שאלה דחופה מאוד

מצב
הנושא נעול.

white kitty

New member
שאלה דחופה מאוד../images/Emo92.gif

שאלה דחופה מאוד

פיטרו אותי 30 יום אחרי שחזרתי מחופשת לידה עכשיו רוצים שאני אשאר עד סוף 45 הימים ובנוסף אתן עוד 30 יום הודעה מוקדמת אני כבר מצאתי עבודה ואני צריכה להתחיל בהקדם האפשרי במקום החדש איך אפשר להתנתק מיחסי עובד מעביד לפני תום התקופה האמורה לעיל?

שיר ורד

New member
מה נקרה פטרו אותך?

שאלה דחופה מאוד

פיטרו אותי 30 יום אחרי שחזרתי מחופשת לידה עכשיו רוצים שאני אשאר עד סוף 45 הימים ובנוסף אתן עוד 30 יום הודעה מוקדמת אני כבר מצאתי עבודה ואני צריכה להתחיל בהקדם האפשרי במקום החדש איך אפשר להתנתק מיחסי עובד מעביד לפני תום התקופה האמורה לעיל?
מה נקרה פטרו אותך?
האם קבלת מכתב פיטורים ביד? אם כן, מה תאריך סיום יחסי עובד מעביד שרשום בו? אחרת אנא פרטי מה נאמר לך כשפטרו אותך?

white kitty

New member
חזרתי מחופשת לידה ב19 בדצמבר

מה נקרה פטרו אותך?
האם קבלת מכתב פיטורים ביד? אם כן, מה תאריך סיום יחסי עובד מעביד שרשום בו? אחרת אנא פרטי מה נאמר לך כשפטרו אותך?
הודיעו לי מילולית על פיטורים ב19 בינואר ונתנו לי מכתב שאומר שבהמשך להודעה ב19 בינואר הפסקת העבודה תהיה ב4 במרץ

שיר ורד

New member
את יכולה לבקש מהמעסיק

הודיעו לי מילולית על פיטורים ב19 בינואר ונתנו לי מכתב שאומר שבהמשך להודעה ב19 בינואר הפסקת העבודה תהיה ב4 במרץ
את יכולה לבקש מהמעסיק
לקצר את תקופת ההודעה מראש. אם הוא מסכים וחושש שתתבעי אותו, את יכולה להציע לו שאת תכתבי מכתב בו את מבקשת לקצר את תקופת ההודעה מראש ומתחייבת לא לתבוע את המעסיק על כך ובלבד שהוא לא יתבע אותך על העדרות בתקופת ההודעה מראש. אישור שלו לבקשתך יתן מענה לבעיה. אפשרות נוספת (שלא תעזור הרבה), שאת תתני היום הודעת התפטרות של 30 יום מראש, לצורך טיפול בילד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה