שאלה דחופה

שאלה דחופה../images/Emo53.gif

אתמול אני והחבר שלי קיימנו יחסי מין. אחרי שהוא גמר המשכנו בערך עוד דקה משום שאני עדין לא גרמתי. כשהוא הוציא גילנו שאין דונקדום, הקונדום נשאר בפנים, כשהוצאתי את הקונדום ראינו שהוא גמר בקונדום (הקונדום קוטל זרע). לא הרגשתי שהוא גמר בפנים. להיבהל?

J-סיקה

New member
אין טעם להבהל מעכשיו ...

אבל תבדקי אני בזמנו לפני חמש שנים נכנסתי ככה להריון לא רצוי כשהקונדום החליק פנימה וחלק ממנו נשפך

ג´סיקה

עם מה אני בודקת? אפשר לבדוק עם ערכה לבדיקת הריון, יום אחרי קיום יחסי המין? מה אם הגלולה שאחרי?

J-סיקה

New member
לא מתמצאת בגלולות למינהן

ובדיקה אפשר לעשות מיום איחור ראשון של הווסת הקרובה לא לפני לדעתי

אורית27

New member
להריון ולידה.

היי אין צורך ישר להיחבהל ולהיכנס לפאניקה! אבל בהחלט יש צורך לעשות את הבדיקה כדי שתוודא את הדברים. ויש לי שאלה אלייך אם את אכן מקיימת עם בן הזוג יחסיי מין מלאים בקביעות למה את לא משתמשת בגלולות ומסתמכת רק על קונדום שתמיד יש סיכויים לכך שיקרע או יחליק? ובת כמה את עם מותר?

אורית

זאת רק הפעם הרביעית שלנו. אנחנו עוד מעט בני 17. ואני לא לוקחת גלולות כי לא יודעת, ההורים שלי לא יודעים שאני מקיימת יחסי מין ואני גם לא יגיד להם, הם פרימטיבים והם לא יבינו. ואם יש חשש הכי קטן להריון אז כן יש איפה להיבהל דרך אגב מתי אני יכולה לבדוק עם הערכה של ההריון?.

tonti

New member
אם אתם קבועים

עדיף להתחיל לקחת. לכי איתו או עם חברה לרופא. את לא חייבת אמא. אפשר בעקרון לבדוק מהיום שצריך לקבל אבל גם אם התשובה שלילית זה לא אומר ותבדקי שוב כמה ימים אחרי. והכי חשוב: אל תדאגי!!

צופיה**

New member
הריון ולידה

קחי את עצמך בידים ותתקשרי לרופא נשים באזורך ( אם את לא יודעת איפה יש אז תכתבי איפה את גרה ונעזור לך). גשי לרופא עם החבר או החברה ואפילו לבד. תדברי איתו ותסבירי לו את המצב - הוא כבר ידע מה לעשות. אם את מתכוונת להמשיך לקיים יחסי מין ( לדעתי האישית את צעירה מידי !!!!) אז תבקשי מרשם לגלולות ותתחילי לקחת. הוא יסביר לך איך וכמה. הדבר היחידי שתצטרכי זה להקפיד לקחת וכמובן שיהיה לך כסף לקנות גלולות! עשי זאת כמה שיותר מהר! בהצלחה צופיה

*שיר

New member
עד כמה שאני יודעת את הגלולה

של "היום שאחרי" חייבים לקחת תוך 24 שעות ויש לה תופעות לוואי מאוד לא נעימות (בעצם זה להיות חולים יומיים). הייתי ממליצה לך להרם טלפון לגיניקולוג הקרוב ולשאול אותו בדיוק.

הגלולה שאחרי

אני יודעת שאפשר לקחת אותה בתקופה של 72 שעות. צריך מרשם? איפה קונים, לאן הולכים?

Pusik

New member
תשובה לשאלתך

אל תקני קרגה קלום,חוץ מערכה לבדיקת הריון(הכי זולה)

Pusik

New member
יש לי תשובה בשבילך

מתוך ניסיוני:את באחלת יכולה להיבדק עם הערכת לבדיקת הריון.100%

J-סיקה

New member
בכל ההודעות שלך

מצורף אתר לדעתי זה המייל שלך שאת רושמת אותו באחת השורות התחתונות של העמוד או שאת משתמשת ממחשב שהוא לא PC רגיל

*שיר

New member
ועוד שאלה חשובה - שמתי לב שלא כתבת

מתי קיבלת מחזור בפעם האחרונה ואם המחזור שלך קבוע. אולי את בכלל בתחום הימים בהם יש סבירות נמוכה ואז את יכולה להרגע.

למעלה