אני יודעת לקרוא הפוךXD טוב,את תקחי את הבגדים,אני ישאר עם הגוףXD
S SpongBobit New member 19/8/07 #29 סגור../images/Emo88.gif בלי חרטות לעולמים שחור לבן בלי טיפקס יד אלוהים!
S SpongBobit New member 19/8/07 #32 לא..את את הבגדים,התחתונים הספריי לשיער,וכל התכשיטים, ואני את הגוףD:
L LiHiLuSh New member 19/8/07 #33 לאלא א\חצי חצי בעמצה חותגים אותווו מהראש עדד למטהה זהו סגורר לא מדברת יותר על הנושא הזה כי לא ניצא מזה XDD חח
לאלא א\חצי חצי בעמצה חותגים אותווו מהראש עדד למטהה זהו סגורר לא מדברת יותר על הנושא הזה כי לא ניצא מזה XDD חח
L LiHiLuSh New member 19/8/07 #37 ../images/Emo210.gifהפוך שלי ../images/Emo88.gif זהו זה שתינו אמרנו סגור
E ElinorLahav New member 19/8/07 #13 בנווות להירגע חיחיח ! חחחחח הוא נשווווי לכולנו בלב ובנפש ! אצלהם אפשר להינשא הרבבבה פעמים חחח * ממש לא * - מאשימה ת'שעה - P:
בנווות להירגע חיחיח ! חחחחח הוא נשווווי לכולנו בלב ובנפש ! אצלהם אפשר להינשא הרבבבה פעמים חחח * ממש לא * - מאשימה ת'שעה - P:
I Im shit New member 19/8/07 #16 נשוי לכלונו?! מסתומרת ?1 הוא לא יודע אפילו מי אני! וסביר להניח שגם לא ידע איך הוא יהיה נשוי לי? [נוו אני יודעת שצחקת אבל הייתי חייבת ]
נשוי לכלונו?! מסתומרת ?1 הוא לא יודע אפילו מי אני! וסביר להניח שגם לא ידע איך הוא יהיה נשוי לי? [נוו אני יודעת שצחקת אבל הייתי חייבת ]
L LiHiLuSh New member 19/8/07 #20 חחח נכון לכולם בלב ובנפש אבל שהוא יגיעה זה היה רק שלי ושלכן ימשיך בלב ובנפש חח
ס סנפ XD New member 19/8/07 #14 טוב,בטח ענו לך אז ^^ ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ! בטח,תמיד היה בניהם משהו . תתתתתתתמיד ^^ הם אחים תאומים - הומאים - מתחרמנים עם עצמם . בטח ! D: תודה שהצחקת אותי מהבוקרD: באמת תודה
טוב,בטח ענו לך אז ^^ ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ! בטח,תמיד היה בניהם משהו . תתתתתתתמיד ^^ הם אחים תאומים - הומאים - מתחרמנים עם עצמם . בטח ! D: תודה שהצחקת אותי מהבוקרD: באמת תודה
E Ever Dream Of Me New member 19/8/07 #25 אכן. בשני הוידיואים הראשונים פוטושופ פוטושופ ועוד פעם, פוטושופ, מי שהכין את זה הוא הכל חוץ ממעריץ של טום וביל. בקשר לוידאו עם הנשיקה , לא ראיתי את הווידאו עד הסוף כי הוא נתקע, ואני בטוחה שזה לא באמת היה
אכן. בשני הוידיואים הראשונים פוטושופ פוטושופ ועוד פעם, פוטושופ, מי שהכין את זה הוא הכל חוץ ממעריץ של טום וביל. בקשר לוידאו עם הנשיקה , לא ראיתי את הווידאו עד הסוף כי הוא נתקע, ואני בטוחה שזה לא באמת היה
K keren eckshtein New member 19/8/07 #26 אוי הסירטונים האלו ביוטוב XDD אני גם קצת נבהלתי אבל ברור שזה פוטושופ וחוץ מזה לא נראלי שלביל יש חברה הם אפילו אמרו שהחברות שלהם לא מחזיקות יותר מיומיים
אוי הסירטונים האלו ביוטוב XDD אני גם קצת נבהלתי אבל ברור שזה פוטושופ וחוץ מזה לא נראלי שלביל יש חברה הם אפילו אמרו שהחברות שלהם לא מחזיקות יותר מיומיים
E Ever Dream Of Me New member 19/8/07 #27 חח אבל ביל אמר שהוא מחכה לאחת וליחידה! איזה מותק וטום לעומת זה.. כל לילה מישהי אחרת XD
K keren eckshtein New member 19/8/07 #34 כן טום כל הזמן עם בחורות ../images/Emo11.gif אז מה הוא מושלם