השאלה היותר מענינת האם הוא יכול לברוא ימני שיענה על השאלות מבלי להתחמק יש כאלה למכביר
marabo Well-known member ביום חמישי ב- 06:55 #19 נכתב ע"י חנן44: השאלה היותר מענינת האם הוא יכול לברוא ימני שיענה על השאלות מבלי להתחמק לחץ כדי להרחיב... יש כאלה למכביר
נכתב ע"י חנן44: השאלה היותר מענינת האם הוא יכול לברוא ימני שיענה על השאלות מבלי להתחמק לחץ כדי להרחיב... יש כאלה למכביר
D DANIAVNI Well-known member ביום חמישי ב- 08:53 #22 נכתב ע"י marabo: שאלה מעניינית לחץ כדי להרחיב... בהנחה שהוא קיים ובהנחה שאתה מאמין בו וביכולותיו לא ברור לי מדוע אתה מפקפק ביכולתו האם זה לא נחשב "חילול השם" לפי הדת שלך ? או שכחלק מהיותך יהודי דתי מאמין יש ברשותך זיכיון ממנו להשתעשע בשמו בעניינים בטלים ?
נכתב ע"י marabo: שאלה מעניינית לחץ כדי להרחיב... בהנחה שהוא קיים ובהנחה שאתה מאמין בו וביכולותיו לא ברור לי מדוע אתה מפקפק ביכולתו האם זה לא נחשב "חילול השם" לפי הדת שלך ? או שכחלק מהיותך יהודי דתי מאמין יש ברשותך זיכיון ממנו להשתעשע בשמו בעניינים בטלים ?
marabo Well-known member ביום חמישי ב- 09:09 #23 נכתב ע"י DANIAVNI: בהנחה שהוא קיים ובהנחה שאתה מאמין בו וביכולותיו לא ברור לי מדוע אתה מפקפק ביכולתו האם זה לא נחשב "חילול השם" לפי הדת שלך ? או שכחלק מהיותך יהודי דתי מאמין יש ברשותך זיכיון ממנו להשתעשע בשמו בעניינים בטלים ? לחץ כדי להרחיב... אתה צודק ואני מדייק את השאלה: למה אלוקים לא בורא שמאלנים שמסוגלים לענות עניינית למה שכותבים להם?
נכתב ע"י DANIAVNI: בהנחה שהוא קיים ובהנחה שאתה מאמין בו וביכולותיו לא ברור לי מדוע אתה מפקפק ביכולתו האם זה לא נחשב "חילול השם" לפי הדת שלך ? או שכחלק מהיותך יהודי דתי מאמין יש ברשותך זיכיון ממנו להשתעשע בשמו בעניינים בטלים ? לחץ כדי להרחיב... אתה צודק ואני מדייק את השאלה: למה אלוקים לא בורא שמאלנים שמסוגלים לענות עניינית למה שכותבים להם?
O orixd1 New member ביום רביעי ב- 23:51 #14 אלוקים נתן לכל אדם בחירה חופשית ויכולת לנהל דיון ענייני, בלי קשר לדעותיו הפוליטיות.