שאלה בJAVA..

HaifaMan

New member
התשת אותי.

כבר כתבתי מה לדעתי צריך להיות בקוד - בדיוק האלגוריתם שפירטתי לפני כמה הודעות. לא נראה לי שאתה מנסה להבין ומתקשה, כי כל אחד שלמד 2-3 הרצאות בC כבר ידע לפתור את זה. כנראה שאתה באמת מחפש את הפתרון מוכן. ממני לא תקבל אותו. בהצלחה.

מה הבעיה שלך לשלוח לי את הקוד?

עשיתי מאמצים עילאיים והקוד שפרסמתי פה זה מה שיצא לי... אתה לא יכול לשלוח לי את הקוד שלדעתך הינו הנכון?

בידי82

New member
העולם לא מסתובב סביב גוקר בקרוקר...

עיון קצר בפרופיל שלך מסביר מבחינה מסוימת את ההתנהגות הזאת (גיל 15). אבל עדיין זה מוגזם. אוניברסיטה זה לא בית ספר תיכון. זה שאתה מנסה ממש ממש "קשה" (ואני בספק) לא אומר שמגיע לך. בנושא הקוד : תעבור על ההודעות של HaifaMan ותישם את ההמלצות שלו. זה יההיה הרבה יותר פשוט מלהמשיך להתווכח כאן למה אתה לא מרכז העולם. :) שחר.

עצלנים...מה כבר מבקש ממכם...לכתוב לי את הקוד

שלכם? אני ישבתי על זה שבועיים ומה שיצא לי פרסמתי פה.. ואף אחד לא מסוגל לעזור לי לכתוב את הקוד הנכון!

HaifaMan

New member
יאללה סתום כבר ../images/Emo6.gif

לא תקבל כאן קוד מוכן, ולא משנה כמה הודעות תפתח. חלאס. רוצה ללמוד, נעזור לך בכיף, רוצה פתרון מוכן - חפש מקום אחר.

vinney

Well-known member
פעם אחרונה

אם אתה לא מצליח לפתור את התרגיל - זה לא סוף העולם. אז לא פתרת את התרגיל, תגש למנחה בשיעור ההנחיה הבא ותבקש הסבר. זה שמישהו יכתוב לך את הקוד לא יעזור לך ללמוד. אתה תעתיק כמו תוכי, תגיש, תקבל מה שתקבל ותהיה מרוצה, אבל במבחן HaifaMan לא ישב לידך, ואפילו הרמזים שקיבלת כאן - לא תקבל. אתה לומד כדי לדעת, לא כדי לקבל ציון. את התחנונים שלך פה אני מבקש להפסיק, הבקשה שלך ברורה לכולם, והתשובה שקיבלת זאת התשובה שאני מצפה מכל אחד אחר בפורום לתת. אם אתה תמשיך בקו שלך - אני אאלץ למנוע ממך אפשרות של כתיבה בפורום לתקופה מסוימת. (ואגב כך, דווקא למי שניסה לעזור לך אתה קורא עצלן? נו באמת)

vicz

New member
HaifaMan עשה בשבילך מעל ומעבר

גם קרה את השאלה הארוכה ואת הקוד שלך, גם נתן המלצות, גם בילה איתך כמה שעות טובות יותר מזה? אני מבינה את הייאוש שלך, התחלתי ללמוד באו"פ בגיל 16 והייתי מאוד מופתעת שהמאמצים שאני משקיע בתיכון לא מספיקים בשביל הלימודים באוניברסיטה. וקורס תכנות ראשון היה מאוד קשה. ימים שלמים לא משנה מה עשיתי - הקוד שכתבתי לא היה עובד. אבל רק ככה לומדים. אז או שתתרגל שכאן צריך להשקיע יותר או שתדחה את הלימודים עד שתהיה מוכן להשקיע. אם השקעת המון וזה עדיין לא מספיק טוב זה רק אומר שאתה צריך להשקיע יותר. (או,שוב, לדחות את הלימודים אם זה עמוס לך מדי תיכון ואו"פ). אני חושבת של-HaifaMan מגיע תודה על כל מה שעשה בשבילך.

למעלה