שאלה, בשיא הרציונת..

אני לא יודע

מה האמא אבל זה נשמע מוזר שמאז שהיא במעצר הוא הבריא הם תולים את זה בהקרנות אבל ודאי זה שטויות ב בענין ההפגנות צריך להרוג אותם כפשוטו מה זה הרסו את כל העיר

זודי

New member
ראשית , העמדת ת`שאלה בצורה לא

אוביקטיבית . למה אם אני נגד ההפגנות אני חייב להיות גם נגד האשה . ככה זה כשהשנאה והמשטמה קובעים ת`דעה או ליתר דיוק ת`חוסר דעה . עכשיו פלא להבין ת`עיתונות ?

מה שאני כן יודע זה....

שהיה את הפרשיה של אותו אבא שהרג את בנו(ואלס)לא עשו במאה שערים הפגנות! לדעתי הפעם יש צדק בדבריהם! ראיתי ראיון בטלויזיה עם מנהל בית החולים הדסה הוא התבטא שם כ``כ בארסיות עד שזה גרם לי לחשוב שהוא מחפה על משהו!!! לכן דעתי הפעם נוטה עם אותה האם מאשר עם הממסד! עובדה שהיא עברה את הבדיקות הפסיכיאטריות בהצלחה!

דעתי

שאם אנשים היו חושבים בהיגיון, היו מבינים שההתפרעות מזיקה לנו החרדים בטווח הארוך. זה הכה בי חזק בשבת, כשקראתי את המודיע באנגלית. בעמוד אחד יש כותרת גדולה 'נלחמים על השבת' ותמונה של רחוב הרוס ומושחת, ובעמוד השני הכותרת היא על הפלסטינאים, עם תמונה של שריפה דגל באמצע רחוב.. תחשבו שניה בתור חילונים, איזו השוואה הייתה עוברת לכם בראש.. וזה עוד רק מקריאה בעתון דתי..

Silly Wisdom

New member
אני חושבת

שאל לנו להתערב לאנשים בחיים- ולא מעניין אוי מה קורה אצל בבית.... מה שעושים לה- כבת אנוש זו שפיכות דמים- ואם חלילה היא לא פגעה בבן שלה- המון אנשים יצטרכו לתת את הדין! הדיעה שלי היא לא להתערב...... כשאני לא באמת יודעת מה קורה שם..... התפרעויות??? עוד לא עזרו לאף אחד מלבד הילדים הקטנים והנקאצים שמתחילים לבכות לאמא חסרת העמוד שדרה שלהם בסופר שהם רוצים סוכריה!וגם אז לא תמיד הם מקבלים! טכנית- אני בארה"ב ומודה על זה- לא סובלת חדשות בשום צורה! :)

little snoop

New member
חכמה גדולה..

בקטע הזה יש יתרון גדול לארה``ב, אתה מנותק.. שומע רק מה שאתה רוצה.. חח נו טוב.. גם לדימונה לא חסר..

חחח..

צוחק מי שצוחק אחרון.. אתה יכול להתמודד בשקט במקום די גבוה ברשימת המנותקים.. אבל עזוב אותך.. הכי כיף... אין בזה רע.

דעתי

1. האם חשודה בהרעבה. בעייני גם האב חשוד. כל מי שאמור לספק את צורכו של הילד הוא חשוד בצורה שווה. 2. אם לשפוט מההתרשמות שלי, לא נראה לי שהיא הרעיבה. 3. האם חשודה בהרעבה בעיני חלק מהעם ולעומת זאת התקשורת בלי צל של ספק מסביאה את הציבור באוסף אותיות מיותר - בעיני כל העם. 4. האם חשודה בהרעבה וראש העיריה חטא בהסרחה. 5. מי שחפץ להפגין - שיפגין. שלא ישרפו אשפה או כל דבר אחר. שלא יטנפו את הרחובות. שלא ישברו רמזורים. בקיצור, שיפגינו בלי להזיק. 6. אני לא חושב שיש עניין לבית החולים להזיק לילד. 7. אבל אולי יש להדסה מה להסתיר. 8. מה שבטוח, שהפסיכיאטר לוקה במחלה פסיכוטית רגשית. שמישהו יזמין לו תור לפסיכיאטר. 9. המשטרה? כנראה שהפעילה כוח סביר. 10. השופטת ראויה לשבחים בעייני. היא הראתה רגישות וענייניות במינון המתאים.

sarati

New member
דעתי..

יש לי ילד בן 3. בדיוק באותו גיל של אותו ילד אומלל. אני שומעת את הסיפורים וחושבת על הקטן שלי. כמה נורא לילד בגילו להגיע למצב כזה (ראו תמונה מצורפת..) הבן שלי כל היום אוכל, הוא תמיד רעב, תמיד סביב אוכל (ענבים, אבטיח, עוגיה, שוקולד... וחוזר חלילה..) אני מסתכלת עליו, עגלגל וחמוד, בריא ושבע, ואני חושבת על עשרות הילדים שלא זוכים לאכול טוב כמוהו. לישון נקיים ורחוצים, אחרי סיפור ונשיקה. אני חושבת על כל אותם הורים שמונעים מילדיהם את העונג שבחיבוק ואת הנועם שבנשיקה. אני חושבת על אותם ילדים עם סימנים כחולים על הגב והידיים, עם כוויות של סיגריות על כפות הרגליים, אותם ילדים שאני רואה בשניידר לפעמים. אני חושבת עליהם ואני עצובה. אותה אם, לא משנה אם היא סובלת ממחלת נפש ככל שתהיה, או מתסמונת כזו או אחרת. לא משנה אם היא עשתה זאת בכוונה או לא. מבחינתי היא אשמה כי היא נתנה לילד שלה להגיע למצב כזה. כי אם הילד שלי היה יורד 3 קילו ממשקלו הייתי הופכת את העולם כדי לגלות מה הגורם לזה. הייתי ממשכנת את כל רכושי כדי למצוא פיתרון. הייתי מוצאת את טובי הרופאים ומתייעצת עם טובי הפרופסורים. לא הייתי נותנת לילד שלי להגיע לכזה מצב!! אז תגידו, הוא היה מאושפז 8 פעמים, תגידו שהיא בדקה, תגידו מה שתגידו. הילד נראה כמו ניצול שואה! כמו מוזלמאן. הילד היה מאושפז? איך היא נתנה שישחררו אותו במצב כזה? הילד יורד במשקל וממשיך לרדת ואת רצה איתו לבית חולים כשהוא מתחיל לפרכס? אם לילד יש מחלה, שלא שמענו עליה ולא ידענו על קיומה, מחלה שגורמת לו לא לעכל אוכל, למה את לוקחת אותו הביתה בלי טיפול מתאים? מחלת נפש היא דבר הגיוני ומצוי. לא כל חולה נפש מסתובב ברחובות ומזיל ריר. יש אנשים אומללים שסובלי ממחלות כאלו ואחרות והסביבה לא יודעת על קיומן. כל אחד מהרוצחים והפושעים הכי גדולים, כשנעצר אמרו עליו "בחיים לא היינו מאמינים עליו.." כי אנחנו לא יודעים לאבחן את האומללים האלה! אני מרחמת עליה שהיא הגיעה למצב שבו הבן שלה נלקח ממנה. אני מזדעזעת למחשבה שאולי כדי לקבל תשומת לב היא נאלצה למעשים קיצוניים כל כך. אבל אין ספק שהיא צריכה להיבדק, לקבל את הטיפול המתאים ואת הכלים המתאימים לצאת ממצוקתה. ואולי המצב היה קל יותר אם בלי לעורר מהומות היו מטפלים בה ומונעים את הרעש, הטינופת והבלאגן בעיר ובתקשורת.

sarati

New member
יכול להיות,

בכול מקרה אני מצפה מזודי להתנצל על המשפט שדה שהוא עשה לי....

aint mindless

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

התמונה זיעזעה אותי קשות!

אני לא מאחל לך להיות במקומה

אבל `אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו`. * מי אמר לך שהיא לא ניסתה? הם טוענים שהילד חולה תקופה ארוכה והם התרוצצו ועשו הכל למצוא לו רפואה.

למעלה