שאלה בשביל שתומר לא ישתעמם

nekochan88

New member
עניין תרבותי בעיני

אני חיה באנגליה, וכאשר יזמתי להכנס למיטה אחרי פגישה חמישית עם החבר האחרון שלי, זה היה נראה לו קצת מוקדם מדי. הוא מעדיף בדרך כלל אחרי 8 פגישות........ בכל מקרה - הלחץ שלי נבע מכך שפעם התאהבתי במישהו שאחרי תקופה של 3 חודשים הבהיר לי שלא יכנס איתי למיטה, ואני הייתי מה-זה-מבואסת...אז מאז, אני משתדלת לבדוק את הטריטוריה הזו קצת יותר מוקדם..... בכל מקרה - הלהיטות להכנס למיטה מוקדם היא חלק מהסינדרום הישראלי של חוסר סבלנות בסיסי - כל אחד עם האחרים ועם עצמו.........אין אויר בארץ כנראה, צריך לרוץ מהר לתפוס את הכל לעצמך....ומהר

night mistress

New member
לא יודעת לגביי גברים אבל לגביי../images/Emo15.gif

אני גם מעדיפה להיכנס מהר, אם ברור לי שהוא מוצא חן בעניי ושאני רוצה שזה יוביל לאנשהו,(ונראה שזה הדדי) כי חשוב לי לדעת שיש התאמה מינית ואני לא סתם בונה מגדלים באוויר..מעבר לזה שאני זורמת עם הרגש, אם בא לי אז בא לי עכשיו, ואני לא רואה סיבה להיות מתוסכלת מינית בגלל זה.. אבל כשאני לא בטוחה בכוונות שלו אז אני עושה קצת טיזינג ומעדיפה לא לשכב איתו..בדרך כלל אני צודקת והם לא חוזרים כי הם חיפשו רק סקס..פראיירים..הם לא יודעים מה הם פיספסו..

babylon_a1

New member
אז ככה

אני אוהב למשוך את הסיפור, לא לקפוץ ממיטה למיטה ובהחלט להכיר את בת הזוג ושהיא תכיר אותי לפני הסקס

דנטל

New member
שימהרו, שימהרו

מה, יש לי סבלנות? אתמול הייתי עם מישהו שחיכיתי בשבילו כמעט שנה. ברצינות, זה לא בשביל הסבלנות שלי. כבר כמעט נמאס לי ממנו. זה לא שבמשך השנה הזו לא עשיתי כלום חוץ מלחכות (כן, ממש, אני), אבל הציפיה הזו... אני לא בנויה לזה. חוץ ממנו, ביום שישי לפני שבוע הייתי עם מישהו שמהסילבסטר אני מחכה לו. הוא גר חמש דקות ממני ובכל זאת לקח את הזמן כי הוא התבייש להתקשר אלי. כמעט אנסתי אותו. אז לשאלתך (אפילו שאני אשה, אבל נגיד שאני גבר בגוף אשה, טוב?) - יש לי תשוקה והיא דורשת מיצוי. לא רואה שום סיבה לדחות את המיצוי הזה.

שירשור משעשע

שאלת למה הגברים ממהרים, וקיבלת תשובות למה הבחורות ממהרות... חחחחח. מהניסיון האישי שלי, חלק מהן באמת ממהרות. אני בספק אם כדאי לגברים להשתמש במשפט כמו "אני מת לישכב איתך, אבל מעדיף שזה לא יקרה היום" (נאמר שעות ספורות לאחר שפגשתי בה לראשונה!). אז היא אמרה שהיא מאוד מעריכה אותי שאני מכבד אותה ומתייחס אליה ככה. אבל מה זה עזר לי? יותר לא זכיתי לפגוש אותה. חבל, דווקא היתה מתוקה אמיתית... וחרמנית... זאת דוגמא קיצונית, אבל נתקלתי גם באחרות שדי ממהרות...

למעלה