שאלה... האם לכולם יש מזגן

מתרגשת

New member
טלוש... אני יודעת שאנחנו תמיד

מוזמנות... הבעיה היא שאת בעבודה

ענתש

New member
לא יכולים בלי זה.

אצלינו בבית המזגן דולק 11 חודשים בשנה (השארתי חודש אחד בחוץ בתור "טעות דגימה אבל לדעתי זה 12 חודשים בשנה
). אנחנו אנשים שחםםםם להם ! מבחינתי מזגן בבית זה לפני רהיטים אפילו - הכי חשוב !

שנה שעברה בקיץ לא היה לנו

מזגן....אז היתי כל היום אם נועה בקניונים..... בעלי היגיע למסקנה שהכי זול היה להתקין מהר מזגן.....מישום שהכסף שביזבזתי אפשר היה ליקנות יותר ממזגן אחד
למרות שזו דירה שכורה....היתקנו....והיום אני בבית....אם מזגן דולק.... וחיסכון לחשבון הבנק

מתרגשת

New member
מרינה שאלה לי אלייך...

האם אתם שילמתם על קניית המזגן... התקנתו... מה עם בעל הדירה
הוא השתתף במשהו
שלנו לא מוכן כל כך להשתתף ואני מתבאסת להתקיןלו מזגן בדירה ואח"כ לעזוב אותו. חשבנו על מזגן נייד אבל לא נראה לי משתלם מבחינה כספית כמו גם מבחינת קירור

הוא שילם...מישום ש:

הוא שילם מישום שהיו הרבה הבדלים בין הדולר כשחתמנו את החוזה ....ויצא שאנחנו חייבים לו הרבה כסף של הפרשים של שער הדולר. בעלי היציע לו שמהכסף הזה נשלם את ההתקנה...ככה זה לא יוצא לו מהכיס וזה כסף שמגיע לו גם ככה. בדקנו מזגנים ניידים אבל בסוף היגענו למסקנה שזה לא היה לנו שווה. אולי תלכו חצי חצי? זה עדיין שווה.... אני מאוד סבלתי בלי מזגן, היתי ממש ממוטתת...כל היום על הרגליים(בקניונים) או מחברה לחברה....וזה ממש נימעס. מקווה שמה שאנחנו עסינו יעזור לכם לנסות גם.

רות1974

New member
לימורי, סליחה שאני מתפרצת, אך הדלת

היתה פתוחה. יש היום מבצעים מעולים על מזגנים. בין היתר, מזגני טורנדו שהם במחירים מצויינים. שווה להתעניין ולבדוק ולנסות לבוא בדיבור עם בעל/ת הבית.

lulyK

New member
לימור - על מזגנים ובעלי בתים...

כשאנחנו נכנסנו לדירה לא היה בה מזגן ("לא צריך... יש בריזה מהים... אף דייר קודם לא התלונן..."). לנו היה ברור שאנחנו מתקינים מזגן (לפחות בחדר השינה), השגנו מזגן חלון במשהו כמו 1000 ש"ח, ורק התקשרנו לדווח לבעל הבית. הוא מיד נלחץ מזה שהולכים לשבור לו קיר, וכבר טיפל ומימן את הכל בעצמו (כמובן שהיה הרבה יותר משתלם לו לא להתקמצן ולשים כבר מיזוג מרכזי, אבל...). בכל מקרה, אם אתם מתכוונים להשאר בדירה יותר משנה, שווה לדעתי להשקיע גם אם בעל הדירה לא מוכן להשתתף (ותמיד אפשר להציע שאתם תקנו את המזגן, ותורידו לו 100 ש"ח מהשכ"ד כל חודש. ככה הם אפילו לא מרגישים את זה)

מתרגשת

New member
בעל הבית שלנו ממש לא מוכן

לא שיתקינו מזגן בלי אישורו... ולא להשתתף בעלות (שלא נדבר על להוריד בשכירות אפילו אם זה 5 ש"ח. הוא פשוט כזה.... אנחנו מחכים לתשובה שלו אחרי שאמרנו לו שאנחנו לא נוכל להישאר בדירה בחום הזה עם תינוקת קטנה... נראה מה אפשר לעשות. אם זה לא יילך פשוט נצטרךף לחרוק שיניים הקיץ הזה ולחפש דירה אחרת עם מזגן בסוף השנה

ayelet i

New member
גם אנחנו כרגע בדירה שכורה...

מזגן אחד היה מותקן כאן ושני (לחדרים)העברנו מהדירה שלנו. עלות ההעברה היתה כ- 600-700 ש"ח - כך שאם מדובר בתקופה השכרה ארוכה - שווה לקנות ולהעביר אח"כ אתכם (למתרגשת...) גמני כמו ענת - מזגן לפני הכל!

galala

New member
בלי לדרוך על יבלות

לנו יש מזגן ואין בו צורך גרים ליד הים, אם אתן זקוקות לרוח קרירה אתן מוזמנות (ת"א)

dafgol

New member
אין לנו מזגן ../images/Emo7.gif גם.....

מסתדרים עם מה שיש......מאווררים.... ודר"א....המכשיר אדים קרים.....מעולה גם בימים אלה ממש..... אני מפעילה אותו אצל הברבור בחדר - פשוט נפלא !!!!

למעלה