שאלה בשביל שתומר לא ישתעמם

גברברת

New member
שאלה בשביל שתומר לא ישתעמם ../images/Emo13.gif

לאן אתם (הגברים) ממהרים? מה בוער לכם להכנס למיטה כמה שיותר מהר ??? מה רע בלבנות את התשוקה ולא למצות אותה בערב הראשון?? יאללה תשובות

Sefy

New member
את ? מכלילה ? נו נו נו! ../images/Emo3.gif

אני אישית מעדיף לא להכנס למיטה מהר, אני רוצה להכיר את הבת זוג קודם, חוץ מזה שאני מעדיף יותר את המשחק מאשר את המעשה עצמו. אבל זה רק אני.

Sefy

New member
אבל אמרת שכל הגברים ממהרים ../images/Emo3.gif

נו נו נו! תעמדי בפינה חמש דקות ותחשבי טוב טוב על מה שעשית! ככה נותנים דוגמא לפורום ?

Sefy

New member
רק רגע, ../images/Emo3.gif זו הזמנה למשהו ? ../images/Emo8.gif

פטושקי

New member
אתה חלומה הרטוב של כל דומינה אמיתית

פססס... אתה כזה ג'נטלמן רגיש... כמעט כמו חרא על כביש... (זה לא שלי, זה של מסעודה מהמיזנון
)

Sefy

New member
אה ? ../images/Emo12.gif

אפשר לדעת על מה שתיכן ממלמלות שם ?

Sefy

New member
אף פעם לא חשבתי שאני אהיה חלום רטוב

אבל זה מסביר את הזיעה שאני מתעורר איתה כל הזמן

גברברת...:)...לא מתאים לך....

מי אמר שכל הגברים ממהרים לזה.. נתקלתי בהרבה שממש לא... אז...סליחה...השאלה ממש לא במקום!! וחוץ מזה...אני מכירה בנות.. שדווקא הן..אלה שממהרות לזה..חח...

אתי17

New member
צודקת

אני אומנם מסכימה איתך, באמת שכן בשאלה הזאת וכנראה שתמיד הגברים יהיו שונים מהבנות בעיניני הסקס למיניהם רק אני רוצה לתקן אוצתך בשאלה אני מבקשת לשנות מ אתם הגברים לרוב הגברים כי לא כולם כאלה..... אז בבקשה לשנות

גברברת

New member
די כבר עם הרגישות הזו... יש לך דעה

תביעי אותה. די כבר להתקשקש אם כתבתי אתם הגברים זה אומר הכללה. אגב זו הכללה סובייקטיבית, הרי כל אחד כותב מעצמו ומהמציאות שלו ואולי זו המציאות שלי??? אם הגברים בחייך סבלניים והיית צריכה להכניסם למיטה בעל כורחם ורק לאחר שסיממת את חושיהם (באופן חוקי לגמרי כמובן) אשרייך וטוב לך... אני נפגשתי עם הזן ההפוך אלו שאצה להם הדרך למיטה ולכן דעתי הנה כפי שהיא... קפיש? נכתב לצורך הנוחות כתגובה לאתי17, אבל אל תהססו לקחת את התגובה הזו כאישית לכל מי שפשע ההכללה שעשיתי צורב את עינו תודה

Sefy

New member
אל תביני אותי לא נכון...

רק רציתי לראות אותה מצרפתת אותך

למעלה