שאלה דחופה על אהבה!

feyDo

New member
לפי דעתי אם תסכימי תעשי טעות חמורה

את תחליטי אבל אם נגיד שאת תסכימי להיות אם הידיד הזה שלך זה יהרוס אותך לגמרי ולא רק הספקות!!! זה יהרוס אותך לפי דעתי!

wildflower**

New member
תשמעו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני מבינה אותך איש..תאמין לי שאני מבינה אותך טוב מאוד. ואני נשבעתי לעצמי לפני כמה חודשים שאני לעולם לא אחזור על הטעות הזו שוב.....ואחזור אליו... אבל אתה יודע איך זה תופס אותך... יש שני צדדים למטבע הזה.צד אחד אני חושבת לא לנסות כי כמו שאמרת זה יהרוס אותי...אבל מה שקורה זה שאני צריכה להשאר ידידה של הבן אדם הזה במיוחד אחרי שהוא יודע מה שעובר עליי הוא לא יעזוב אותי בכזאת קלות.את זה אני יודעת בטוח. אבל מצד שני..אם אני לא אנסה איתו שוב.....אולי אני אפסיד משהו..אולי...אולי...הוא כן ירגיש כלפי משהו..אני לא יכולה לפספס אות זה!!! אוף! אתם לא יודעים עד כמה אני נמצאת באי וודאות... אני יודעת שיש סיכוי גדול מאוד אפילו שאני אפגע שוב.. וכמה שזה נשמע מפגר..אולי אני רוצה לקחת את הסיכון הזה שוב..... או שלא.... בר נ"ב-ענת..אני ממש צריכה את העזרה שלך לזה....

feyDo

New member
בר את עושה טעות לפי דעתי יקירתי

זה פשוט..... הכי הרבה תפסידי הזדמנות אבל את יכולה להפסיד חיים שלך על כזה דבר במצב כזה רגיל..... את תוכלי להבטיח לי נגיד שאת חוזרת אליו אבל אם את מגלה שזה לא בגלל אהבה אז את תיהי באותו מצב? אני לא חושב שאת יכולה כי זה לא זה! את יכולה לנסות אבל אם זה לא הלך פעם אחת אז למה השניה תצליח? את תמיד תזכרי את מה שהיה את הסירוב שלו בזה.... אם שכבת איתו או שלא.....רצית.... או לא..... את תזכרי את זה זה יכול רק זה להרוס את הכל...... אני יכול לכתוב לך בר פה הרבה מאוד מילים ומלל אבל זה לא יעזור ממש אז נדבר על זה באי סי אם תתחברי כבר......

את חייבת לנסות!!!

היי, וכן אני חדשה בפורום ואולי אני לא מכירה את כל הסיפור אבל לפי מה שסיפרת זה נראה לי ממש ממש חובה ללכת עם זה כי על זה בנויים החיים: נסיונות טובים ורעים. אי לכך ובהתאם לזאת אני יודעת שאם הייתי במקומך הייתי הולכת על זה שוב פעם. עשיתי את זה כבר כמה פעמים אבל את הסיפור המלא אני אספר לך כשכל זה יגמר(אני מקווה שזה לא יקרה אף פעם) או שזה יהיה כל כך חזק שסיפור לא יוכל לעשות כלום. מקווה שתצליחי רובין

בר.....

בן אדם לא יכול לקום בבוקר ולהגיד-אני רוצה להתאהב בה, אהבה זה עניין של רגש היא לא באה אם אני אגיד לה לבוא והיא לא תלך אם אני אגיד לה ללכת!! לפי הסיפור שלך זה היה נשמע שהוא אוהב אותך (לא מאוהב בך!! אוהב כידידים) ובגלל זה אכפת לו ממך ומהמצב הקשה שאת נמצאת בו אז הוא רוצה לעזור לך בכך שהוא יהיה מאוהב בך ואז יהיה לך יותר טוב. אבל זה לא ילך לו, כי הוא לא יכול להגיד שמעכשיו הוא ינסה להתחיל לאהוב אותך כי זה רק ענין של הרגשות שלו ושהוא ירגיש את זה הוא ידע, ויכול להיות שעם הזמן הוא יתחיל להרגיש כלפיך גם דברים אחרים חוץ מאהבה של ידידים. אני לא חושבת שכדאי לך לנסות שוב איתו על בסיס רומנטי כי בנתים רק צד אחד מאוהב, אז אולי יום אחד שהוא ירגיש שהוא מתאהב בך אז הוא יזום את זה כי הוא יודע שאת מאוהבת בו. אבל בנתיים זה נשמע שיש לכם הרבה על מה לדבר והרבה במשותף אז תמשיכו להיות ידידים טובים, ואז אולי בעתיד דברים יתפתחו.... אגוזית

למעלה