שאלה בקשר לשיר "דיכאון"

ליאורנר

New member
מי שבדכאון אז הוא יושב על החלון...

עם סיגריה, לפחות זה תמונה שלי עולה בראש שאומרים לי דכאון או שהוא רוצה להתאבד... תבחרי מה שאת רוצה

מעיין51

New member
אל תחמיא לעצמך כל כך..

אני מת לדעת מה הגבת לי מקודם

זה התחיל מעניין כזה עם ילד, וטיפש ומפגר..... תשלחי לי במסר... אם את יכולה..... תודה

מעיין51

New member
מה מחקו את השרשור הזה??

למה? מה היה רע בו? וזה הלך משהו כזה: "למרות שהגבת כמו ילד ממש מפגר אני מסכימה איתך"

כשאתה

בדיכאון אתה יושב עם סיגריה על החלון? חחחחחח זה כזה אסוציאציה כזו אבל נראלי שהוא מתכוון כאילו שהוא רוצה להתאבד כמו שאמרת בשני.....נשמע יותר הגיוני.....כי יש דרכים אחרות שיעשו אסוציאציה לדיכאון (יותר מאשר לשבת על החלון) מזכיר לי תראיון עם אביב שהוא ישב על החלון.... אולי הוא היה בדיכאון? חחח טוב חפרתי....

התעוט

New member
זה כאילו שהוא רוצה להתאבד...

אז הוא אומר לו,אל תשב על החלון.

אל תקפוץ מהחלון..

"דיכאון עוד סיפור עצוב בגוף ראשון לא יכול כבר 2 לילות לישון מה אתה עושה שם בחלון?!" כאילו, אל תתאבד...

מעיין51

New member
איזה אדיוט

טוב אולי מתאימה יותר המילה: "חלש". התאבדות = חולשה, וויתור לעצמך... לקח לי הרבה זמן להגיע למסקנה הזאת.. אבל זה נכון
be strongs

חלש? אדיוט? כל אחד מרגיש שונה

בתקופות שונות בחיים שלו. יש אנשים שלא רוצים לחיות. יש אנשים רגישים יותר ורגישים פחות. הם לא אדיוטים וזה לא אומר שהם חלשים. אולי רק באותו רגע של חוסר מחשבה.

מעיין51

New member
זאת כן חולשה

"אדיוט" באמת לא המילה המתאימה אבל הוא כן חלש... אותי דברים כאלה מעצבנים.. אגב, זאת "ליאורוש כפרע"?

למעלה