שאלה גדולה

שאלה גדולה ../images/Emo24.gif

בסד שלום שלום אני לא תמיד פה בדרך כלל רק רואה מה אתם כותבות יש לי שאלה אין לאף אחת מכן משהו טוב לומר על חמתו לא בישביל לפגוע, אל תשכחו שיום יבוא וגם אתם תהיו חמות ואולי יותר גרועות, או כלות שלכם יחשבו עליכם כך רע, אני יודעת על עצמי שמאז שהיא ניפטרה לפני כ7 שנים, היא מאוד חסרה לי ,אני נשואה כבר 25 שנים ועד שהיא היתה בחיים מעולם אפילו לא רבנו היא היתה בישבילי יותר מהכול אולי בגלל שנישאתי צעירה בת 17 וחודש ,אבל יש מצבים שהיא מאוד חסרה שאני אפילו נוסעת במיוחד לקבר שלה שזה מרחק של שעה וחצי , תודה עליזה ,

אורא

New member
יש לי יש לי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה שהיא נפטרה לפני שהספקתי לסבול..... ואני מתחתנת עם יתום
אני מכבדת את זיכרה ועדים לכך חברי הפורום שהכנתי דברים לאזכרה שלה לפני שבועיים בערך

לא מאכלת לאף אחד יתום ../images/Emo24.gif

בסד שלום אני חושבת שקראתי שכתבת עליה שהיא ניפטרה ואת לא רוצה ללכת ללוויה , אבל בתור חמה אני יודעת שאני לא מזיקה לכלתי ולא מתערבת להם לאטוב ולא רע , תמיד לעזור אם הם מבקשים כן אבל לא יותר מזה גם לי חמיתי מעולם לא התערבה, גם אם סיפרתי לה משהו היא תמיד אמרה, כאשר טוב לכם אתם מספרים לא אז אני לא כתובת כי זה בני ואני לא רוצה לשפוט ,וכך גם אני אבל לפחות מישהי שתכתוב משהו טוב אין מה אני החמות כול כך רעות ,עליזה

אורא

New member
לא כתבתי על הלוויה.

כי לא היינו חברים עדיין בתקופה זו. אני הכרתי אותו יתום מאב ומאם יש לי 9 גיסים וגיסות שמערבבים לי את החיים טוב טוב.... וזה מספיק לי ויותר מידי

לאורא מתוקה ../images/Emo6.gif

בסד שלום איתך הסליחה פשוט שבוע שעבר מישהי כתבה שחמותה ניפטרה והיא לא רוצה ללכת במקום זה היא הולכת עם חברות לבית קפה טוב לא משנה כול אחד וחיים שלו ודעותו, לי יש 5 ילדים מאומצים ובנהם יש לי בן נשואי+ילדה אבל אני יודעת כי מעולם לא דיברתי רע על כלתי או על חמותי ופה אני רק רואה כמה אנו החמות רעות מענין מה בעלים חושבים על אמאות שלנו הנשים , סליחה עם פגעתי בך לפני כן לא היתה כוונה , אני רק חושבת על זה שכמה שאני ינסה לא לריב עם כלתי מענין מה היא חושבת עלי טוב או רע תודה עליזה

דליה, אם יית קוראת הכל....../images/Emo63.gif

היית קוראת גם דברים טובים שנאמרו כאן ממש לא מזמן. אבל דברים רעים יש יותר. מי שלא כואב לו אין לו מה לספר.

הגנובה

New member
אנחנו לא טוענות שכל החמיות רעות...

אנחנו רק אומרות ששלנו מכשפות... לי דווקא יש כמה דברים טובים לאמר על חמתי - עציון כבר שמע אותם... 1. היא נהדרת כשהיא הולכת 2. היא מלאך כשהיא ישנה 3. נהדר כשנפגשים איתה אחת לשנתיים אז את רואה - יש כמה דברים טובים לאמר עליה.....

לכל מכשפה יש ../images/Emo24.gif

בסד שלום יפה לפחות יש משהו טוב
,יש לי שאלה יש לחמתך אולי גם מטטה
אני זקוקה למטטה לפורים אני הולכת לתחפוסת של מכשפה
תודה מגינה על כול החמות עליזה

עדוש

New member
עליזה../images/Emo24.gif

כמו שכבר כתבה גנטבית, לא כל החמיות הן רעות. אבל מה לעשות, כאן נפגשות רק אלה שרע להן עם החמיות שלהן. למשל חברה שלי, יש לה חמות נהדרת, עוזרת להם המון. בין אם זה בנושא שמירה על הילדים או עזרה כספית או כל דבר אחר. כתבת כאן שאם לא מבקשים ממך עזרה, את לא מתערבת.שזה יכול להיות נהדר. אבל חמותי למשל גם ככה. בואי ואפרט לך קצת על מצבי: אני לא עובדת בגלל מחלה של ביתי ובעלי, סליחה על הביטוי, קורי את התחת, והיא בחיים לא תשאל אפילו אם אנחנו צריכים עזרה, איך אנחנו מסתדרים. וזה כואב שאמא לא מתעניינת במצב של בנה, כאשר היא יודעת טוב מאד שיש קשיים. ולגבי הבת שלי, המצב שלה הוא די קשה, ולמשל עכשיו בעלי היה חודש במילואים (מחר הוא חוזר
) והיא אפילו פעם אחת לא שאלה אם אני צריכה עזרה, אולי היא תבוא לשמור עליה קצת כדי שאני אלך לנוח.... שלא לדבר על מצב שבו בעלי כן נמצא בבית. היא בחיים לא הציעה עזרה עם הילדה. ותאמיני לי, שזה ממש כואב, יותר לבעלי מאשר לי, שהיא כל כך אפטית. לעומת זאת, אמא שלי כל ערב, אחרי העבודה שלה, או מתי שיש לה זמן פנוי, מגיעה לפה לעזור לי.ובעלי רואה את ההבדלים. והוא יודע טוב מאד מי זאת אמא שלו ומי זאת אמא שלי. והוא נורא מעריך ואוהב את ההורים שלי. אז כן, בהחלט אין לי הרבה דברים טובים להגיד על חמותי. מצטערת אם אני מאכזבת אותך.

עציון

New member
עליזה. גם לי חמות נפלאה!!!

אין, אין כמו חמותי. מעולם לא רבנו. לא התווכחנו. לא הרבצנו. לא רבצנו. לא גירדנו(זה לזו). לא דיברנו(זה עם זו) . היא מעולם -כמעט- לא שאלה מה שלומי ואני מעולם לא שאלתי לשלומה. היא מעולם לא הרימה טל לשאול על הנכדים-חלק מהם-ואני מעולם לא שאלתי אותה על החלק שלא שאלה. היא באה אלי כל חודש לשבת. אני מכבד אותה. מביא לה תה לפי סימנים של גבות העיניים. מביא לך ספר תהילים ברגע ששפתותיה מתחילות לנוע.. מוביל אותה לחדרה (החדר שלה...) והכל בשקט בשקט שלא תתעורר לפתע... אז אני שואל אותך העליזה בנשים, יש כזה חתן בעולם? ויש כזו חמות בעולם? התשובה: כן ולא. והנה, בעלה של עדוש מתחרה בי. תקראי מה היא כתבה לעיל ותראי איך הוא מכבד את חמותו. איך היא עוזרת לו. ראית מה זה פורום חיובי? רגע, גם גנובה כתבה חיובי. תקראי שנית את מה שכתבה ותראי הכל לחיוב. רק תלוי מאיזה צד את נמצאית. אבל...חיובי. כולם כותבים פה חיובי. לא כן, בנות?

עציון

New member
כן. כן. עליזה. גנובה כתבה רק חיובי

ותקראי היטב היטב את המשפטים מ-1 ועד 3 ורק את שתי המילים הראשונות....

הגנובה

New member
אתה הרי מת על זה עציון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני יכולה להעיד על עצמי שאני בת-חוה הכי חיובית בעולם
- למרות ש"אין הנחתום מעיד על עיסתו".... אני על הכל מסתכלת בחיוב... כשהיא הולכת דקה אחרי שאנחנו מגיעים - אני מסכימה איתה בהחלט... היא צודקת
- מי צריך להיות ביחד
- זה המעשה הכי חיובי שהיא יכולה לעשות... פשוט להיעלם
ותראי איך עציון חמוד
ממש קושקוש
הוא עושה הכל בשביל שלחמתו יהיה טוב... אפילו שותק
- ולעציון - זו משימה לא קלה לחלוטין
... - אך הוא עומד בה בהצלחה - והכל להשביע את רצון חמותו
לדעתי, בשלושת המשפטים יש המון חיובי
- גם בחלק הראשון - כשקוראים אותו לחוד - וגם בחלק השני - כשקוראים אותו לחוד.... כמו שעציון אמר - הכל תלוי בנקודת המבט

לעציון בקר טוב

בסד שלום בקר טוב תראי יש חיובי ויש חיובי אבל כמו בהרבה מקומות פה בפורום אני רואה כמה אתם כועסות בצדק אולא לא משנה ומקללות או מאחלות לחמות דברים רעים, לדעתי זה צריך לבוא עדדי לכבד אחד את שני אבל לא תמיד זה יוצה לפעמים זה תלוי ברגש או בחום של אחד לשני תודה עליזה

../images/Emo24.gifלעדוש

בסד שלום לך תראי אני מבינה כמה קשה לך אבל אולי צריכה להיות שיחה קטנה בניכם אימרי לה את מה שאת מרגישה אולי היא תבין ואולי היא תכעס לא כולם יש רגשות,והבנה גם יכול להיות בלי לפגוע שהיא מרגישה שאת לא מה שהיא היתה רוצה לבן שלה וזה הרחיק אותה והיא לא יודעת כיצד לתקרב , מה שאת עוברת אני עוברת אם הורי ממש אין לי קשר אתם חוץ מידי פעם טלפון מה ענינים שבדרך כלל אני יוזמת , תודה עליזה

smagi

New member
בוקר טוב עליזה!!../images/Emo42.gif

לי אין שום בעיה עם חמתי להיפך אני מאד מכבדת,מעריכה ואוהבת אותה כך גם כל שאר הגיסים והגיסות שלי (החתנים של...), פשוט כי היא אישה מאד פשוטה, מקסימה וכמעט אף פעם לא מתערבת בעיניינים של אחרים. אצלי הבעיה היא עם גיסי וגיסתי שעוברים בנדחפות שלהם כל חמות פוטנציאלית.

בקר טוב ../images/Emo65.gif

בסד שלום בקר טוב מתוקה תראי אם זה מפריע לך לימדי לענות לא לשמור בבטן אני אומרת את זה גם לילדי או לכלתי לא ניראה לך אמרי לי גם אני יכולה לעשות טעות או לחשוב לא נכון ,מותר להגיד לא בשום פנים ורצוי גם לא מענין אותך או אותך לא צריך שמישהו יכנס לי לורידים בעזרת בעליך אתם יכולים לסתום פיות או לא לספר להם כול דבר הבעיה מתחילה כאשר אנו רוצים עזרה או עצה והם לא רואים את מה שאנו רואים ודעתוהם שונות , או אם את גרה לידם פשוט למדי לסגור דלת חמודה אם בעליך רח מותר ורצוי שאת תקחיאת המושכות , תודה עליזה

עדוש

New member
בוקר טוב עליזה../images/Emo20.gif

תראי, לדבר איתה זה לא בא בחשבון. כי היא פשוט טיפוס כזה. היא הייתה כך גם עם בנה לפני שהתחתן.אבל זה לא אומר שזה כואב פחות. היא מסוג האנשים שחושבים שיודעים הכל והם תמיד צודקים. ואני לא אומרת את זה בכעכ, כי זו היא ואין מה לעשות.אבל זכותי לא לאהוב את התכונות האלה, אצלה או אצל כל אדם אחר.

בוקר אור אליזה ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

על פניו בעצות שלך נשמעות נהדר, אבל לכל כלה כאן יש "חבילה" שהיא סוחבת לפחות כמה שנים. יום נפלא והרבה בריאות ד"ש לכולם בקריית שמונה (יש לאימי משפחה ענקית שם )

אורא

New member
מה את נותנת אותי בקלות כזו ../images/Emo3.gif

איזו חמה מזעזעת יש לי.... נותנת אותי על הבוקר

למעלה