שאלה דחופה

*שיר

New member
אז לפי חשבוני הזהיר אין לך מה

לדאוג - התקלה קרתה כאשר את לפני הביוץ בכמה ימים טובים (בהנחה שהמחזור סדיר כמובן) אם המחזור שלך הוא בסביבות 28 יום אז הביוץ שלך הוא באזור ה- 19 לחודש. כלומר, הימים שבהם הסבירות להכנס להריון גבוהה להריון הם החל מה- 14/12 (מחר).

*שיר

New member
הוא שורד 72 שעות. לכן לקחתי טווח של

5 ימים מיום הביוץ אחורה תקראו בהורים: http://www.horim.co.il/4/421b.htm

צופיה**

New member
אני לא רוצה לאכזב אותך שיר.....

אם תקראי שוב את המקור שאליו הפנת אז הסבירות היא גבוהה שהזע ישרוד עד תבליך הביוץ שלה- לפי התארי שהיא נתנה....

*שיר

New member
אהמ... רגע, בואו נעשה סדר - הם

אומרים שבעצם אפשר להכנס להריון מהיום ה- 7 ליום ה- 17 של המחזור. המחזור היה ב-5/12 כלומר, שרק החל משבוע אח"כ ניתן להכנס להריון. שבוע אח"כ זה ה- 12/12 (אתמול)... אמממ... על הגבול, אה?

ענתש

New member
שורד גם שורד, 72 שעות וחוץ מזה...

בדיקת הריון היא נורא לא מדוייקת לפעמים. אצלי בדיקת ההריון הביתית הראתה חיובי רק אחרי שבועיים וקצת של איחור !!! עד אז היה שלילי והרופאה אמרה לי שאולי זה כי המחזור עוד לא סדיר אחרי הגלולות אז שאני אחכה קצת... זה נורא תלוי כמה הורמון HCG מפרישים בשתן, זה אישי לכל אישה... בכל אופן, רק בדיקת דם היא מדוייקת. ואני מאד ממליצה על גלולות - אין לך מה לחשוש, גם אני בפעם הראשונה הלכתי בלי שההורים ידעו ועם חברה.

לכולם../images/Emo41.gif

דוקם כל תודה רבה ענקית... אין לכם מושג עד כמה הדיון בפורום עוזר לי להבין את הנעשה. תודה רבה רבה. שנית, בקשר לביוץ לא הבנתי, אם אני במצב הטוב או לא? ולהבהיר שנית, הוא גמר בקונדום הסתכלנו וראינו (מצטערת שאני מדברת בצורה כזאת) והקונדום לא היה קרועה, הקונדום פשוט החליק. והקונדום הוא קוטל זרע.

צופיה**

New member
חבל על הזמן בניחושים !!!!!

לכי לבצע בדיקת דם או בדיקה ביתית וזהו !!!!!

anat_i

New member
לענתש

זה נכון שהבדיקה הביתית לא מדוייקת לפעמים, אבל בהחלט יכול להיות שהיה לך איחור בביוץ באותו חודש שנכנסת להריון ולכן קיבלת תשובה חיובית רק אחרי שבועיים וקצת של איחור. גם לי זה קרה ובאמת ילדתי בסופו של דבר שבועיים וקצת אחרי התאריך המשוער! אז תתכונני... כשעשית אולטראסאונד לא ראו פער בגיל ההריון?

ענתש

New member
גם אני חשבתי ככה../images/Emo12.gif

ואכן באולטרסאונד הראשון ראו איחור של שבוע וחצי... אבל אחרי זה עשיתי עוד 2 אולטרסאונדים ושתי סקירות מערכות וגיל ההריון יצא בכל פעם "בול" על היום של תאריך וסת אחרון... לא יודעת, די תמוהה כל הקטע הזה בהתחשב בכך שבעלי בכלל לא היה בארץ כשנכנסנו להריון לפי החשבון הזה (אבל הוא לא היה בארץ פחות מיום יומיים באותו תאריך כך שזה יכול להיות, איכשהו). בכל אופן, אני בכל זאת מצפה ללידה בשבוע 42 (יוצא לי בליל הסדר, איכס). אני מעדיפה להיות מופתעת לטובה מאשר מיואשת ואומללה אחרי שבוע 40...

נירית1

New member
ענתש קחי בחשבון שבכל אולטראסאונד

יש סיכוי לטעות של 10% למעלה ולמטה, ועם תעשי באותו יום בדיקה בשני מכשירים שונים אצל רופאים שונים לא תמיד תקבלי תוצאות דומות.

anat_i

New member
וגם

האולטראסאונד המוקדם הוא הכי קרוב למדוייק. גם אצלי בהמשך גיל ההריון פתאום נעשה קרוב יותר לזה המחושב לפי תאריך מחזור אחרון, ובכל זאת ילדתי בסמוך מאד לתאריך שהראה האולטראסאונד הראשון. כך שעדיף לך לקחת בחשבון עוד שבועיים, כמו שאמרת עדיף להיות מופתעת מאשר מיואשת, כי החודש האחרון גם כך ארוך......... את יודעת מה אומרים? הריון זה שמונה חודשים ועוד שנה. וזה ממש ממש כך!!

למעלה