להתייעץ עם חברי הפורום בקשר לתהליך של הפיכת רעיון למוצר ולשיווק שלו לחנויות. האם אני קודם צריך לבדוק במרכז הפטנטים אם הוא קיים ואם לא אז לרשום אותו? האם זה עולה כסף? מה צריך לעשות הלאה? איך מוצאים מומחה שיבנה את המוצר? אודה לעונים המבינים שביניכם

רעיון למוצר ורשות הפטנטים

שלום mamanation, ראשית תיקון קל - רשות הפטנטים ולא מרכז הפטנטים. מידע על סריקת פטנטים תוכל למצוא כאן, על מה ניתן לרשום פטנטים כאן והסבר מה כולל פטנט כאן. מה התהליך שצריך לעבור מהמצאה והלאה זו לא שאלה פשוטה ומכל 3 אנשים שתשאל תקבל 4 תשובות שונות... הדרך קשורה למוצר, לשאלה האם יש המצאה, האם ניתן להגן משפטית על ההמצאה, האם הממציא מעוניין לפעול בעצמו או לצאת בשלב מוקדם, האם יש שוק אמיתי למוצר ושאלות רבות רבות נוספות. בנוגע לשאלתך האם זה עולה כסף, אז התשובה היא כן - אין שום דבר בחינם... אני ממליץ שתתחיל לקרוא מאמרים באתרים משפטיים העוסקים בפטנטים ובאתרים של יזמים, אני מניח שכך תוכל לקבל כיוון כללי. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

mamanation

New member
תודה על התשובה,אבל

שמעתי על גופים שמלווים אותך מהרעיון עד המוצר ושיווקו... האם זה נכון? ואם כן, האם הם לוקחים חלק גדול מהנתח והאם זה כדאי? שוב תודה

לא משרדי עורכי פטנטים

בכל מקרה הפורום אינו המקום המתאים לקבל חוות דעת על גופים מסחריים. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

למעלה