שאלה היפוטתית לגמרי...

magenta73

New member
שאלה היפוטתית לגמרי...

נגיד ו... יש בחורה. והיו לה כל מיני אופציות עם כל מיני בחורים... נגיד והיא הלכה עם אחד, לא רצתה משהו רציני, והיה כיף, אבל זה נגמר, מצידו, אבל גם מצידה... (היא רצתה להמשיך לסוג של יזיזות הוא אמר לא)... ובא גואל לציון. אבל הם עדיין בקשר, במיוחד במסנג'ר וכאלה. ותמיד הייתה בניהם חיבה וגם משיכה מינית, יחד עם הידיעה שלא יצא מזה כלום, וסבבה. ופתאום הבחורון אחרי כמה זמן החל לשנות את עורו ואפילו עשה לה סטריפטיז חושני במצלמת המנסנג'ר יחד עם כל מיני הזמנות חד משמעיות... שגרמו לה לעשות גרררר... בזמן שהיא סרבה בתוקף... (הזמן בחודש..) ונגיד ו... יום אחרי המחזה המרנין, משהו אחר, עוד אחד מהאופציות, אותו היא מאוד מאוד מאוד מחבבת, פתאום התחיל בניהם משהו... למרות החשש. והיו כל מיני התחרמנויות...(הזמן בחודש...) והבחורה גילתה, לתדהמתה, שהיא כנראה קצת יותר מרק מחבבת את הבחור, אבל עדיין - לא ידוע בדיוק מה הולך לקרות שם ולאן זה הולך... ונגיד ו... לקח כמעט שהוע עד שהבחורה והבחור הנ"ל נפגשו שוב, בקטע אינטימי, כי הם עסוקים עסוקים עסוקים בזמן האחרון, אבל נגיד ואתמול קרה המקרה, והבחורה נגיד ו... לא חושבת עליו בתור משהו מזדמן. אבל הוא לא ממש עשה לה את זה במיטה, אבל הבחורה מספיק נכונה לנסות ולתת צ'אנס, אבל יחד עם זאת, ממש לא יודעת לאן זה הולך ומה הכוונות של הבחורון. ונגיד ו.... הבחור הראשון, ההוא עם הסטרפטיז, פתאום חזר לתמונה, אחרי שסוףסוף התליחו לדבר שוב במסנג'ר (עבר שבוע, הבחורה עסוקית! כאמור) והציע לבחורה לבוא אליו... ואפשר להבין שמדובר בהמשך הסטרפטיז... והבחורה מאוד רוצה שיהיה המשך סטרפטיז... אבל מצד שני, מה אם ההוא שהיא מחבבת? אבל מצד שלישי, ההוא שהיא מחבבת לא הבטיח לה כלום, נכון?... קיצר... מה הייתם עושים? היפותטית. כמובן...

אישון36

New member
ואיפה אישון שצריך אותו ?

מה את שואלת האם ללכת לסטוץ עם מי שהוא רק סטוץ או להתחיל קשר עם האחר שלא ממש עושה לך את זה ? אישון...אישון....אישון.... אישון. האופציה השפויה.

magenta73

New member
אישון... אישון...

המפלצת התעוררה, הא?... הוא כן עושה לי את זה... אבל לא ברמות השיטחיות והילדותיות שלי...

היפותטית...

הייתי אומר שהיא בבעיה... אולי תקבלי את ההזמנה ותלכי אליו, אל ההיפוטתי הראשון, ותבדקי את השטח, תראי מה קורה איתו, אבל פחות בקטע של סטרפטיז ויותר בקטע של לראות עד כמה הוא עושה לך את זה לעומת ההיפוטתי השני... ו... ו... ומשם את לבד סיסטר... אולי בכל זאת תבחני את האופציה של אישון?

magenta73

New member
היפותטית...

לא יקרה שום דבר עם הראשון מעבר לסטוץ. כי לא היפותטית הוא עוד חודש טס לו ועוזב את הארץ. ויותר מכך, אין לי שום רצון לקשר רציני איתו. הוא לא בשבילי. כל מה שאני רוצה ממנו זה סטרפטיז. ולא. בלי אישון.

אוקיי...

אז עכשיו זה אפילו יותר בעייתי... סטוץ בין צא'נס ראשון לשני, וזה בלי שתיאמתם כוונות בעצם... אממ... את עדיין לבד סיסטר...

גדול עליי, מה אני אעשה?!

אולי תלכי אליו אבל עם התחתוני סבתא, ואז תהני מהסטרפטיז אבל לא תרשי לעצמך ללכת עם זה הלאה... וברצינות, את יכולה לדחות קצת את הסטרפטיז עד שתפגשי את השני ותראי מה קורה, בתקווה שהראשון לא יעוף בנתיים, אבל מצד שלישי, לא נראה לי שיש לך סבלנות לזה...

magenta73

New member
דחיית סיפוקים זה לא אני, זה פופטיץ...

אבל כנראה שאין ברירה...

ד נ י ת3

New member
והינה

השוורצה (בין הכחולה לאדום) מתערבת: על ההיפותטי הראשון שמעתי בעבר. ובואי נגיד, היפותטית כמובן, שאחרי ש"קראתי" אותו הייתי אומרת שהוא לא שווה, באופן היפותטי כמובן, את הפסיק של הפסיק של הציפורן האיכותית של הבדואית ההיפותטית והאיכותית האהובה עלי. השני, באופן היפותטי, נשמע לי יותר עמוק, מעניין, ומוביל לאיזה קשר ממש ממש לא היפותטי. מי יודע - אולי אפילו יבנה אוהל בדוואי בעל 4 כיווני אוויר.

magenta73

New member
זה שהראשון לא שווה

את הציפורן החודרנית של הבדואית, זה תפקיד הבדואית להחליט. לגבי השני, כן, את צודקת. זה קצת מפחיד אותי...

ד נ י ת3

New member
הממממ....

מתוקתי, ואולי הגיע הזמן שלך לבנות אוהל? השני נשמע מרתק. תעזבי את הפחד בצד, ולכי להרפתקאה בדרך חדשה ומרתקת. מחכה לשמוע דיווחים. נ.ב. ולגבי קוצו של י' - תני לו לסוע. תניחי לו. הוא באמת לא שווה את הקצה של הי' שאין לך בשם. (אולי בשם משפחה)

אישון36

New member
בלי אישון ?

אולי תזמיני את אישון לסטרפטיז.................. אישון שרירי....... חכם.....חסון......חביב.....מצחיק.......מה עוד צריך הא זיין גדול......טוב נו תמשיכי .....אבל למה להתמקד במוכי הגורל ? אישון. לא ממש.

g a z

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo88.gif

שונאת היפותטים שאני יודעת מראש שהם לא בשבילי ועוד שהם עוזבים את הארץ עוד חודש!!! אווףףף!!!! אבל בעצם, אם אנחנו יודעות מראש שלא באמת יקרה משהו מעבר ל"טובות הנאה", אז למה לא? לכל אחד יש יצרים שצריך לספק לפעמים, לא? ובכל מקרה עוד חודש כבר לא נראה אותו יותר <לפחות לא בזמן הקרוב>, אז מה זה משנה?... מצד שני, לפעמים בטעות הלב לא כל כך מגיב טוב אחר כך.. תחושת ההחמצה יכולה נורא להעיק. . בקשר לשני?.. אין לי מושג, אולי כדאי לתת לו הזדמנות נוספת?.. זה לא שיש לך מה להפסיד, נכון? *הבהרה קטנה: הראשון מצלצל ממש מוכר, לכן הרשתי לעצמי לכתוב בגוף ראשון

magenta73

New member
השאלה היא לא כזאת...

ברור לי שאני אתן לשני עוד הזדמנות. השני הצליח איךשהוא לעבור את מחסום המג'נטה ולהיכנס לה ללב. ולכן לא ממש אכפת לה אם הוא אשף במיטה... כאילו, כן, יש גבולות, ועדיין, הגבולות הרבה יותר, איך נקרא לזה - גמישים. א-ב-ל. המג'נטה לא יודעת מה הראש של הבחור, ולכן חושבת... להישאר חסודה רק לו ובשבילו או לעשות מעשה עם הראשון, שלגמרי עושה לה את זה, כאמור, בידיעה שלא ממש ידוע מה יהיה אם ההוא.(השני). מה יש לי להפסיד: מצד אחד - זיון כמו שצריך עם ההוא שעוזב. כי לא היה זיון כמו שצריך. לא ממש. לא יצא. מצד שני - נגיד וקורה משהו עם השני, והמג'נטה תמיד תחייה עם הידיעה שהיא לא בדיוק הייתה בסדר... כי אני, אם אני בזוגיות, אני בזוגיות. לא מתערבבת עם אחרים. ופה סוגיית הזוגיות ממש לא ברורה.... קפיש?

dudusch

New member
השאלה היא האם מבחינתך

את כבר נמצאת במערכת יחסים...

dudusch

New member
אז לא אמורה להיות לך ממש בעייה..

או שאני טועה? שהרי אם ענית לי, ענית לעצמך...

למעלה