שאלה בקשר לשיר "דיכאון"

מעיין51

New member
לא אמרתי שדיכאון זאת חולשה

אמרתי שהתאבדות זאת חולשה בנאדם יכול להיות חולה אבל להישאר בחיים...

חענoO

New member
לדעתי זה דוקא כן קשור

כי מי שרגיש מידי בסופו של דבר לא עומד בזה יותר ומתאבד. לפחות ככה אני רואה את זה, גם מעצמי.

לא מדוייק....

אתה יכול להיות רגיש לדברים ובכללי בן אדם רגיש אבל עדיין טוב לך בחיים.... אם רע לך מאיזושהי סיבה או שעברת טראומה כלשהי ואתה נכנס לדיכאון ואתה גם בן אדם רגיש אז זה מגיע למצב שהדיכאון מאוד קשה וכבר אין לך כוח/ רצון יותר לחיות....

חענoO

New member
זה נכון, אבל.

כשאתה אדם רגיש אתה מושפע יותר מהסביבה. זה אומר שבעיקר הדברים הפחות טובים שיש בעולם יכולים לגרום לך לדיכאון עמוק. (חבל שזה לא עובד ככה גם לצד השני, ד"א) זה יכול לקרות גם מסיבות אחרות, ברור, אבל כמה שהאדם יותר חזק, ז"א לא נותן לדברים להשפיע עליו בצורה כזאת ולא משנה מה קורה, הוא יכול לעמוד בזה.

חמדונה

New member
את מכירה אותו? את כל סיפור החיים שלו?

תשמעי, 'אידיוט' הייתה גם המילה הראשונה שעלתה לי בראש, אבל אז עשיתי את מה שאת שכחת לעשות: עצרתי רגע וחשבתי על זה. אולי היו לו עוד בעיות? אולי יש לו אבא נרקומן? אולי הוא בדיכאון קליני? אולי זאת האהבה הנכזבת מספר 22 שלו והוא באמת לא יכול יותר? אני מצטערת, אבל ההודעה שלך פשוט נוראית. אל תשפטי דברים שאת לא יודעת. פשוט אל.

מעיין51

New member
אוקי, מילה באמת לא מתאימה אבל

הוא כן חלש ובנאדם עם חיים כמו שאת תיארת, שבוחר בכל זאת להישאר בחיים, להילחם הוא גיבור בנאדם שבוחר לברוח ולהתאבד הוא חלש

תלכי להזדיין

אני מכיר אנשים שבוכים עליו הוא היה ילד בסך הכל מה אין לך כבוד?

R h o n e

New member
למי שאין כבוד זה מי שבוחר להתאבד

חד וחלק בנאדם חלש ופחדן שלא ידע להתמודד והתאבדות זו לא דרך. וברור שאנשים יבכו עליו, הוא אובדן ולדעתי לא צריך לבכות עליו כי זה אופי מחורבן לא להתמודד ולא לדבר אלא לפתור את הבעיות באופן זמני ע"י התאבדות ושלא נדבר על מה שזה עושה לאחרים אחרי המוות

על מה אתה מדבר

מה באופן זמני? הוא מת!!! מה זמני בזה? זהו נגמר הסבל.. זה מה שהוא רצה, קיבל את השקט שלו..

R h o n e

New member
OMG

אני רציני תתייעץ עם מישהו ... יועצת של בית ספר או פסיכולוג מזה המחשבות האלה בן אדם? והתכוונתי שה"בעיות" שלו נפתרו באופן זמני עד שהם יעברו לאחרים

מצחיק אתה ילד..

הבעיות שלו יעבור לאחרים? תפסיק לדבר שטויות.. זה לא מחשבות מה קשה לך לקבל את המציאות כמו שהיא? החיים הם לא כאלה תענוג לכולם.. זאת עובדה תבין שיש אנשים שזה הסוף הטוב בשבילם =מוות קשה לך לקבל את זה? תתאמץ..

תמרוש5

New member
../images/Emo45.gif

חות מזה שאני לא חושבת שיש למישהו זכות לשפוט מישהו אחר על דברים שהוא עושה. הוא לא חשב שיש לו סיבה להישאר פה מה לעשות.

inbaley

New member
אסף הזהר נא!

אסף, ראה הוזהרת תזהר שלא יחסמו אותך... המנהלות פה ממש "קשוחות"...פחד אלוהים רק שלא יענישו אותך בפינה או משהו..

את סתם מגזימה כפרע לשעבר

לפעמים קללות פשוט יוצאות והן יודעות לעשות את ההבדל...

inbaley

New member
נעלבתי קשות...

זאת לא ליאור....זאת ענבל =[[[[ ואני סתם באה קצת להסתלבט על המנהלות

למעלה