שאלה גדולה

אורא

New member
מה זה ל"סורים" טוב שלא לעיראקים

את מוכרת אותי בקלות לכל המרבה במחיר

ימפגרת , לא בקלות כי רשמתי שיש

הרבה תנאים מגבילים ומחמירים (אני מקווה שאת לא עושה משכורות כמו שאת קוראת , אחרת הלכה על העובדים
) ולדוגמא: 1. להעמיד אותך על הר החרמון פעם בשבוע בכדי לנפנף לנו לשלום ובכדי שנראה את בגדי ה "פאטמה" החדשים. 2. לחבר אותך לאינטרנט לפורום בכדי שתספרי לנו על העיזים והכבשים (החב´רה החדשים) להמשיך ?

אורא ניתן לך רשת של טניס

בסד שלום סיגל חמודה רעיון טוב מס אחד כי אז כול קטיושה או מרגמה שתבוא היא יכולה לתפוס לשלוח אותה חזרה על סורים או חיזבלה תודה עליזה

החיים לא קלים ../images/Emo24.gif

בסד שלום מה הית עושה אם זאת היתה אמך למשל אז גם הית מתיעשת ואת צודקת זכותך לא לכעוס אבל יש טיפוסים כאלו שבא לך לתלות אותם ,אבל תראי למשפחה של בעל לא נולדים אלה מצטרפים ולא תמיד החיבור מתאים לכולם,גם לי היו בעיות עם חמתי בתחילה שלוש שנים ראשונות חבל על זמן עד שהיא למדה לכיר אותי ואני אותה ולכל אחד יש שגעונות משלו אבל מעולם לא אכלתי לה דברים רעים כמו מחלה או מוות וכו בעלי גם עבר איתה המון אבל בזכותי היא למדה לעריך את בעלי יותר ואחר כך זה היה שונה , תראי אצלי למשל אני אם אימי יותר משעתיים לא יכולה יותר אני תמיד בורחת לא עונה וגם לא הולכת הרבה שלא היה ריב, אני גרה לבד בעירי אם משפחתי הקטנה, וכאשר אני צריכ ה עזרה אני מוצאת אותה רק אצל בעלי או ילדי משפחתו שלבעלי גרים בירושלים אז זה רחוק ואימי גרה במושב ליד חיפה אז זה גם רחוק למדתי להיסתדר לבד ,ולבד זה לא קל, תודה עליזה

אם התכוונת אליי , אז טעית ../images/Emo6.gif

יש לי חמות ששווה מינימום מליון דולר $$$$$$$ (וזה בשיא הרצינות) לי יש חמות משגעת וטובת לב, נעימה ותומכת. העניין עם מספר חמות כאן בפורום היא הרוע שהן מפגינות נגד הכלה עד כדי המלצות חמות לגירושין. אם זה מה שחמות מאחלת לבנה - אין לי מה לומר! איחולי מוות אף אחת לא מייחלת לא לחמות ולא לאף אדם אחר, ישנם כאן דברים רבים שנרשמים בציניות רבה וכדאי להכניס כל דבר לפרופורציה (מסגרת) הנכונה. גם אני פעם אמרתי שאני : "מאוד אוהבת את חמותי אבל אם אלוהים אוהב אותה יותר אז שיקח אותה" , זה רק משפט והייתי מאוד כואבת ומצטערת אם חלילה יקרה לה משהו רע.

עציון

New member
עליזה שלום רב

ממה שאני רואה (כי כל הודעה את כותבת: "תיראי") הרי כל הודעה נוספת שלך מגלה שגם חמותך לא מי יודע מה. בהודעה הבאה שלך תספרי לנו כמה היא רעה אבל למדת לחיות עם זה... בהודעה נוספת תיכתבי לנו שאין לך קשר איתה וביום ראשון כבר יהיה כתוב שהיא ...טוב, לא חשוב. לזה קטראים: יצע המרצא םין הסק......

עציון

New member
סיגל. 1 מליון דולר????????????

את יודעת כמה זה בשקלים? כל יום יש פיחות והדולר עולה ועולה. אולי כדאי לך לממש את חמותך? (לממש= למכור ולקחת את הרווחים לכיס...)

לממש? למה עכשיו? בקצב הזה

בעוד כמה חודשים הערך יהיה גבוה יותר לא? בכלל לדעתי אולי כדאי להנפיקה בבורסה?

למעלה