שאלה דחופה

מצב
הנושא נעול.

shelly1975

New member
שאלה דחופה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שאלה דחופה

פוטרתי מהרגע להרגע מעבודה בתחום הביטוח, עבודה שניסיתי כשלושה שבועות וכשלה. המנכ"ל אמר שאת מכתב הפיטורין הוא ייתן לי רק ביום שני, האם הוא רשאי לעכב אותי עד יום שני כאשר הוא פיטר אותי כבר אתמול, שוב, מהרגע להרגע? האם אני חייבת את המכתב פיטורין כדי לגשת לביטוח לאומי ולשכת התעסוקה כדי לקבל שוב את דמי האבטלה שלי?

כעיקרון הוא אמור לתת לך את מכתב

שאלה דחופה

פוטרתי מהרגע להרגע מעבודה בתחום הביטוח, עבודה שניסיתי כשלושה שבועות וכשלה. המנכ"ל אמר שאת מכתב הפיטורין הוא ייתן לי רק ביום שני, האם הוא רשאי לעכב אותי עד יום שני כאשר הוא פיטר אותי כבר אתמול, שוב, מהרגע להרגע? האם אני חייבת את המכתב פיטורין כדי לגשת לביטוח לאומי ולשכת התעסוקה כדי לקבל שוב את דמי האבטלה שלי?
הפיטורים מייד. פני אליו והבהירי לו את חשיבות העניין ודירשי לקבל את המכתב עוד היום. בהצלחה.

shelly1975

New member
אז זהו. שכאשר אני מנסה לדרוש

הפיטורים מייד. פני אליו והבהירי לו את חשיבות העניין ודירשי לקבל את המכתב עוד היום. בהצלחה.
את המכתב במיידי, הוא חוזר על המשפט בטון סמכותי: "את תקבלי את המכתב ביום שני, שלום". שוב ושוב עד שנסגרה השיחה. מה עליי לעשות הלאה?

שיר ורד

New member
אין צורך במכתב הפיטורים כדי להתיצב

את המכתב במיידי, הוא חוזר על המשפט בטון סמכותי: "את תקבלי את המכתב ביום שני, שלום". שוב ושוב עד שנסגרה השיחה. מה עליי לעשות הלאה?
אין צורך במכתב הפיטורים כדי להתיצב
בלשכה. אבל תהיה לך בעיה אחרת. את תקבלי שכר בגין 1 או 2 ימי עבודה בחודש מארס ומספר ימים בגין חודש פברואר. הביטוח הלאומי נוהג לקזז מדמי האבטלה המגיעים לך , בגין הימים שהתייצבת את השכר שקבלת. אם זה יקרה, תפני לביטוח הלאומי ותדרשי לבטל את הקיזוז, כי הימים בהם עבדת ובגינם קבלת שכר, הם ימים בהם לא התייצבת ולכן לא נספרו בתקופת זכאותך לדמי אבטלה. בפניה הזו תצטרכי להביא הודעת סיום עבודה מאת המעסיק בו מפורטת כל תקופת עבודתך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה