שאלה ברומו של עולם|טיפה|

עליזה 63

New member
אני עם לימונדה באותו דעה

רק מה גם שמה פילינג לגוף. ואחרי זה ...................................................................................

TzutZ

New member
במקלחת יש לי סדר קבוע...

אני מתחילה לסבן מהרגליים, ועולה כלפיי מעלה לפי סדר האיברים
עד שמגיעה לראש, ורק אז חופפת... פעמיים, אחרי שמסיימת הכל מעבירה שטיפה אחרונה ויוצאת נקיה, חמה ורעננה

Jahel

New member
יש סדר בדברים כאלה ../images/Emo67.gif

שמפו, מרכך כמה דקות, להתסתרק, מסתבנת פעם ראשונה, שוטפת הכל, פנים בנפרד, שוב סבון על הגוף, שוטפת הכל, מגבת לגוף ומגבת לשיער ויוצאת והחוצה
אבל קודם חופפים

זיגזג

New member
אני קודם מקלח את הגוף...

עם סבון והכל. אח"כ חופף! ואז שוב מקלח את הגוף במים.... ואז מנגב. ואז יוצא מהמקלחת. ואז מוריד את המגבת. ואז הוא מזדקר
ואז אני לובש את התחתוני בוקסר של קסטרו עם הלוגו של רובוטריקים שקניתי השבוע. ואז אני גורב גרביים (בודק לפני שאין בהם חורים). ואז לובש חולצה ומכנס. בסוף הנעליים. וזהו.

soofgania

New member
מה את מתפלאת?גרביים וסנדלים תנכיות../images/Emo99.gif

חיפשתי תמונת חנון בגוגל..מראים לי ג'חנון

סמלת

New member
סדר קבוע../images/Emo70.gif

קודם כל חפיפה, לאחר מכן מרכך ואז קרצוף מסיבי של כל הגוף.. סיבה עיקרית - מרכך עושה חצ'קונים ואסור שהוא ישאר על העור, לכן אני מקרצפת את הגוף רק לאחר השימוש בו

E m i l i K o

New member
נוהל קבוע!!!

קודם כל מסבן את הגוף, ואז רק חופף כן, אני חופף
אם אני לא חופף, אני מרגיש כאילו לא התקלחתי, בחיי

soofgania

New member
מממ

חפיפה 2/3 פעמים -מרכך שיער-סיבון הגוף 3 פעמים או יותר..אני מתה על ריח הסבון<אל סבון יוגורט וניל דבש של הוואי
>אפילו ליד המחשב שמתי לי אחד כזה כדי להריח מידי פעם

Jahel

New member
היית אומרת שיש לך מחשב גם במקלחת

היינו מאמינים לך

soofgania

New member
לו היה לי לפטופ

הייתי מעבירה לכם צעד צעד מה אני עושה שם עם זרם המים

T u l l a

New member
נוהל קבוע...

מים על כל הגוף, מנקה פנים, חופפת, סיבון גוף, קונדישינר עוד קצת מים בשביל הנשמה והחוצה.... בין לבין חולמת בהקיץ

גם אצלי זה לפי סדר

מרטיבה טוב טוב את עצמי ואח"כ זה הולך כך: שמפו סבון פנים מרכך [משאירה אותו על השער] סבון גוף שוטפת את השער

למעלה